Бащата на загинал от "Москва": Путин потопи кораба за да прикрие лъжите си

По думите му не е имало спасителна мисия
24 май 2022 19:42, Нели Христова
320
Бащата на загинал от "Москва": Путин потопи кораба за да прикрие лъжите си
Снимка: БГНЕС

Баща, който загуби сина си на борда на "Москва", обвини руския флот, че е изоставил ранените и е потопил военния кораб, за да прикрие доказателства за украинския ракетен удар, който го е разрушил.

Дмитрий Шкребец твърди, че президентът Путин е "предал" младите наборници като сина му, като ке обърна директо към него, призовавайки го "да бъде мъж" и да спре да лъже страната си. "Владимир, няма да ти простя смъртта на сина ми и много други момчета", пише той в руския сайт за социални медии Vkontakte. "Загубата на крайцер "Москва" е ваше лично поражение!"

Шкребец издирва сина си Йегор, 20-годишен наборник, откакто корабът потъна, след като беше ударен от две украински противокорабни ракети Нептун на 13 април. Той призна, че синът му вероятно е мъртъв, но продължава да разследва какво станало

Кремъл настоява, че флагманът му в Черно море не е потопен от украинците, твърдейки, че е попаднал в бурно море, след като случаен пожар, подбален от цигара, е причинил експлозия на боеприпаси.

Шкребец казва, че членовете на екипажа му споделили, че корабът е бил "седяща патица", оставайки в същата позиция два дни без ескорт. След като е ударен, офицерите се страхували да кажат на началниците си, докато не станало ясно, че корабът потъва. "Знам, че преди 13 часа на 14 април крайцерът не е изпратил SOS сигнал, въпреки че събитието се е случило около 15 часа на 13 април", обяснява той. "Искаше да го подминеш с мълчание и да го скриеш, според старата си традиция да лъжеш."

Той добави, че тежко ранените не са евакуирани, а пострадалият кораб не е докаран до пристанището в Севастопол, защото "тогава ще стане ясно за всички какво се е случило".

Той добавя: "Удавиха ги, заедно с крайцера. . . те го изтеглиха на юг от Черно море през нощта от 13.04 срещу 14.04 и го потопиха там."

Шкребец твърди, че не е имало официално съобщение за спасителна мисия, с аргумента, че това е така, защото не е имало такава. "Ти отне най-близкия ми човек", казва бащата към Путин. "Ти го уби".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
5
 
20
 
! Отговори
от 2001 преди 1 година
от тогава е ясно че путин е просто единб мародер отрасал с плухова случйно назначен за президент от пияницата елцин, какво друго сте очаквали от него, аз лично се чудя как още не унишожил целия свят
174
19
 
10
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 1 година
Поредния евтинджос фейк.Такива статийки всеки може да си съчинява до припадък.Очаквам сълзи от майки ,сестри ,баби ,жени и невръстни дечица ,сякаш гледам поредния епизод на "Слуга на народа".
173
10
 
4
 
! Отговори
Просто Жозе преди 1 година
До Анонимен228 Забавен си. Хахаха. Но си ***. Като Зеления.
172
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Барозо Жозе Спряха ви паричките от газчицата на руските слуги в България и "България отиде по дяволите", а? Нещо бъркате България със себе си.
171
4
 
6
 
! Отговори
Барозо Жозе преди 1 година
До Анонимен224Утре. В 7,47ч. По Гринуич. А дано мирясат русофобите, че и русофили те да починат, че България отиде подяволите.
170
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще гръмнат Путин?
169
5
 
11
 
! Отговори
Жоитрп преди 1 година
Дано нашите Радев, Нинова, Янев,Костадинов и др. да се засрамят. Но едва ли. комунист не се предава.
168
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Путин доста руснаци изтрепа.
167
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 211 "двамата братя славяни които написаха славянската азбука тека го пише в историята" Кои са тези "двама братя" я ги назови?
166
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 214 Русия се върна към ролята си на световен терорист, която упражнява в последните 100 години и ТОЗИ ПЪТ няма да има прошка за нея.
165
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
плювате приказвате лъжете и най нахално искате евтин газ русия се отвори очите
164
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 210 Гледай филма с лъжи за БЪЛГАРСКАТА азбука, който Русия режисира, засне и разпространи , русофилче и ще разбереш какво господарите ти правят с българската азбука.
163
7
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
До МоргенщернЕй сега троловете те изядоха. Хахаха. Яко минуси и хейт. Така е като не си зомбиран. Моите съболезнования.
162
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонименазбуката е написана за славяни а не за българи къде го пише че двамата братя са бг.. двамата братя славяни които написаха славянската азбука тека го пише в историята прабългарите са дошли в тракииски земи и се обединиха с славяни
161
8
 
2
 
! Отговори
Моргенщерн преди 1 година
До АнонименВярно е. Ама 'що така за Клинтън, Обама , Бай Дън и следващите го някак си всичко е позволено ама за другите НЕ. Нещо лицемерно ми се вижда. Или забравихте ракетата паднала в София. Та, Путин пребърза ама и другите 'дето ги хвахят не са цвете за мирисане. Ясно е едно: За пореден път ни "спасиха". Ха честита Ви промяна.
160
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не написах те една статия, как украинците стрелят по жилищата на хората.
159
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън го потопи, точка. Стига с тези фейкове.
158
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 191 Kъде точно видя и чу тази благодарност? Да,празнували в Москва деня на славянската азбука,но нито дума не са казали откъде е тръгнала. Да си чул да казват България? Как ще кажат,нали сме неприятелска държава!
157
5
 
14
 
! Отговори
cekyko преди 1 година
Вече ви беше казано, че не е имало никаква спасителна мисия. 100% беше ясно, че е ударен и за да не се разлайва, че този кораб е абсолютна мишена без НИКАКВА система за защита, го потопиха и издавиха моряците, за да не приказват. Така се случи навремето и с Юрий Гагарин. Започна да пие, да приказва и... падна с колегата си случайно. Очевидци твърдят, че са чули експлозия и самолетът е полетял стремглаво към земята. Сталин го е рекал: НЯМА ЧЕЛОВЕК, НЯМА ПРОБЛЕМ. Путин е добър ученик.
156
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е путин, не са украинците! Корабът се е самоубил!