Държавният секретар на САЩ към Русия: Спрете с агресивните действия към Украйна

Вашингтон ще засили сътрудничеството с Киев
7 май 2021 08:35, Нели Христова
92
Държавният секретар на САЩ към Русия: Спрете с агресивните действия към Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия да спре с "безразсъдните си и агресивни действия" спрямо Украйна. Това призова държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен по време на посещението си в Украйна, съобщиха световните агенции.

По време на визитата в Украйна Блинкен разговаря с ръководителите на държавата.

На среща с президента Володимир Зеленски Блинкен заяви, че Вашингтон очаква с нетърпение да засили сътрудничеството с Киев по отношение на сигурността.

Визитата на Блинкен идва няколко седмици, след като Русия разположи хиляди войници по границата с Украйна.

Американският първи дипломат увери, че Съединените щати наблюдават ситуацията "много внимателно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще стане като с Грузия Америка разпалва война а руснаците я приключват за седмица. Украйна си е дала г---за под наем и ще заболи.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На американския държавен секретар не му е работа да размахва пръст на руснаците. На американците никой не им размахваше пръст кога то се набутаха в Близкия Изток уж да спасяват някого. Намериха си сега Украйна за да могат да го правят. Големи "спасители" няма що. Крайно време е това да престане, защото иначе не знам накъде вървим. Това изобщо не ми харесва. Ама никак.
59
1
 
12
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 2 години
"Агресора вика : стига агресия!"чак е смешно!
58
0
 
15
 
! Отговори
до Само питам преди 2 години
само ти отговарямнякой преди мен по точно го направи, аз само ще ти припомня 142 изгорени живи в куптурния дом в Одеса, там бременна жена преди да я изгорят изнасилена и с прекършена тяло в кръста на обратно. Това не е руска пропаганда това да реални кадри които в последствие урките търсеха начини да изтрият от нета.Така сплашиха Одесчани да не мислят да се отделят като Крим.
57
0
 
19
 
! Отговори
трябва да се знае преди 2 години
Украинските националисти са си чисти фашисти. Обучавани са, а после и са управлявани от хитлеристките SS Waffen. Любимата им дивизия Галичина е SS Waffen дивизия.Украинските националисти (фашисти) са избили над 120 000 етнически поляци - мъже, жени, деца без съд и присъда и са ги горили дори живи. Най-тежките перстъпления срещу човечеството в Белорусия, са извъръшени от украинци. Най-жестоките надзиратели в концлагерите са били украински нацисти.Тези същите сега извършват
56
1
 
9
 
! Отговори
до Боби преди 2 години
той тормоза 2014 та беше и физически, то и за това Путин въведе плана Крим наш. Ако не бяха ексцесиите в одеса от *** на Десен сектор и бездействието на държавста спрямо тях по цяла Украина, нещата в Донбас също щяха да изглеждат по друг начин.
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин направи изказване на 21.04. Шойгу още на 23.04 каза, че ученията са приключили с победа и войниците ногат да се върнат в казармите. Вече повече от две седмици на линиите в Донбас и Крим е тохо и спокойно.Защо този едва сега посещава Украйна и призовава? Може би, защото кулминацията на пиндостанското активно мероприятие, наречено "Руска агресия срещу Украйна", е трябвало да се случи към 9-ти Май, но Путин обозначи червените линии и обърка пиндостанския план?
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинските националисти са си чисти фашисти. Обучавани са, а после и са управлявани от хитлеристките SS Waffen. Любимата им дивизия Галичина е SS Waffen дивизия.Украинските националисти (фашисти) са избили над 120 000 етнически поляци - мъже, жени, деца без съд и присъда и са ги горили дори живи. Най-тежките перстъпления срещу човечеството в Белорусия, са извъръшени от украинци. Най-жестоките надзиратели в концлагерите са били украински нацисти.Тези същите сега извършват убийства в Украина.
53
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйнските националисти са по- опасни от нацистите !
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, ха ... спрете с ....?!? Крадеца вика дръжте крадеца.Ето малко отновините напоследък:Руснаците хванаха до 60 украински терориста на своята територия, готвещи се да поставят бомби на обществени места. Украинци нападнаха руснаци и се опитаха да ги отвлекат в Украйна, незаконно преминавайки границата с Русия. Украйна предостави територията си за да могат USA стратегически сили да тренират ядрен удар срещу Москва. И т.н. .... И накрая бившия служител на ЦРУ има нахалството да дава указания...
51
1
 
18
 
! Отговори
До 66 преди 2 години
До Само питамНе само ги тормозят рускоезичните, ами и ги горят. 02.05.2014 год не е толкова далече, когато изгориха живи 142-***, между които и един българин. Не е известно дали по искане на Виктория Нюланд са изгорени или по искане на Бай Дън, но все едно няма осъден за този варварски акт!
50
1
 
12
 
! Отговори
тя преди 2 години
Много етнически руснаци от Украйна /наз 1 мил/ са я напуснали и са се преселили в Русия !
49
6
 
1
 
! Отговори
мазепа преди 2 години
До АнонименИзборите в Украйна през лятото на 2014г., когато беше избран Порошенко, бяха признати от цял свят, включително и Русия за честни. След два месеца Путин и Порошенко преговаряха в Минск.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мислите ли че ако ние вземем да тормозим турскоезичните в Ридопите и Ердоган няма да окупира Кърджали и околностите за една нощ....само че ние не сме слабоуммни като украинските наивници
47
3
 
1
 
! Отговори
мазепа преди 2 години
До ***:Иначе врътка на кранчето.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сатани проклети
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да ви питам 2014 та урките по кой демократичен път си избраха шоколадовия бос за президент. Може би избори направиха. Там на изборитв Майдани им казват.
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
значи СаЩ могат да завяват и го правят, където има американски гражданин в заплаха да го защитят дори с оръжие , а Русия видиш ли не може. Като гледам няма бунтове диверсии оротести стещу Путин в Крим , в Донбас в дните когато украинците не обстрелват с артилерия всичко е спокойно.....
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много сте "внимателни "да предизвикате пак някой мейдан !
42
1
 
16
 
! Отговори
Вие срама имате ли? преди 2 години
Кой ли прай над 200 войни избива мирни люде ,че и акъл дава?????