Срещата между Путин и Байдън трябва да е при "подходящи условия"

Не е ясно обаче дали ще се състои
18 апр 2021 22:15, Нели Христова
64
Срещата между Путин и Байдън трябва да е при "подходящи условия"
Снимка: БГНЕС

Срещата между президентите на САЩ и Русия - Джо Байдън и Владимир Путин, трябва да се проведе при „подходящи условия“, за да има напредък в отношенията между двете страни- това заяви  Джейк Съливан, съветник по националната сигурност на американския държавен глава.

В интервю за CNN той отказа да назове които са тези подходящи условия, както и не бе категоричен дали тази среща изобщо ще се състои.

В началото на седмицата, на 12 април, Джо Байдън  предложи в телефонен разговор с Владимир Путин двамата да се срещнат през следващите седмици на територията на трета държава. Готовност за организирането на подобна среща още същия ден изрази Австрия.

Пресслужбата на Белия дом съобщи също така, че Байдън е поканил 40 световни лидери, включително Путин, на срещата на върха по климата, която Вашингтон възнамерява да организира на 22-23 април във виртуален формат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
една "незабележима" разлика до руските *** и служби...Байдън не е САЩ...служител е...русия е крепостно село на путин...в това е разликата...плющете си минуси...скоро и това няма да можете..за ценности става въпрос,за Свобода...руският Народ не е стадо на болни..никои с нищо не ги заплашва,болни им вменяват,външни "врагове",отклонявайки внимание от несправедливостите и грабежите наложени им от болни диктатори като путин...малко ви остава...хората не са слепи...Бог ги е създал Свободни
39
1
 
4
 
! Отговори
Байдън преди 2 години
Среща ? Каква среща ? И кой е този Путин ? Синът ми да не е купил Белия Дом? Защо живея там ? И какво стана със старческия дом в който ми обещаваха да ме преместят ?И кои сте вие ? Каква е тая цицина на главата ми ? Ша са биете ли ? Опаа. Имам в джоба си някаква бележка : - Зааа този който ме намери. Аз съм Джо Байдън. И съм президент. Моляяяя предайте ме в най-близкия полицейски участък или щаб на АНС . Благодаряяя предварително.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Государят Владимир Путин не намира създадените условия подходящи за среща с байДжо. Преди месец, руският президент предложи на байДжо онлайн дискусия пред очите и ушите на целия честен свят, но получи отказ.Предположение: Государят Владимир Путин най-вероятно няма да намери създадените условия подходящи за участие в срещата на върха по климата.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 43Както българския народ!
36
0
 
8
 
! Отговори
Златка преди 2 години
Под подходящи условия, разбирайте..Байдъна да си е изпил хапчетата и телепромтъра да е с екста големи букви за да вижда какво чете, че иначе ще си забрави речта, която и без това не е писал той
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Памперсът ще си иска 10те процента от Путин за увеличението на петрола,откакто е назначен за президент на САЩ .
34
2
 
4
 
! Отговори
Джо Байдън преди 2 години
Клинтън+Путин=Клутин!
33
13
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
невиждан наплив от желаещи да служат като крепостни пред руските посолства...няма по-ограбван и живеещ зле от Народа на Русия...продаван от политиците си...имащи само яхти...офшорни...а децата на Русия им вменяват "врагове"политиците ви и олигарсите ви са вашите врагове...Руският Народ заслужава по -добра съдба
32
11
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До ЩирлицЧовече...Украйна е Свободна Държава...и е мирна...Русия по точно политическата на русия се опитва да превърне Народа на Украйна в крепостни...има малък проблем...Свободният Свят,подкрепящ стремежа на хората към Свобода,САЩ и Съюзници са единствен гарант и подкрепящ Справедливи каузи,ако вземат Украйна..кой е следващият...Полша...Германия дори,САЩ са единственият гарант...децата на САЩ умират за да носят Свобода,с нас които иска...Бог да пази САЩ!!!
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да , да не ду,,.ха вятър , да има *** и цветни наоколо , че иначе каква демокрация е това , и да се осигури някой за хапане , да си го хапе кучето на Байдън . Абе белия дом е станал място за бесни кучета вече .
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия знаят ли въобще какво искат или се чудат какво ще излезе, след като и Китай и Русия ги отсвириха?!
29
1
 
11
 
! Отговори
хеха преди 2 години
Да. Трябва да напомпаме Байгън с вички възможни стимуланти, че да не вземе да каже някоя тъпотия, както на доста пресконференции досега.
28
1
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Например след като руските войски окончателно са умиротворили Украйна.Това са много подходящи условия.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До А сега сериозноАма достатъчно е Путин да поиска Байдън да потвърди пак, че в САЩ бият н-ег-рите :) и телепроптър няма да му помогне на Байдън.Кой каквото сам си направи..........
26
0
 
19
 
! Отговори
Бай Петко преди 2 години
Нали Путин бил убиецЗащо иска тогава среща с него
25
0
 
3
 
! Отговори
Алексей Дневални преди 2 години
Идва и моето време , *** да си приготви вазелин !
24
0
 
9
 
! Отговори
А сега сериозно преди 2 години
Благоприятните условия за сенилния ще са, ако по време на разговора му е осигурен телепропръе с XXL шрифт. Иначе московското джудже ще го размахва като мокър ***. Както китайците се изгавриха дори с Блинкен и то на американска територия..
23
0
 
2
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Байдън ще си ръкопляска ли сам? Дано да има репортаж, да видим как брейнлагва.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заповядайте господин Байдън, щом имате желание да разговаряме, и ние сме готови да разговаряме. Заповядайте, може да се срещнем в Минск, може в Казахстан, или в Монголия - там имало чист въздух казват. Заповядайте мистър Байдън, заповядайте, вземете и Антошката, и той е наше момче източноевропейче, и ще седнем, ще поговорим като разумни хора, и ще поканим разни журналисти от цял свят от всякакви медии които да задават всякакви нерегламентирани въпроси на Вас и на Владимир Путин, а Вие с Антошката и от наша страна Владимир Владимирович ще им отговаряте. Добре дошли.
21
1
 
8
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Само че бай Джо забравил какви точно са му условията !