САЩ подготвя още санкции за Русия заради Навални

Вашингтон смята, че Ким Чен Ун изпраща "интересен сигнал"
20 юни 2021 18:50, Нели Христова
47
САЩ подготвя още санкции за Русия заради Навални
Снимка: БГНЕС

САЩ подготвят нови санкции срещу Москва, която обвиняват в отравянето на руския опозиционен лидер Алексей Навални, предаде Франс прес.

"Вече наложихме санкции срещу Русия заради случая Навални и "подготвяме нов пакет от санкции, които да се приложат в тази ситуация", заяви пред телевизия Си Ен Ен Джейк Съливан, съветник на Джо Байдън по националната сигурност, четири дни след срещата между президентите на Русия и САЩ в Женева.

Вашингтон смята изявлението на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, че е готов за диалог и конфронтация със САЩ, за "интересен сигнал", предаде Ройтерс. "Чакаме, за да видим дали след него ще последва някаква по-пряка комуникация с нас за възможен път напред", добави Съливан в интервю за Ей Би Си.

По иранския ядрен въпрос той заяви, че все още има разногласия между Техеран и световните сили. Окончателното решение по въпроса принадлежи на иранския върховен лидер Али Хаменей, подчерта Съливан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
11
 
18
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Русия ако пожелае може да превърне ФАЩ в ядрена пустиня за 15 мин. Най-новите Руски ракети се движат със скороста на светлината и достигат Ню Йорк за 5 минути!!
14
1
 
3
 
! Отговори
Кабелат преди 2 години
Аз ще говоря само и единствено с факти, а вие го разбирайте, както щете.От срещата им насам долара поскъпна с цели 5 стотинки, което предвид факта, че сме обвързани с еврото си е доста значимо постижение за седмица.
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сащ искат да налага техния марксистки либерализъм над бившата комунистическа империя. Какво ли още ще видим?Няма да се учудя вече, ако Саудитска арабия стане матриархат, а мъжете започнат и да работят.
12
19
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 2 години
Какво "асиметрично" може да санкционира една държава, която има 1,68% от световния индустриален продукт? Срещу даржава, която призвежда 25% от същия? Единствената причина някой да се сеща за Русия е нейното ядрено оръжие. По всичко останало е гола вода.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 30 юни Путин ще отговаря на въпроси в Пряка линия с цялата РФ. Неминуемо ще има отговор от типа "лакът в реброто на байДжо".
10
1
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
Еволюирала комунистическа идея в американско дело ! Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нищо удивително, че Пиндостан подготвя нови санкции срещу Москва само четири дни след срещата между президентите на тези страни в Женева. Това е обичайна пиндостанска практика - срещаме се, ръкуваме се, дружелюбно разговаряме и в същото време Пиндостан сякаш казва "Ако не се съгласиш, подчиниш и не свалиш боксерките, след четири дни чакай санкции". Крива сметка. Русия така не работи. Да очакват асиметричен от Путин.
8
17
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Само така. Бой по джоба на крепостните, докато не започнат да се молят за отпадането им!!! Байдън, един съвет - санкционирай синът на Медведев, американски гражданин е, има верига от бензиностанции и магазини в САЩ!
7
5
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
ами вземете си този навални и го съберете със скрипал да живеят мирно итихо и американците да мирясат
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ загубиха във Венецуела.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Газпром" вече е готов да напълни "Северен поток 2" с газ. Първият газ беше доставен към компресорната станция "Славянская", която е началната точка на новия газопровод. След подобни новини акциите на "Газпром" започнаха да растат и подновиха максималната си стойност от юли 2008 г.
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е единствената страна в историята, която може напълно да унищожи САЩ, за час, и не е толкова важно за колко време, важното е, че може напълно да унищожи САЩ. И САЩ не могат да се примирят, но това си е техен проблем. А Русия никога няма да се примири с това което САЩ искат от нея, и това вече е втори проблем за САЩ.
3
5
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
НЕ Е ЯСНО НАВАЛНИ КАКЪВ Е АМЕРИКАНЕЦ ИЛИ РУСНАК. ЗАЩО РУСИЯ НЕ СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ДА НАЛАГА САНКЦИИ КОГА ЗАТВОРЯТ НЯКОЙ АМЕРКАНЕЦ В ЗАТВОР. НАХАЛСТВОТО ИМ НЯМА ГРАНИЦИ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА СЕ БУТАТ И СЕ ПРАВЯТ НА СВЕТОВНИ МИРОТВОРЦИ.
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Топ лицемерите!
1
3
 
20
 
! Отговори
. преди 2 години
ЦИРК!!!