Само здравословен проблем може да осуети участието на Тръмп на изборите

Той продължава да "флиртува" с идеята за преизбиране
26 сеп 2021 16:21, Нели Христова
15
Само здравословен проблем може да осуети участието на Тръмп на изборите
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп продължава „открито да флиртува“ с идеята за преизбирането му. Бившият президент на САЩ даде да се разбере, че само здравословни проблеми могат да осуетят участието му в следващите избори за държавен глава, пише The Hill.

В ново телевизионно интервю Тръмп беше попитан какво може да му попречи да се състезава отново за Белия дом през 2024 г. - „Е, аз не… предполагам обаждане от лекар с лоши новини или нещо подобно, нали?“ - отговори той.

„Всичко се случва в живота. Всичко се случва според Божията воля. Но се чувствам много добре“, добави Тръмп, който беше най-старият президент през 2017 г., докато Джо Байдън пое поста.

Бившият президент също призна, че е пренебрегнал препоръките на ръководителя на Националния институт по алергии и инфекциозни болести Антъни Фаучи. Той е съветвеал Белия дом на Тръмп относно коронавируса, а сега е главен медицински съветник на Байдън, обяснява The Hill.

„Работил е там около 40 години, нали? Той се е превърнал в част от декорацията. Но ако се замислите, аз направих почти обратното на това, което той каза“, каза Тръмп. Според него Фаучи прилича повече на пиар, отколкото на лекар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп размаза феминистките и им оряза париците за гнусотиите срещу мъжете. В САЩ ако мъж гледа жена дори и неволно повече от минута, може да бъде осъден за изнасилване дори от друга жена, видяла погледа му. Всяко неподчинение на мъж у дома при особени случаи се третира като домашно насилие. Веднъж предупреден от полицията мъж може да влезе в затвора дори и ако жената сама си счупи нокът, след като преди това се е оплакала от домашно насилие! Тръмп нямаше да допусне този извратен феминизъм!
11
5
 
1
 
! Отговори
Future преди 2 години
Следващите президентски избори ще се проведат след ядрената война, а по това време Тръмп ще излежава присъда за шпионаж в полза на Кремъл.
10
3
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Тръмп бил такъв и онакъв...Ами Байдън какво е?Едно голямо нищо,сложено от Сорос за парлама,че има президент.Не случайно новият девиз на Тръмп е "Да спасим Америка!",щото след Байдън велика никога вече няма да бъде.
9
5
 
2
 
! Отговори
Нане преди 2 години
До албанеца... Марш бре арнаутин, бегай да си пишеш у албанята... Тебе сърбетата, тепърва, ще ви преправят... Имат много да си връщат... А вече сте в неизгодната позиция на васали на краварите... Иде новият световен ред...))
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп ще спаси Сащ от Байдън.
7
7
 
5
 
! Отговори
Албанец преди 2 години
До 6 Ало - по полека. Първо в България нормални хора не останаха. И второ ти като извадка на ненормалното нямаш право да отправяш пожелания от името на цяла България. А на Тръмп му е нужно пожелание да бъде осъден на по малко години за финансовите му далавери през целият му живот на бизнесмен и за лъжите и опитите да манипулира изборите през 2020.
6
4
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Тръмп на следващите избори - а дано ама на дали. Америка престана да бъде велика още сле Рони. Всички президенти след него са от слаб по-слаб, влязоха в ненужни войни, унищожаваха средната класа и урониха имиджа на страната (включително и Тръмп). Ако не дойде някой млад с нови идеи и енергия нищо ново няма да се случи.
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дръж се, Тръмпи, всички нормални хора по света разчитат на теб! Цяла България от сърце ти желая УСПЕХ !!!
4
3
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Обаче пич е Тръмпи!Пишман ще станат що го изтърваха,Америка НИКОГА няма да бъде велика отново.Пак добре ако оцелее въобще...
3
6
 
13
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Олигархията свали Тръмп по най подлият начин... Цял свят видя манипулацията на изборите... кравария в момента е в разпад с джо деменцията...)) либерастията си показа истинското лице-сатанизъм!
2
6
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Или ако Владимир Владимирович си избере нов пудел.
1
5
 
7
 
! Отговори
Факт преди 2 години
В американската история(поне от 20-ти век) няма случай кандидат-президент загубил избори да бъде отново издигнат.Е,Тръмп е необикновен човек,изгуби изборите с измама,демократите ги е страх от него,но едва ли ще повтори.Все пак републиканците ще използват популярността му в максимална степен.