Доналд Тръмп подхранва спекулациите: Страда ли Байдън от деменция?

Президентът на САЩ не е единственият, който забравя имена
28 сеп 2021 21:29, Нели Христова
92
Доналд Тръмп подхранва спекулациите: Страда ли Байдън от деменция?
Снимка: БГНЕС

Обявявайки този месец сделката с Лондон и Канбера за подводници с ядрен двигател, президентът Байдън очевидно забрави името на Скот Морисън, премиера на Австралия. А това даде само допълнителен тласък на противниците му, които видяха потвърждение на това, което смятат, че вече знаят - че Байдън няма капацитет да изпълнява задълженията си.

Ако беше по-млад, такива неща бързо щяха да бъдат забравени, но сега те са част от версията на Доналд Тръмп, че президентът на САЩ има умствена неработоспособност. Версия, която той и поддръжниците му представиха пред публиката на митинга на Save America в щата Джорджия. Тръмп развълнува хиляди последователи, като атакува компетентността и капацитета на президента Байдън.

75-годишният Тръмп, който според проучване миналата седмица вече се приема по-благосклонно от народа на САЩ, за разлика от 78-годишния Байдън, критикува наследника си в Белия дом, че е допуснал все по-голям брой мигранти да пресекат южната граница на САЩ и повтори твърдението, че президентът не може да изпълнява задълженията си.

Говорейки в продължение на повече от 90 минути в град Пери, бившият президент постави под въпрос дали Байдън наистина отговаря за неговата администрация и каза, че изтеглянето от Афганистан е показвало, че той е "глупав кучи син".

Други, които говориха на митинга, отидоха и по-далеч. "Ние сме на ръба на комунистически Съединени американски щати, които обслужват Китай, и имаме човек в Белия дом, който е истинско парче. . . А, и той има деменция", каза Марджори Тейлър Грийн, подкрепяща Тръмп конгресменка за 14-ти район на Джорджия, цитирана от The Times.

Досега Байдън е направил няколко грешки. Той мънка по време на речи и падна по стъпалата на Air Force One още в началото на своето президентство.

Той все още не е преминал годишния медицински преглед, подробности за който обикновено се разкриват, но няма доказателства в подкрепа на идеята, че той не е годен да ръководи или, както твърдят подрръжниците на Тръмп - че страда от деменция. Известно е, че президентът използва фитнес залата на Белия дом и често е виждан да кара колело.

Тръмп също има моменти, в които психическите му слабости бяха разкрити. Той навярно е забравил, че е бил в Мосини, Уисконсин, миналата година за митинг.

А и Байдън не е сам - има и други прецеденти. Джордж Буш забравя името на Первез Мушараф, тогава президент на Пакистан, в интервю през 2000 г., доказвайки, че и по-младите президенти страдат от същата съдба. Роналд Рейгън, пък веднъж посреща принцеса Дейвид, а не принцеса Даяна. Той бе диагностициран с болестта на Алцхаймер през 1994 г., пет години след напускането му.

Трудно е да си президент на САЩ. Тъй като тези, които се кандидатират за поста, остаряват, въпросите за капацитета им за работа вероятно ще бъдат повдигани все по-често.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
0
 
! Отговори
Ако толкова искаш... преди 2 години
Да знаеш как точно се случва думата е една- карма - има съдба, има орис има и карма - в която собствените ти действия водят до вендета и инциденти и собствената ти гибел! И ако толкова искаш да знаеш какво си направил прочети Деветата поправка на Конституцията на САЩ - веднага ще ти се изясни!
25
1
 
3
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Няма как някой да "страда" от деменция тъй като ти просто само си подремваш и от време на време приказваш странни приказаки.
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъвто и да е Тръмп удари жестоко феминистките. Газ пикаеха през неговото управление. Дъргият пърцолник отново даде зелен светофар на феминизма. Грозната приличаща на гудзила камила чака с нетърпение дъртият да гушне букета и тя да се намести на президентския стол. Умните хора добре знаят, че за президент и за папа жени не се избират! Само че докато е жив Сорос, женска мръсотия ще залива света. Само по примера на талибаните светът ще се спаси от отровата на феминизма.
23
4
 
23
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Защо няма новина за блокадата на Италия от 60 000 камиона които протестират против грийн паса и "ваксините"? Пуснете тази новина, за да може Бау да ни каже, че са една шепа антиваксъри. Знаете ли, че в Словения хиляди шофьори са в готовност също да блокират всичко? На ви пландемия.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
след третата доза вече очаквам да не знае в тоалетната ли отива или дава пресконференция ,влошава се от ден на ден .
21
2
 
19
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Това, че Тръмп, Рейгън и който и да било друг нормален човек понякога прави грешка в произношението на име, дума или произношение, по абсолютно никакъв начин не означава, че антипрезидентът Байдън е нормален, колкто и да се опитвате да го имплайнете. Байден е педофил, комуто фетиш е косата на малки, пре-адолесцентни момиченца, а това е мерзост - както за Бог, така и за човеците. Антипрезидентът Байдън е анатемосан.
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същия фигурант...
19
7
 
0
 
! Отговори
А аз ли? преди 2 години
Аз съм безжалостен и гаден *** син след всичко дето ми се случи последните 14 години от добрата душица дето съм бил много малко хубаво съм видял, обаче ще ти обясня разликата-имам проблем с някакво копиленце-случва му се инцидент , безжалостен, брутален, гаден , обаче не и Симеон 2 - копилето удря почти невидими на места дето много боли и места които ги усещаш след години, че е ударил и по времето дето го усетиш вече е нанесъл катастрофални щети. Франк Хърбърт нарича Абулурд 2 велик страхливец
18
4
 
29
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Биден е сенилен, дементен педофил, който не знае на кой свят е и чиито конци биват дърпани от Децата на Сатаната. Професионален лъжец и мошеник, професионален продажник и морално пропаднал тип. Всеки нормален човек може да се убеди в това с минимални усилия. Но, има карма. Сенилният, дементен педофил и анти-президент открадна изборите на Тръмп, но няма да стигне далече! Кармата ще го застигне.
17
10
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
и двамата са еднакви цял живот гмо храна и пиене това е резултата деменция
16
4
 
16
 
! Отговори
Факт преди 2 години
То цялото правителство на Байдън му е лика-прилика:шефът дементен,подчинените некадърници.Впрочем това е и целта-САЩ се управляват от Сорос,а той обича точно такива слуги.*** в БГ са същите.
15
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Присмял се хърбел на щърбел. Пълен цирк.
14
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Присмял се хърбел на щъркел. Пълен цирк.
13
7
 
7
 
! Отговори
Бay преди 2 години
много е отворен ама като се кандидатира ще е на неговата възраст :D
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие сериозно ли питате дали Байдън има деменция? Това няма как да се случи в САЩ, умът на Байдън сече катосамурайски меч.
11
19
 
6
 
! Отговори
Живота преди 2 години
Донал тръмп е много долен човек.говори без да мисли.
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е много ясно, то и слепия го вижда че бай Данчо не знае къде се намира.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европейската комисия се нуждае минимум от 9 месеца да разгледа документите и да вземе решение за разрешение на оператора на Северен поток 2 компанията "Норд стрийм". До тогава Северен поток 2, който е напълно готов, няма да бъде пуснат в екслоатация. Това са 9 месеца на лукс и разкош за Газпром, подарени от Еврокомисията.
8
4
 
9
 
! Отговори
Парадокс преди 2 години
Северен поток 2 който е напълно готов но не работи, носи рекордни доходи на Газпром. Защото ако газта потече по Северен поток 2 Газпром няма да има толкова високи печалби.
7
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой управлява вместо Байдън, той само се появява набухан с хапчета ксто робот.