Жертвите в рухналата сграда в Маями вече са 97

Многоетажната сграда се срути на 24 юни
15 юли 2021 15:10, Ния Христова
5
Жертвите в рухналата сграда в Маями вече са 97
Снимка: БГНЕС
Броят на жертвите при срутването на жилищна сграда в американския щат Флорида се увеличи до 97. За това съобщи ръководителят на окръг Маями-Дейд Даниел-Левин Кава в Туитър, цитира го ТАСС..
 
Потвърдени са 97 смъртни случая, а във вторник беше съобщено, че броят на жертвите достига 95. Тогава съдбата на 14 души остана неизвестна.
Още по темата
 
Многоетажна жилищна сграда се срути през нощта на 24 юни. През първия ден от руините бяха извадени 37 души, но след това не бяха намерени оцелели. На 7 юли властите решиха да спрат спасителната операция, сега търсят телата на жертвите на мястото на катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажете, че са били ваксинирани, за да не се притеснявам.
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето това представляват великите американци. Сградите им постоянно падат. А ние искаме да сме като тях? От какъв зор? Наши сгради дето са ги строили лошите комунисти си стоят и ще стоят още 100 години особено след като сега се ремонтират и санират.
2
7
 
16
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
1 месец разчистват .....,дори и да е имало оцелели който са могли да бъдат спасени до дни ,са умрели !Ако се грижиха за собственият си народ с плама с който налагат санкции и се мешат във вътрешните дела на суверенни държави и шпионират, то Америка можеше и да има претенции за велика държава!Жалко за обречените да живеят там!
1
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най великата демокрация...