"Пфайзер" поиска да се разреши ваксинирането на децата от 12 до 15

Компанията подаде искането в САЩ
87
"Пфайзер" поиска да се разреши ваксинирането на децата от 12 до 15
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Компанията "Пфайзер" (Pfizer Inc.) подаде до Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) искане за разширяване на разрешението за спешна употреба на ваксината, разработена съвместно с BioNTech, за подрастващите на възраст между 12 и 15 години, обявиха от компанията.

В изявлението на Pfizer се добавя, че искането е отправено въз основа на "данни от основно проучване във "Фаза 3" при юноши на възраст от 12 до 15 години", което компанията твърди, че демонстрира 100% ефективност на ваксината срещу Covid-19 в рамките на тази възрастова група и има подобен профил на странични ефекти, както сред млади хора на възраст между 16 и 25 години, участвали в минало проучване.

След искането за подобно разрешение от FDA, производителят на лекарства има желание да подаде искане за същото одобрение и до други здравни регулатори по света, се казва още в изявлението на "Пфайзер". /БТА/



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ ако искат и ембрионите си да ваксинират, на моето дете никой няма да посяга
38
13
 
4
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
Аз мисля , че е задължително да се слага РНК препарат на децата, защото много ме ядосват! По цял ден играят и вдигат шум, а след генната терапия може и да поумнеят и да станат спокойни и мълчаливи. И като една хуманистка, макар че ме дразнят тия безделници, все пак 1-2:% от тях го карат със някакви симптоми и за да ги спасим от хремата , нека ги боцнат та да са 100% безсимптомни!
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то ясно че ще им разрешат в името на милиардите всичко под ножа ,деца и възрастни хора ,гадове да ни ви хване рак
36
5
 
20
 
! Отговори
д3вер преди 3 години
това става по извр***тено и от некой неща които са се случвали и по време на двете световни войни...
35
7
 
23
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Нека припомним на умниците, дето искат да ваксинират децата, че и след ваксина оставаш преносител!
34
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нюрнбергски процес трябва. Не отровни ваксини за децата.
33
3
 
11
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
До децата преносители:теб трябва по спешност да те отремонтират на 4-ти километър.Оли гофрен.
32
10
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БРАВО :DDDDDDDDDDDDDDDАЗ ПОДКРЕПЯМ БИЛ ГЕЙТС, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО СЕ Е РАЗМНОЖИЛО ДО СТЕПЕН НА РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ЗЕМЯТА И , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СВЕДЕ ПОД 1 МИЛИАРД ДУШИ!
31
6
 
18
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До Децата преносителиНовото ВИ нормално налага и на НАС нормалните да погледнем на "фактите" пог лупата на фирмата "въпрос на гледна точка" Фактите не са това което бяха, совите също.Виж думите които изполваш само в един коментар - вирусоносители, преносители на зараза, безотговорен, подъл родител, болното дете, пламва като огнище, ковчега, загуби, фалират, сополанковциАко те боли стомаха и имаш зaпeк, провери си жлъчката, прекалено много злоба генерираш.
30
7
 
24
 
! Отговори
ахам преди 3 години
Обърнете внимание как вместо евентуално просто да мерят температурата на хората предпочитат да изхарчат милиарди, да затворят бизнеси, да ваксинират на поразия и да стресират цялото население. Как ще те зарази някой, който няма симптоми? Никак! Трябва да има поне кашлица, чрез която вирусът да може да стигне до някой друг. Това е повече от ясно.
29
9
 
27
 
! Отговори
До Децата преносител преди 3 години
Между другото май всички сте жертва на безумната пропаганда, че ако някой няма симптоми може да заразява. Това противоречи на всякаква логика. Ако нямаш симптоми няма как вирусът да се прехвърли от теб на някой друг чрез кашляне или нещо подобно. Това ви го пробутаха, за да ви плашат и паникьосват и да се страхувате от контакти със здрави хора...Ако едно дете е здраво, няма кашлица, температура, НЕ МОЖЕ да зарази никого!
28
5
 
27
 
! Отговори
Майстора преди 3 години
Има хора, които са готови да убият дете от страх от грип, и при това - с проверено и признато - никаква полза от експерименталната медицинска процедура. Само и само да си намалят страха за жалкия живот, са готови да принудят децата да бъдат "ваксинирани".Наблюдавайте коментарите, и си правете оценка какви хора се срещат около нас. Това ми е основна причина да чета в този посредствен сайт.
27
6
 
17
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До Децата преносителиУспокой се, ще получиш нервен срив, паник атака, инфаркт и аневризъм и няма да ти пука за ковида.
26
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Озаконено тестване на децатези не са даже за стената, а много по-страшни неща
25
30
 
10
 
! Отговори
Децата преносители преди 3 години
До ufНяма значение дали леко или без никакви симптоми боледуват децата те са вирусоносители и преносители на зараза. Всеки безотговорен и подъл родител като си пробута болното дете знаейки много добре какво прави в градината всичко пламва като огнище. След това се предава на другите родители, после на работата където работят родителите, също така на други роднини баби, дядовци ги пращат в ковчега, а на работа фирмите търпят загуби и фалират и всичко това заради едни неваксинирани сополанковц
24
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе,плоскоглави ковиваксъри!Не чухте ли досега новината?Псевдоваксините не СЪЗДАВАТ ИМУНИТЕТНе ПРЕДПАЗВАТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕи НЕ ПРЕДОТВРАТЯВАТ РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ!Каква безбрежна празнота имате между ушите? Какво ще постигне "ваксиниране" на децата, освен да ги тровим с безполезни препарати, и тук-там да убием или осакатим някое?
23
6
 
37
 
! Отговори
Зомбиленд преди 3 години
1. Инжектирането предпазва ли ме от заразяване - НЕ2. Инжектирането предпазва ли другите да не ги заразя - НЕ3. Инжекцията тествана ли е върху хора за дълъг период - НЕ4. Има ли смъртни случаи от инжекциите - ДА5. Мога ли да търся отговорност от производителя - НЕ6. Махам ли маската - НЕ7. Дистанцията и другите мерки важат ли за инжектираните - ДА8. Имам ли каквито и да било привилегии заради инжектирането - НЕ9. Трябва ли да се инжектирам периодично след първия път - ДА
22
4
 
14
 
! Отговори
Грух преди 3 години
Бил Ваксината, Канибалите Клинтън, Обонго Арабина, Фаучи Фашиста, Шваб Швайна, Шорош Медузата, Травестита Камала, Мелинда Адамовата Ябълка, Джо Ядрения Памперс и бандитите от НОЩ харесват тази новина.
21
21
 
3
 
! Отговори
Само така! преди 3 години
Задължителни ваксини ежегодни за децата от родилното, до детската и после училището и университет задължителни тестове за венерически заболявания.Децата трябва да се ваксинират и при отказ и пропуск строги наказания за родителите глоби, съд и затвор при отказ.
20
5
 
27
 
! Отговори
uf преди 3 години
Тези прекалиха. Ако децата не боледуват или поне тежко, няма смисъл да се ваксинират. Това е само да се вземат едни пари. Възрастните нали ще бъдат ваксинирани, от какво се притесняват? Да не говорим, че имунната система при децата тепърва ще се развива и няма нужда да и помагат с някакви измислени ваксини.