Одобриха ваксината на "Пфайзер" при деца от 12 г. до 15 г. в САЩ

Разхлабват и носенето на маски в САЩ
11 май 2021 07:43, Ния Христова
25
Одобриха ваксината на "Пфайзер" при деца от 12 г. до 15 г. в САЩ
Снимка: БГНЕС
Президентът на САЩ Джо Байдън определи като "окуражаващо" решението на американския регулатор да одобри употребата на ваксината от "Бионтех" и "Пфайзер" за непълнолетни на възраст от 12 до 15 години. В изявлението на президента от понеделник се отбелязва още, че скоро се очакват нови препоръки от федералните центрове за профилактика и контрол на заболяванията (CDC) във връзка със ситуацията с коронавируса в страната, съобщава ТАСС.
 
"Безопасните и ефективни ваксини ограничават разпространението на вируса, спасявайки хиляди животи и позволявайки на милиони американци да започнат да се връщат към нормалния живот", каза Байдън. 
 
"През следващите дни ще чуем повече от федералните центрове за контрол на заболяванията и Превенция относно техните препоръки."
 
Американските федерални центрове за контрол и превенция на заболяванията издадоха препоръка на 27 април, според която сега е позволено пребиваването на открито без защитни маски, независимо дали жителите са ваксинирани срещу коронавирус. Хората, които са били напълно ваксинирани, могат да забравят за маската дори при малки улични срещи на улицата или при посещение на открити веранди на кафенета и ресторанти, заобиколени от непознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
лъжи преди 2 години
,,Безопасните и ефективни ваксини ограничават разпространението на вируса, спасявайки хиляди животи''-------------------------Ето един пример ,за три големи лъжи в едно изречение.Ваксините нито са безопасни,нито ефективни,нито пък спасяват хиляди животи.Това са експериментални ГМО препарати,за които има много факти ,че причиняват инфаркт,парализи и смърт при млади и здрави хора ,както и при възрастни.И това са,, страничните "ефекти след ваксинацията сега,а след 1,2 или 5 години?Някой знае ли?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ааааааааааа сус бе, как децата, то дъртите сме ясни, ама и тях що ги засилвате към Алцхаймера, че той остовно се спряга като последствие от PNK ваксините, най сетне взеха и да признават че влияят на ДНК и то завинаги. По добре е да се бие Астрата като се пият антигоаголанти, ама поне ще си останеме ние
10
0
 
4
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Много скоро, тези експериментални бъркочи ще станат задължителни за да отидеш на работа, или влезеш в магазина. А мисирките припяват в хор, ура...супер...Не че няма вирус, има...не го отричам, но има ли гаранция че ваксината е успешна и безвредна за хората? Защото има много разболяли се, и изкарали тежък ковид, след ваксина...и такива починали след ваксина....или викато това е нормално. Ваксината работи ???
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са "ОДОБРИЛИ" експерименталната псевдоваксина с разрешение за употреба при извънредни обстоятелства, а са разширили възрастовата група, за която се отнася разрешението! Има огромна разлика! Тестовият период на експерименталната терапия трябва да приключи на 31 януари 2023г. Сега ще тестват и върху децата.
8
7
 
9
 
! Отговори
ПЛАНдемия преди 2 години
Децата са целта ,скоро и всяко за всяко новородено ще е задължителна отровата
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За възрастова група с 0.001% риск от заболяването - инжектиране с експериметална ваксина, която има десетки пъти по-голям риск - и която не предотвратява разболяване и разпространение. Ползи? Питайте шефовете на файзер и модерна за ползите. Вчера видях репортаж за 17 годишен в САЩ с два тромба в мозъка след файцър боц. Спортист, здраво момче. Казаха да се молим, щял да се оправи. Ползите превишават.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Одобриха ваксината на "Пфайзер" при деца от 12 г. до 15 г. в САЩ"Е нали бялата мафия по цял ден лъже, че бъркочът им е по-безопасен и от светена вода и даже бременни трябвало да се ваксинират? Нещо притеснява ли ги, че слагат долна граница за деца?
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За ембрионите няма ваксина, ама тестовете върху хора засега показват че като инжектираш майката, ембрионът сам се отказва да се ражда в тоя побъркан свят.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В някаи щати като Тексас и Флорида губурнаторите са издали нареждане да паднат мерките. Там имаш пълното право да не носиш маска въобще.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2Направо и за ембрионите да направят ваксина. Какво ще ги чакат да се раждат!
2
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БРАВО!!!Така трябва - за всички възрасти трябва да има боц - и за бебетата като се раждат дори
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без тия!Да си експериментират с техните умни и красиви дечица и да оставят на мира нашите. Само някой да се опита да пипне децата ни, френската революция ще му се стори парти с торти!