Майк Помпео: В Ухан се провеждат тайни военни експерименти

Според него има доказателства, че коронавирусът е създаден в лаборатория
31 май 2021 15:38, Ния Христова
83
Майк Помпео: В Ухан се провеждат тайни военни експерименти
Снимка: БГНЕС
Бившият директор на ЦРУ и бивш държавен секретар на САЩ Майк Помпео обяви, че в Института по вирусология в Ухан се провеждат тайни военни експерименти и изследвания, пише БГНЕС.
 
Според него има много доказателства, че коронавирусът е създаден в лаборатория.
 
Изявлението на Помпео идва няколко дни след като американският президент Джо Байдън издаде заповед на разузнаването да определи произхода на COVID-19 и то в рамките на 90 дни.
 
"Със сигурност мога да кажа, че знаем, че хора от лабораторията са си сътрудничили с Народно-освободителната армия. Т.е. там също е имало военна дейност, въпреки че те твърдят, че това е строго цивилно разследване", каза Помпео пред Fox News.
Още по темата
 
Той добави още, че Китай е отказал да каже по какво точно работи и не е осигурил достъп на Световната здравна организация.
 
"Лабораторията за тестване на вируси все още е там и работи. Най-вероятно проведени тестове са довели до изтичане на вируса от лабораторията. Само комунистическата партия на Китай знае отговора, но целият свят заслужава отговор и те трябва да ни кажат какво се е случило", каза Помпео.
 
От началото на пандемията Помпео твърди, че вирусът е изтекъл от лаборатория в Ухан.
 
"От пролетта на 2020 г. има доказателства, че вирусът произхожда от лабораторията. Знаем, че там са се разболявали хора, учени, които са се разболявали", каза Помпео и добави, че вирусите в лабораториите са били модифицирани, за да бъдат заразни и потенциално смъртоносни и че настоящата администрация на САЩ трябва да разследва това.

83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Началото на края преди 11 месеца
Да, Майки, ти знаеш най-добре. нали точно САЩ е спонсора на тези "експерименти" . Фондацията на Бил Гейтс още миналата година съвсем официално обяви че спонсорира 16 биологични лаборатории в цял свят 5 от които се занимават точно с изследвания на коронавирусни щамове . А ето и още един факт който никой не оспорва - Всички лаборанти от лабораторията в Ухан СА ОБУЧАВАНИ И ИМАТ СЕРТИФИКАТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ОТ АМЕРИКАНСКИ ЛАБОРАТОРИИ. Това е било едно от изискванията на Фондацията на Гейтс.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
тоя папагал защо не каже за десетките лаборатории на пентагона за разработки на био оръжия дето са пръснати по целия свят - в грузия ги има в украйна вече са няколко- те са заплаха и за нас
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А ако Китай не е замесен да му мислят те.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Все повече доказателства излизат,че въпросната лаборатория е получавала ,,дарения''-стотина милиона от американска фондация.Много горещ картоф е този случай,но е хубаво да се разследва ,защото има много разгневени хора ,от натресената пандемия,от фалитите на доста малки и средни бизнеси и на убитите от вируса или покрай вируса/от неоказана медицинска помощ/ хора.А не ми се мисли за организации като АМА, СЗО,ФДА
29
1
 
8
 
! Отговори
Тръмп преди 11 месеца
Те не идват за мен-те идват за Вас! Аз съм само на техния път!
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Помпео е прав-това престъпление срещу човечеството е дело на Китайската Комунистическа Партия.Въпросът е защо неолибералното,глобалистко правителство на Джо Байдън НИТО ЕДИН ПЪТ не каза,че вирусът е китайски?!
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
това някои го разбирахме от самото началоистината не зависи от консенсуса
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За Катин си признаха след 1991.Истинските жертви на ВСВ Горбито ги обяви пак бякъде тогава.Тъй ,че ще разберете всичко ,когато комунистите в Пекин паднат след 50 г.
25
4
 
13
 
! Отговори
българин преди 11 месеца
А нещо за подслушването на САЩ над Европолитици Що не каже? Или той самият се е крил че са ги подслушвали? Лицемери! Това са САЩ!
24
7
 
6
 
! Отговори
В главата ти само преди 11 месеца
Са тия тайни военни експерименти да знаеш!
23
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Китайците трябва да си заплатят за стореното с лихвите. Що се отнася до тайните военни експерименти в Китай и Русия никога не са преставалии за минута да бъдат провеждани, това е загнесдено дълбоко в мозъка на комуниста да вреди всячески на измисления си враг.
22
8
 
19
 
! Отговори
Спеца преди 11 месеца
САЩ са пръснали над 100 лаборатории в света , но тая в Ухан била опасната?
21
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
лабораторията в Ухах, която е спонсорирана от 'филантропа' Бил Гейтс, в компанията на 'д-р' Фаучи и работейки заедно с лабораторията Форт Детрик, която ха ... е в САЩ. И сега тези които инсцинираха пЛандемията БМГФ( Фондация Бил и Мелинда Гейтс) са основни акционери и спонсори на компаниите Файзер, Модерна и го дават спасители. Т.е ние ви създаваме проблем, а после вие ни плащате за да ви излъжем че ви решаваме проблема, като всъщност ви натрисаме още няколко проблема, и отнемаме свободата
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
и какво като е лабораторен,кутията на пандора е отворена вече,каквото направили,направили,фармацевтиката спечели,болниците също,хората загубиха,някои живота,други здравето си.Човека сам ще се унищожи,защо им са биологични оръжия,да се избиват помежду си
19
1
 
20
 
! Отговори
Е преди 11 месеца
Той Тръмпи отдавна го казваше, но тогава беше много "лош" !
18
4
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
ВЯРНО Е! ПРОПУСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ СА СПОНСОРИРАНИ ОТ ФАЩ!
17
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Още 2012-13г. руските националисти в руските генетични форуми завиха на умряло, защото Китай започна да събира активно генетични профили на русняци посредством лаборатория в Хонгконг. Работата е там, че китайците ги тресе на тая тема, защото те са относително млада и много монолитна нация от генетична гледна точка. Много по-лесно е да се разработи генетично-селективно оръжие против китайци, отколкото към европейци или американци. Руснаците се намират по средата - балтополяци с угорки и половки.
16
4
 
24
 
! Отговори
копи-пасте преди 11 месеца
До Анонимен 10 продължение на пост 15"На свой ред в Блекрок основният пакет акции е собственост на Майкрософт, а Бил Гейтс освен основен акционер във Файзър е и един от големите спонсори на СЗО."Ако това е вярно - жална му майка на световния ред!
15
4
 
24
 
! Отговори
копи-пасте преди 11 месеца
До Анонимен 10 Това ли имаш предвид""Лабораторията в Ухан е собственост на Глаксосмитклайн, които произвеждатФайзър ваксината. Лабораторията е финансирана от д-р Фаучи.Финансите на лабораторията са под контрола на Блекуотър - компанията, която управлява парите на соросовото Отворено общество. И сега става още по-интересно - Сорос е собственик на германската компания Винтертур, която е построила лабораторията в Ухан и която чрез Блекрок притежава 1/3 от акциите в световния банков капитал."
14
6
 
8
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 11 месеца
Да му спрат поста във Фейса и Туйтър! Поради подобна публикация на мен го забраниха !Неверни,фалшиви новини - с материал на Нобелов лауреат, японец.. Оруел го беше предвидил, но кой да го чете? Светата книга "Винету" и.. дотук стигнахме!!!