Тръмп към Путин: Ще съм груб с вас само пред камерите

Нова книга разкрива подробности около бившия президент на САЩ
29 сеп 2021 21:40, Нели Христова
70
Тръмп към Путин: Ще съм груб с вас само пред камерите
Снимка: БГНЕС

Бившият президент Тръмп съвсем не е бил щастлив, когато порно звездата Сторми Даниелс шокира нацията, подробно описвайки формата на гениталиите му, и незабавно се обадил на прессекретарката си Стефани Гришам, за да настоява, че пенисът му не е оформен като мухоморка.

Даниелс пише в книга от 2018 г. за аферата си с бившия президент: „Лежах там, раздразнена, че бях правила секс с мъж с нещо нищожно и приличащо на мухоморките от играта „Супер Марио“.

Тръмп, след като чул обвинението, се обадил от Air Force one на своята прессекретарка, за да я увери, че пенисът му не е нито малък, нито оформен като мухоморка. Това пише Гришам в своите мемоари „Ще отговоря на вашите въпроси“, получени от „Вашингтон пост“. Книгата ще бъде пусната на 5 октомври.

Гришам също така пише, че бившият президент веднъж попитал бившия ѝ приятел, също помощник на Тръмп, дали е добър в леглото.

Аферата „Сторми Даниелс“, пише Гришам, „отприщи“ отмъщението на Мелания, след което тя започна да се опитва да противоречи на съпруга си публично.

Когато Гришам изготвила туит, казвайки, че Мелания ще се съсредоточи върху ролята си на първа дама, съпруга и майка, Мелания я накарала да изтрие от туита думата „съпруга“.

45-годишната Гришам е прессекретар на Тръмп от юли 2019 г. до април 2020 г., като през тези 12 месеца тя никога не е провеждала пресконференция. След това тя се върна към предишната си роля на прессекретар на първата дама Мелания от април 2020 г. до януари 2021 г. Тя подаде оставка от поста на 6 януари в светлината на бунта в Капитолия.

Гришам разказва и за среща между Тръмп и Владимир Путин в Япония през 2019 г., на която Тръмп говорил мило с руския президент и му казал, че говори грубо само пред камерите.

„Ще се държа малко по-строго с вас за няколко минути. Но това е за камерите и след като си тръгнат, ще си поговорим. Разбирате, нали.“

Останалата част от 90-минутния разговор е забулена в тайна, а пресата е била изведена от стаята.

Гришам твърди, че администрацията е обвита в „култура на лъжата“. „Обичайната нечестност преминава през Белия дом, сякаш е в климатичната система“, пише тя.

А служителите на Тръмп я поддържат.

Офисите на бившия президент и на първата дама опровергаха обвиненията в книгата.

„Тази книга е поредният жалък опит да се спечели от силата на президента и да се продадат лъжи за семейство Тръмп“, каза говорителят на Тръмп Лиз Харингтън пред „Вашингтон пост“ за обвиненията. Тя каза, че Гришам е „недоволен бивш служител“, а издателите „трябва да се срамуват от себе си, че се докосват до отчаяни хора, които виждат краткосрочна печалба в написването на книга, пълна с лъжи“.

„Намерението зад тази книга е очевидно“, казаха от офиса на Мелания Тръмп в отговор по-рано този месец. „Това е опит да се избави от лошото представяне като прессекретар, провалени лични отношения и непрофесионално поведение в Белия дом. Чрез изкривяване на истината и предателство, тя се стреми да спечели признание и пари за сметка на г-жа Тръмп“.

Фразата „провалени лични отношения“ изглежда се позовава на връзката на Гришам с помощника на Тръмп, Макс Милър, която, според съобщенията приключила, когато я бутнал до стената и я ударил в лицето, след като тя го обвинила, че ѝ е изневерил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ръгай мухоморка у сливата триперлива :)))
27
6
 
23
 
! Отговори
Ех преди 2 години
Направо съм "впечатлен" от тия "големи разкрития" ! Май на демократите яко им е запарило отзад, щом отново задействаха анти-Тръмп латерната !
26
3
 
20
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
ами аз вчера гледах как Бил де Блазио, Мегън Маркъл и Принц Хари си Слагат Маски само за пред Камерите, ама за това театро статия не се пише!
25
11
 
2
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Не знам дали не е започнал война Тръмп, но бая чекмеджета напълни Тръмп докато беше в Белия дом
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зона не знам ква, епизод еди кой си, тръмчо, внимавай на кого говориш, путин не приема женски мадами като американците и президените им
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
путин, ще ви срине, не си търси белята
22
2
 
0
 
! Отговори
тресе ги параноята преди 2 години
Putin brought attractive translator with wonderful figure to distract Trump at G20 bizarre claim by ex-White House aide - Встреча Владимира Путина и Дональда Трампа на саммите G20
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тези са решили да управляват света и да му налагат к.раварските си "цености"????? Това тяхното вече не е падение, това е пъна деградация!!!!!!
20
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТРЪМП Е НАЙ-ОПЛЮВАНИЯ ЧОВЕК НА ТАЗИ ЗЕМЯ! ВСЕ ПАК Е ПЪРВИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НЕЗАПОЧНАЛ НИТО ЕДНА ВОЙНА!
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
RT e на четвърто място по влияние в Германия стед германските медии. Тези дни ютюб спря немския канал на RT.
18
0
 
20
 
! Отговори
Да си припомним преди 2 години
Джо Байдън не беше избран от американския народ,а беше инсталиран на поста.Като тоалетна чиния!
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Непрестанните *** на неолибералния марксизъм срещу Президент Тръмп нямат край!
16
1
 
11
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Тия в Белия дом работили ли са изобщо или само клюкарник и простотии?
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ега ти медийното падение!!!!! Дано поне е платено добре!
14
5
 
13
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
До Неразбрал- Верно си неразбрал. Тръмп е Президента на САЩ, който за най-кратко време направи най-много положителни неща за народа си, а и за света. А това лесно не се прощава.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време само Китай имаше право да противоречи на СССР. Ние бяхме командвани от СССР, както сега сме командвани и от ЕС , и от САЩ. Така че и Русия не ни е спомагала много, много
12
3
 
0
 
! Отговори
Русия преди 2 години
И ся ко памперса Бидон ши *** сменя памперса Тромп?
11
12
 
4
 
! Отговори
Неразбрал преди 2 години
Това статия на възхвала ли е, или на опечаление? Перчемът се изложи тотално, просто го съжалиха с глупостта, която направи на края на мандата си. Нищо смислено не постигна, само се пенеше и плюеше против опозицията. На много хора, все още не им е ясно, че такива като него са кукли на конци, ама и те скачат по площадите.
10
3
 
7
 
! Отговори
До авторката преди 2 години
***. Само толкова ли можеш ? За няколко цента повече от Козяк успя да скалъпиш само едно непристойно есе за клюки и гениталии. Как би се почувствала ако за теб напишат подобна измислица !?
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понеже действащият президент склеротика Байдан постоянно е в издънки,тамошните либераsти гледат да очернят Тръмп и така да натрапват мнение ,че Тръмп е бил слаб президент , и въобще да не съжаляват ,че са избрали Байдан!