Искра Радева след коронавируса: Изведнъж пренареждаш приоритетите си

Концертът "Коледни звезди" навърши 25 години
Обновена: 27 ное 2021 08:42 | 26 ное 2021 22:10, Ерол Емилов
21

Актрисата Искра Радева се чувства променена, след като прекара коронавируса, обяви самата тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Изведнъж пренареждаш приоритетите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо по-важно от това да си здрав. И ти, и близките ти. Всичко друго отива на втори план. После много трудно, бавно и дълго е възстановяването от болестта", изтъкна актрисата.

Радева разказа за концерта "Коледни звезди", който навърши 25 години.

"Направихме го няколко години и изведнъж започнаха хората да го търсят, да го очакват преди Коледа. Той си стана традиция и традициите не трябва да се прекъсват. Затова очаквам всички на 9 декември да дойдат и да се повеселим заедно", обясни тя.

В концерта участват големи звезди като Васил Найденов, Веселин Маринов, дует "Ритон", Марги Хранова, Орлин Горанов, Деси Добрева, Михаил и Кристина Белчеви и други.

"Ще се погрижат за ведрото настроение в залата Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев. Момичетата на балет "Веда джуниър" ще красят сцената. Мисля, че ще бъде една прекрасна вечер", смята тя.

Театърът ѝ "Искри и сезони" също ще отпразнува своята 25-а годишнина – с представлението "Леща, грах и диаманти" по Пиер Шено.

"Винаги гледам, ако е комедия, да не е само ситуационна комедия. Искам да има нещо, което ни вълнува в живота, да не е само смехът", обясни тя и разказа как много от зрителите ѝ се притесняват за задаващата се тежка зима.

"Не ми се иска ситуацията да наподобява тази от 1997 г. Иска ми се с всяка година живота ни да става по-лек, повече надежда да имаме, че ще е по-добро бъдещето ни. Сега като че ли тази надежда не е толкова голяма, много е трудна ситуацията въобще в глобален мащаб", подчерта Радева в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Изведнъж пренареждаш приоритетите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо по-важно от това да си здрав. И ти, и близките ти. Всичко друго отива на втори план. После много трудно, бавно и дълго е възстановяването от болестта", изтъкна тя.

По думите ѝ актьорите често се шегуват, че театърът "Народно събрание" засенчва представленията им.

"Но в голяма част не са много добри актьори. Не успяват много добре да излъжат народа", завърши Искра Радева.

 


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
абе тия хора никога ли не са се разболявали,никога ли не са си мислили,че денят им е последен,та са ЧАКАЛИ "коковида" да им "ОТВОРИ ОЧИТЕ" за "приоритетите" в живота?!...Нещо ептян изтрещяха с тая "корона"...
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
...и само за сравнение - когато почине някой близък пак си подреждаш приоритетите! какви са тези раздуваници пак с туй вирусче!!! ____________________ Ами аз изгубих над 10 мои близки/приятели точно от "туй вирусче". След няколко дни полагаме 1 г. на една от тях. Радвайте се на живота и без *** коментари.
18
1
 
7
 
! Отговори
ПИПИ преди 1 месец
Изведнъж не ми пука какво мисли тази......
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гостуването е за да си изложи приоритетите жената, или да събере публила за концерт? Концертите как намаляват трагедиите с ковид? Нека си направят вечереинка по БНт, който иска от техните набори ще ги гледа
16
4
 
11
 
! Отговори
Майничка преди 1 месец
Тая навремето бухаше мuнeтu на главната във филибето сега от екрана пренарежда приоритети.
15
10
 
10
 
! Отговори
ля ля преди 1 месец
като видя леопарди и настръхвам - камо ли зелени! що за кукунделщина - и само за сравнение - когато почине някой близък пак си подреждаш приоритетите! какви са тези раздуваници пак с туй вирусче!!!
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
'Казваш, от корона не умират хиляди?' ---- умират хиляди... пенсионери и новите млади чиито гени са мешани с африканска, арабска и китайска кръв.
13
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
'много трудно, бавно и дълго е възстановяването от болестта' --- аз го прекарах точно за 2 дни. 31 г. 140 кг съм.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още от райската градина сатана обещава да направи хората свободни. Всички революции ,социални учения, доктрини и идеологии искали да ни направят свободни.Бягайте от всеки, който иска да ви прави свободни и иска да ви освобождава!
11
12
 
15
 
! Отговори
Глупости! преди 1 месец
Лек грип! Ако един грип ви пренарежда приоритетите...то не си заслужава да говорим за вас!
10
3
 
12
 
! Отговори
Върбан преди 1 месец
Свободата е най важна, запомнихте ли? После пак се пробвайте да казвате какво другите трябва да правят със себе си.
9
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рекламира си концерта и се прави на политкоректна, за да не я закачат.
8
3
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 1 месец
Казваш, от корона не умират хиляди?
7
7
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 1 месец
Ама, естествено. За такива като теб все нещо не се връзва.
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жената изглежда много добре за нейните 70 години. И да е правила опъване на бръчки, е много по-фино и естествен от 20 годишните кифли, приличащи до една на силиконови кукли с джуки ставащи само за едно.Това, че говори за трудно възстановяване от ковид не омаловажава мъката на загиналите в тази или други катастрофи. Ни вдига лозуниги, нито казва нещо излишно. Ако беше казала, че е прекарала тежък грип, никой нямаше да подскача като ожилен.
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това РЕКЛАМА ли е?Не говори въобще за симптомите , как се е разболяла? Нещо не се връзва
4
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше спортувала повечко на времето и не ходеше да ти опъват...бръчките, щеше да го прекараш без да усетиш. Какво, врачките ли не познаха?
3
1
 
15
 
! Отговори
Star преди 1 месец
Мир на праха на починалите в лошата катастрофа.
2
20
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредното рекламно лице на короната.Хиляди умират от РАК, катастрофи, инсулти и инфаркти, тая седнала да се жалва от една пневмония.
1
17
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ох, айде и тая жива да я ожалиш, трудно и бавно било възстановяването, а питате ли хората след катастрофи, след операции или други инциденти? Айде, слезте на земята, спрете го малко това ТВ и се вземете в ръце. То прекарването на вируса от цялата пландемия ще е най-безобидното нещо.