Стачката в Холивуд се отложи

Служителите зад камера са постигнали споразумение с Алианса
18 окт 2021 14:06, Ния Христова
7
Стачката в Холивуд се отложи
Снимка: БГНЕС
Масовата стачка на работници в Холивуд, планирана за понеделник сутрин, се отложи. Това обяви Профсъюза, представляващ работниците зад камера, пише в. Монитор.
 
Организацията, в която членуват оператори, монтажисти, гримьори и др., е постигнала споразумение с Алианса на филмовите и телевизионните продуценти за това служителите зад камера ще получават по-добри условия на труд в следващите три години, каквато е продължителността на договора. Най-вероятно в документа са предвидени повече почивни часове, както и гарантирано време за обяд на снимачната площадка.
 
След като се споразумяха от Профсъюза разпратиха писмо до своите членове, в което се съобщава, че стачката ще бъде предотвратена. Информацията обаче предизвика смесени реакции, като голяма част от служителите са изразили притеснение от липсата на конкретни данни за новите им условия на труд, пише The Hollywood Reporter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашисти.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То пък и едни филми 1 на 500 да става. Повечето ме отказват още на трейлър. Вече и "ефектите" не помагат. А и всички са набутани с пропаганда: бели, черни, жълти, ***, знаете...
3
0
 
14
 
! Отговори
Пророк преди 2 години
Киното залязва, младите не искат да ходят на кино, да гледат филми и телевизия, бъдещето е на ютюб, тикток и др. медии както и торентите за нас дъртите, да дърпат по някое прашлясало заглавие за убиване на времето.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква стачка? Машината за пропаганда не трябва да спира!
1
3
 
3
 
! Отговори
Растата преди 2 години
Трябва в знак на протест въобще да не ходят на работа и да видим филмовите "звезди" как ще се справят тогава. Защото там хората зад сцената правят нещата. Ама и сега почти няма добри актьори в Холивуд. В повечето филми се разчита на звуковите и визуалните ефекти, компютърните "намеси", в някои от филмите се набляга на повърхностния лъскав екшън, граничещ с фантастиката. А и има такива, които преповтарят идеи от стари филми. Затова актьорската игра е с ниско качество.