Бил Гейтс за развода: В брака с Мелинда вече нямаше любов

И приятелството с Епщайн е ядка на раздора между двамата
13 май 2021 14:23, Анисия Иванова
43
Бил Гейтс за развода: В брака с Мелинда вече нямаше любов
Снимка: БГНЕС

Бил Гейтс и съпругата му Мелинда са живели отделно известно време преди раздялата им, твърди вътрешен човек. Магнатът е казал на приятелите си от голф заниманията много преди двойката да обяви развода си, че бракът им вече е "без любов".

"Бил разговарял с близките си приятели на голф игрището. Той им казал преди известно време, че бракът му е без любов, че е приключил от известно време и те живеят отделен живот", съобщи "Ню Йорк Пост“.

65-годишният основател на "Майкрософт" и 56-годишната Мелинда обявиха развода си с туитове миналия понеделник след 27 години брак. Тогава стана ясно, че Мелинда е започнала да се консултира с бракоразводни адвокати още през октомври 2019 г. Това е по същото време, когато "Ню Йорк Тайм" разкри, че Бил се е срещал няколко пъти с Джефри Епщайн, който се самоуби в затвора миналата година, докато чакаше съдебен процес относно обвиненията в трафик на секс.

Още по темата
Друг източник каза, че новините за развода на двойката не са "изненада“, тъй като връзките на Бил с Епщайн са били "ядката на раздора" в брака им.

"Приятелството с Епщайн е ядка на раздора за Мелинда. Няма начин Мелинда да е искала той да прекарва времето си с Епщайн".

Друг вътрешен човек твърди, че Мелинда се е борила с решението си да се разведе с Бил заради строгата си римокатолическа вяра и се надява да получи анулиране от Ватикана, след като гражданският им развод бъде финализиран, съобщава БГНЕС.

Бил е запален голфър и според съобщенията през последните месеци отсяда в ексклузивния голф клуб „The Vintage Club“ в Калифорния, където притежава имение.

"Бил ясно показа, че този развод се подготвя от дълго време, защото е там от около три месеца. Това е идеалното място за него да се скрие от всеки, който иска да го разпитва относно развода му или предполагаемите му връзки с Епщайн", съобщи "Педж Сикс".

Спекулациите се засилиха и около връзката с бившата му приятелка, инвеститорката от Силициевата долина Ан Уинблад, след като съобщението за развод стана факт. Въпреки че се разделиха през 1987 г., Гейтс и Уинблад все още заминаваха на ваканция сами за уикенд всяка година през целия му брак с Мелинда.

В неделя Мелинда позира с трите си деца в първия си туит след обявяването на развода. Майката на три деца публикува съобщение и своя снимка, заобиколена от децата си - дъщерите Фийби на 18 и Дженифър на 25 и сина Рори на 21, за да отбележи Деня на майката.

"Обичам да бъда тяхна майка. Каквото и да означава Денят на майката за вас - ден за почитане на майката, споделяне на спомен или размисъл върху собствената ви устойчивост - надявам се денят ви да е значим", туитва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво любов от тая дъърта костенурка ? Цял живот е зубрил и блъскал по софтуерни продукти на компанията си Майкрософт а като пенсионер не е спирал да води лекции и да работи по рептилски проекти.С 300 зора са си направили едно дете с Мелинда и в целия интернет НЯМА нито една снимка на която да има някоя друга жена до него освен жена му или дъщеря му. Ако имаше , папараците до сега да са го разнесли по света ... като БерлускониИскал нещо младо ??? хахах. ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ ... МНОООГО ПАРИ .
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
критическата възраст при мъжете:с нова жена поне 15г.по-млада.и какво ще я прави след 5 години?ще си маха памперса и ще се пита -какво трябваше да направя по-нататък?
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то никога не е имало, сигурен съм. а приятелство е епстайн...напълно прозрачни сте ни колко струвате.
18
0
 
1
 
! Отговори
Таксиджиите преди 2 години
Дават акьл и са специалисти по всичко
17
0
 
0
 
! Отговори
Писна ми преди 2 години
И тая носоговореща тарамбукаНяма такива тиняци
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милионите и щат значение.За милиардитедаже няма да споменавам...
15
1
 
0
 
! Отговори
Така си е! преди 2 години
без 65 и 56 годишната 'любов' не може!Особено ако е заобиколена от милиярди!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил Гейтс за развода: В брака с Мелинда вече нямаше любов---------Абе, ще му съ харем с млади и стегнати писенца...А, на Мелинда корави и яки "атлети"!С тези пари могат да си "пазарят" всичко!
13
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Каква любов на тия години ве рептил древен ? Любовта е за младите"Доста жалко изказване....
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е било пари!!!
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишете за тези, все едно са някакви нормални хора.
10
6
 
23
 
! Отговори
Ами то писва преди 2 години
Живот с мегаломан и специалист по всичко, настървен да поучава целия свят в епидемиологията и вирусологията, в селското стопанство и климатичните промени, даже в социалната хигиена и проблемите с канализацията... А отгоре на всичко дружка с отявлен педофил и сводник на "елита". Милиардите в семейството са як стимул за търпение, но и адвокатите трябва да припечелят, затова накрая са я убедили да си вземе своето и да си гледа кефа.
9
6
 
29
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МЕЛИНДА ГЕЙТС: РАЗБРАХ ОТ ДОКУМЕНТИ, ЧЕ НЕ САМО ГОВОРИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА 1 МИЛИАРД ,А НАИСТИНА ГО ПРАВИ!!!
8
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил Гейтс се разведе защото най-после разбра че е бил гей!
7
1
 
15
 
! Отговори
Е друго си е преди 2 години
в 30 години по-младата от тебе Китайка Шели Уанг, Агент на Партията! прави Чудеса в леглого, за Родину, за Партию, за ЖиЗинПину!! Партията има нужда от тебе Бил!
6
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гейтс в затвора би било най-добре!
5
7
 
37
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Каква любов на тия години ве рептил древен ? Любовта е за младите. На тия години или правиш кекс... или само се хвалиш че правиш кекс. Друго няма. .... Тия глупости за любовта ги разправяй на някой друг...... ами я кажи какви далавери с милиардите сте замислили с Мелинда ?
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно са станали като съквартиранти и затова са решили да се разведат.