От САЩ: България се оказа по-скъпа на всички нас

ДБ, ИТН, на трето място ГЕРБ са предварителните резулати
Обновена: 5 апр 2021 10:09 | 5 апр 2021 09:50, Анисия Иванова
72

Как протече и завърши изборният ден за българите в САЩ?

Имаше сериозна избирателна активност. В Лос Анджелис, Лас Вегас, Чикаго... На повечето места. Това каза за "България сутрин" журналистът и преподавател в Калифорнийския университет Христофор Караджов и допълни: "Може да се заключи към този момент, че ГЕРБ търпят катастрофално поражение".

Още по темата

По думите му от предварителните резултати води "Демократична България", след тях са "Има такъв народ" и на трето място са ГЕРБ".

Изборният ден е преминал спокойно и без проблеми, допълни още той

"В Южна Калифорния мина без драми и ситуации, в които хората не могат да упражнят вота си. Активността е много висока,", посочи той за Bulgaria ON AIR.

"Има желание за промяна, българите в чужбина да бъдат по-близо до процесите в България и решенията, които се взимат. Затворихме навреме, след 20:00 ч. нямаше чакащи пред секцията. Хората си правят сметка кога тръгват и кога стигат. При нас вървеше доста бързо всичко. Хората искат да бъде чут гласът им като българи в чужбина", обясни Караджов.

Според него най-важното е заявеното желание за участие в събитията в България.

"В един момент, когато се оказа, че е трудно да се прибере човек, България се оказа и по-скъпа на всички нас", допълни Караджов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
26
 
! Отговори
Наивна душа преди 3 години
Ами, като ви е толкова скъпа,какъв го дирите в Америка?Елате си тук и тогава гласувайте за промяна. Аз не искам Слави решава кое е добро за нас,защото той освен да изпее някоя *** песен и да каже някой изтъркан виц,едва ли може друго да направи за нас.А вие ще решавате това,защото България ви е скъпа,ама живеете в Америка.....
34
7
 
10
 
! Отговори
аз преди 3 години
До: Анонимен от 32 до 42За какво да се прибират и да инвестират в България щом има такива като вас които да гласуват срещу две кебапчета и 50 лв. за който им ги даде?Пък може и да се върнат когато ПП ГРОБ се разкарат
33
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам Христофор Караджов за каква промяна говори? Защо българите живеещи в Калифорния искат да взимат решения, какво да се случва в България? Ако Караджов гласува на парламентарните избори в България, аз искам да гласувам на изборите за губернатор на Калифорния, имам желание да взимам решения какво да става в Калифорния.
32
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големите патриоти, живещи в на другия край на света - хайде стига с това лицемерие. Като вие скъпа България, направете нещо за нея, инвестирайте в България, върнете се тук, работете тук, гласуването е едно голямо нищо.
31
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ъъъми за кой, че е са сещам - за старите комунисти, за новите комунисти, за фурнаджийските лопати или за етническа партия?нищо учудващо няма във вота, на хората им писна интелектуални инвалиди са се подиграват с тях. За гроб са гласували калинките в администрацията наредени на службици, ако не беше лошо времето много вероятно и гроб щяха да са зад дългия.
30
11
 
30
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Хаха, е като ви е скъпа, защо гласувахте за учиндолския *** бе, мозъци? А, сетих се - прекалено сте прости и решихте, че това е новият месия, който ще идва да ви спасява, оправя, опъва и т.н. Д....а и дегенератите!
29
9
 
21
 
! Отговори
ДАНЧО преди 3 години
Нормално...Това са хора видели БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ..ХОРА чието желание е и БЪЛГАРИЯ да е такава.НО яма да стане докато МУТРИТЕ са захапали кокала.СЛЕДЕТЕ ПРОТОКОЛИТЕ, ТАМ ЩЕ Е ИГРАТА НА ТЕЗИ ИЗБОРИ.
28
8
 
19
 
! Отговори
Celebrity Deathmatch преди 3 години
Стабилно умрелия ленторезач срещу има такъв tv чалга народ .....
27
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 10 г ще идвате с виза насам. Сега ви е добре, ама по зле отпреди 10 г нали. След 20 часа вече не излизате от вкъщи, защо ли. Скоро за количката ще се плаща скъпичко гориво, че идва от неприкосновения запас. Ами ако гущерите не са водещи. Ох
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23 Защо на културата ,направо да го изберат за премиер! Чалга поколението си каза тежката дума и доказа ,колко много са им промити мозъците....
25
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амебите от САЩ гласували, милите.
24
16
 
28
 
! Отговори
До Dinosaurus преди 3 години
"Много ви е скъпа, да, наравно с чалгата"По-долнопробна чалга от досегашната в управлението си България на практика не е имала. Хора, които пращат население да "оди пеша", не смеят да се поянят лично 9 месеца сред народа, управляват от джибка и откровено ви се подиграват, до сега не е имал в такива количества и в с такова "качество".
23
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не изберете Милко Калайджиев за министър на културата, не ви признаваме за елита на нацията.
22
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, за това са гласували за марксистите от ДБ. Ама то от либесткия щат Калифорния какво да друго да очакваме!
21
6
 
19
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Защо българите в чужбина, особено в САЩ, не гласуват за БСП - партията която ги изпрати там????Неблагодарници!
20
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Най големият страх за гербаджиите се случи българите в чужбина масово да гласуват."Бюлетините за чужбина са предварително напечатани и като брой да не оказват влияние на изборите. Да не си мислите че са напечатали 2 милиона бюлетини за емигрантите?
19
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 12Бабо, гледай си там чушките и боба на село и не се обаждай като някоя черна станция!
18
5
 
23
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Много ви е скъпа, да, наравно с чалгата
17
6
 
16
 
! Отговори
Ал. преди 3 години
Точно като държанка сме... понеже дават пари на бабите и лелите си... и решиха да гледат сеир. И сега ако приключи от корона тоя плешивия... може лесно да викнем Миле Китич да го смени...
16
16
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Най големият страх за гербаджиите се случи българите в чужбина масово да гласуват.Милиардите който чекмеджан се гласеше да открадне му се изплъзнаха