Д-р Фаучи иска медицинските досиета на учените от лабораторията в Ухан

Трима души са се разболели тежко преди пандемията да пламне
4 юни 2021 18:32, Нели Христова
51
Д-р Фаучи иска  медицинските досиета на учените от лабораторията в Ухан
Снимка: БГНЕС

Главният експерт на САЩ по заразни болести доктор Антъни Фаучи призова Китай да оповести медицинските досиета на служители в лаборатория в Ухан, от които може да бъде получена ценна информация за това дали коронавирусът се е появил в резултат на изтичане от лаборатория, пише в. "Файненшъл таймс".

"Искам да видя медицинските досиета на тримата души, за които има данни, че са се разболели през 2019 г. Наистина ли са се разболели и, ако са се разболели, от какво са се разболели?", пита Фаучи, цитиран от "Файненшъл таймс".

Произходът на коронавируса е тема на разгорещени дискусии, като обект на сериозен интерес от страна на американските разузнавателни служби е информацията, че няколко изследователи в китайска лаборатория по вирусология в град Ухан, където започна коронавирусната пандемия, са преминали през сериозно боледуване през 2019 г., само месец преди да бъдат съобщени първите случаи на заразяване с Covid-19.

Китайските учени и власти обаче последователно отхвърлят хипотезата, че коронавирусът е изпуснат от лаборатория и твърдят, че той може да се е появил първо в други региони на Китай и след това да е достигнал до Ухан. Те не изключват и възможността вирусът да е бил внесен в Китай от чужбина в партиди със замразена храна.

"Файненшъл таймс" съобщава, че доктор Фаучи продължава да е на мнение, че вирусът първоначално е бил предаден на хората при контакт с животни, като не изключва възможността служителите в уханската лаборатория да са се заразили с вируса от други хора извън нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Barba Ganios преди 2 години
До Наколеннициdo 7 ...kolega,imate nabito oko !!!
10
0
 
4
 
! Отговори
ВЕЛИЧКО преди 2 години
ДОКТОРЕ , НЕ ИСКАШ ЛИ СЛУЧАЙНО И МОЕТО МЕДИЦИНСКО ДОСИЕ ! ?
9
0
 
1
 
! Отговори
Му преди 2 години
*** калиманата на тоз чирус!
8
1
 
13
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Др. Фаучи са го нагънали яко,да дава обяснения по повод на изтекли лични имейли със шефа на Уханската лаборатория,в които той топло му благодари ,че е защитил лабораторията,казвайки че вирусът е природно,,явление'' и се е пръкнал без чужда намеса.Освен това в периода между 2014 и 2019г. Фаучи е ,,спонсорирал'' Уханската лаборатория с 3.4 милиона.Тече разследване срещу него и излиза наяве много подозрителна близост с Бил Гейтс.Та сега докторът се опитва да се измъкне,накисвайки уханския си прияте
7
1
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До Наколенницимда, двамата дето най много врякаха срещу формулировката "китайски вирус". явно дедо е забавил трансфера на юани, и трансовете тропкат с копитца
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
има данни че и във сащ има разболели се преди пандемията да пламне, искам да видя и аз досиетата им, дай ги Фаучи, защото инае ще излезе че вируса е тръгнал от военна лаборатория в сащ
5
1
 
18
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Китай: не разбираме какво иска на да види Фаучи, че нали той обучи тези хора. Какво ново ще види в досиетата им?
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
разбира се, когато доктор Фаучи и екипът му си пратят медицинските досиета в Китай.
3
13
 
8
 
! Отговори
123 преди 2 години
Да вярваш на китайската версия е все едно да вярваш на руска. Винаги са пълен та&&ак !
2
8
 
21
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
Вируса избега от Лабораторията на този убавец ,какво се прави на ударен !
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И китайците е сега ще разкрият пълната истина... или по скро друг път.