Тръмп към Путин: Ще съм груб с вас само пред камерите

Нова книга разкрива подробности около бившия президент на САЩ
29 сеп 2021 21:40, Нели Христова
70
Тръмп към Путин: Ще съм груб с вас само пред камерите
Снимка: БГНЕС

Бившият президент Тръмп съвсем не е бил щастлив, когато порно звездата Сторми Даниелс шокира нацията, подробно описвайки формата на гениталиите му, и незабавно се обадил на прессекретарката си Стефани Гришам, за да настоява, че пенисът му не е оформен като мухоморка.

Даниелс пише в книга от 2018 г. за аферата си с бившия президент: „Лежах там, раздразнена, че бях правила секс с мъж с нещо нищожно и приличащо на мухоморките от играта „Супер Марио“.

Тръмп, след като чул обвинението, се обадил от Air Force one на своята прессекретарка, за да я увери, че пенисът му не е нито малък, нито оформен като мухоморка. Това пише Гришам в своите мемоари „Ще отговоря на вашите въпроси“, получени от „Вашингтон пост“. Книгата ще бъде пусната на 5 октомври.

Гришам също така пише, че бившият президент веднъж попитал бившия ѝ приятел, също помощник на Тръмп, дали е добър в леглото.

Аферата „Сторми Даниелс“, пише Гришам, „отприщи“ отмъщението на Мелания, след което тя започна да се опитва да противоречи на съпруга си публично.

Когато Гришам изготвила туит, казвайки, че Мелания ще се съсредоточи върху ролята си на първа дама, съпруга и майка, Мелания я накарала да изтрие от туита думата „съпруга“.

45-годишната Гришам е прессекретар на Тръмп от юли 2019 г. до април 2020 г., като през тези 12 месеца тя никога не е провеждала пресконференция. След това тя се върна към предишната си роля на прессекретар на първата дама Мелания от април 2020 г. до януари 2021 г. Тя подаде оставка от поста на 6 януари в светлината на бунта в Капитолия.

Гришам разказва и за среща между Тръмп и Владимир Путин в Япония през 2019 г., на която Тръмп говорил мило с руския президент и му казал, че говори грубо само пред камерите.

„Ще се държа малко по-строго с вас за няколко минути. Но това е за камерите и след като си тръгнат, ще си поговорим. Разбирате, нали.“

Останалата част от 90-минутния разговор е забулена в тайна, а пресата е била изведена от стаята.

Гришам твърди, че администрацията е обвита в „култура на лъжата“. „Обичайната нечестност преминава през Белия дом, сякаш е в климатичната система“, пише тя.

А служителите на Тръмп я поддържат.

Офисите на бившия президент и на първата дама опровергаха обвиненията в книгата.

„Тази книга е поредният жалък опит да се спечели от силата на президента и да се продадат лъжи за семейство Тръмп“, каза говорителят на Тръмп Лиз Харингтън пред „Вашингтон пост“ за обвиненията. Тя каза, че Гришам е „недоволен бивш служител“, а издателите „трябва да се срамуват от себе си, че се докосват до отчаяни хора, които виждат краткосрочна печалба в написването на книга, пълна с лъжи“.

„Намерението зад тази книга е очевидно“, казаха от офиса на Мелания Тръмп в отговор по-рано този месец. „Това е опит да се избави от лошото представяне като прессекретар, провалени лични отношения и непрофесионално поведение в Белия дом. Чрез изкривяване на истината и предателство, тя се стреми да спечели признание и пари за сметка на г-жа Тръмп“.

Фразата „провалени лични отношения“ изглежда се позовава на връзката на Гришам с помощника на Тръмп, Макс Милър, която, според съобщенията приключила, когато я бутнал до стената и я ударил в лицето, след като тя го обвинила, че ѝ е изневерил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Вашингтон Компоуст може това - да сипе г0вн@ по Тръмп. Антипрезидентът Биден се разпада пред очите на целия свят, с него и политиките му се разпада и Америка, но либерастк***та пропаганда пише безумни статии за формата на гениталиите на Тръмп с цел да отклони вниманието на света от факта, че Тръмп спечели изборите, а Дийп Стейт натресе дъртият, дементен педофил и кукла на конци Биден. Туйто.
47
4
 
13
 
! Отговори
Тръмп преди 2 години
Тръмп спечели ! Това плашило което е в момента открадна изборите с политическата мафия . Най голямото падение за Америка .... политическо , икономическо и морално !
46
4
 
14
 
! Отговори
Тик-так преди 2 години
Какави пропаднали жени продават лъжи! Тръмп ви е трън в очите, че видя сметката на глобалистите. Вашингтон пост е комунистически вестник на демократите, лъже и маже. е, Тръмп не е като Клинтън явно, оня с пурата и Моника в Овалния кабинет.
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмпи си е фен на Путин, те затова предприеха медиите в САЩ такава кампания срещу него :))
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боли ме мухоморката
43
5
 
15
 
! Отговори
... преди 2 години
Една година не е президент вече, кога ще започнат да обвиняват Байдън за драмите или все Тръмп ще е виновен. На Обама 6 от 8те години Буш му беше виновен. Дойде Тръмп 6 месеца се жалва от каква *** е оставил Обама после почна да се хвали какво е направил ТОЙ. Сега дойде Байдън и 1 година Тръмп е виновен за всички проблеми на света.
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бул шит! маде ин юесей
41
7
 
18
 
! Отговори
тя преди 2 години
Колкото повече го плюят, толкова по- синпатичен ми става !
40
28
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ами то още в самото начало се знаеше за най-глупавия президент на САЩ, че е назначение на джуджето убиец след намесата му в изборите. А поведението на Тръмпанара след като изгуби сега изборите е на типичен комунист. Отрича да е загубил, докрай пуска фалшиви новини, че били подправени, чак бунт организира. Да ви напомня това на някои партии и у нас?
39
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп си признава, че има акъл.
38
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Путин!
37
19
 
23
 
! Отговори
На клоуна му преди 2 години
спряха рублите.
36
18
 
20
 
! Отговори
Тексаски виц преди 2 години
Неделя вечер.Джо гледа мача в имението на Обама-Мартас Вайнярд.Сто хиляди на стадиона скандират Ф***к Джо Байдън!Картофът скача радостно гордо казва на Обама-Видя ли Барак,всички искат секс с мен!!!
35
21
 
31
 
! Отговори
перчема беше най преди 2 години
голямото падение в историята на Американската президентска институция.
34
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДНЕС БЕЛИЯТ ДОМ Е ПРЕВЪРНАТ В НАЙ-СКЪПИЯ СТАРЧЕСКИ ДОМ В АМЕРИКА
33
15
 
18
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Тръмп е престъпник,защото при него 4 години педофилите и джендърите страдахме неутешимо.
32
13
 
24
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Все едно не знаем че Тръмп е предател и престъпник.
31
11
 
15
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Тръмп загуби 1/3 от богатството си докато беше Президент.Джо Байдън влезе в политиката преди 48 години гол като пушка.Това не му пречи да декларира последните десет години по 15-20 милиона приход на година.Притежава имоти за 60 милиона долара,а вице и президентаската заплати са по 200 хиляди на година.Барак Хюсеин притежава над 130 милиона след 15 години в политиката.
30
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е суровинен придатък на Китай, а от друга страна Китай е дефакто колония на Америка. Следователно Путин е във васални отношения със САЩ и е на директно подчинение на действащия американски президент. Както си спомняте само 24 часа след подаването на командата от Белия дом, Горбачов разруши СССР без да му мигне окото.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
америка е европа, европейци са я откраднали от индианци, лъжа ли?