Тръмп: Опитват да ме спрат за изборите

Той настоява, че води в проучванията
14 юни 2022 18:23, Росен Стойчев
22
Тръмп: Опитват да ме спрат за изборите
Снимка: БГНЕС/EPA

Предходният държавен глава на САЩ Доналд Тръмп обяви, че демократите правят опит да му попречат да се кандидатира за втори мандат, съобщи FOX News.

В момента се води заседание в Конгреса. То отново разглежда действията на Тръмп през последната година от неговия мандат.

"Това просто е поредният опит да се спре водещия човек във всички проучвания да се кандидатира за изборите.

Още по темата
Правят всичко възможно да ме спрат", заяви Тръмп.

Той заяви, че действащата администрация губи подкрепа, заради икономическата картина в страната. Тръмп е уверен, че може да се справи с всичко това.

Той настоява, че демократите нямат решение. За това и се опитват да спрат неговата кандидатура. Очаква се позицията на републиканците относно негова нова кандидатура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Е нали един "адекватен" го замени - толкова адекватен, че чак дрънка ! Докато беше Тръмп, всичко си беше добре по света и бензинът струваше под 2лв, а сега погледни какво става !
17
0
 
1
 
! Отговори
Вярно е преди 1 година
Видяха, че отново има шанс, ипак запичнаха мръсната пропаганда срещу него, и то на най-високо ниво ! Демонокрация в действие !
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко пък да е неадекватен! Мотото му е Америка Фърст. Дори само заради това заслужава уважението на американския народ.
15
1
 
2
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Гласувай за себе си!Избери Тръмп !
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12, КРРЕТТЕН, при Тръмп бензина където аз живея бепе $3.50, сега при тоя "не-шизофреник" е $7, либерастичен плазмодийо! И това е само scratching the surface. Ама на вас психясалите либеастични лгбткюмю деггенеррати това не може да ви се обясни.
13
3
 
16
 
! Отговори
БПФ преди 1 година
Тръмп е ЗАКОННИЯТ президент на САЩ. Той бе свален след открито и нагло фалшифицирани избори, а узурпаторът байдън и неговата клика съсипват САЩ, заплаха за и за самото оцеляване на света. Следователно има само един разумен ход пред американският народ - революция, излавяне на чучyлото байдън и престъпната му клика и физическото им елиминиране !!! И това ще е просто възстановяване на законния ред !!!
12
18
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Този шизофреник е същия като Пyтягaта, само че САЩ не са Джуджистан и не може да си разиграва коня както иска. Иначе като нищо щеше да промени Конституцията и да стане пожизнен Президент на САЩ
11
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп е перко и руски агент , вербован още преди 89 година Имал голяма почит към Ленин и платил няколко хиляди долара за спи една нощ в леглото му в къщата музей Руснаците тогава я давали на туристи за валута
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната на ДП с Тръмп ми напомня как в Западната Римска империя Аеций е единственият ,който може да я спаси.Прави го,но завистта и омразата надделяват и го премахват.След това империята пропада и изчезва.
9
3
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Тия като наэе бе, или Баце или Радеф
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Тръмп беше останал нямаше да им сринат добива на петрол и газ и цените нямаше да са толкова високи имам чувството, че управляващите запада го саботират.
7
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой от републиканците снеха доверието си от оранжевият клоун.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В САЩ след дефицитите на адаптирано бебешко мляко, сега има дефицити на женски санитарни продукти, като тампони. КТова заслужават Каръните дет избраха Джо деменцията.
5
2
 
22
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Ами води, я. То времената на Тръмп ще останат в историята като последните хубави години на човечеството. От там нататък такава "борба за демокрация" настана, че камък върху камък скоро няма да има.
4
2
 
19
 
! Отговори
Честит Рожден Ден преди 1 година
още 75 години да живеете! Вие сте Последната Голяма Бяла Надежда на Американският Народ! за 2рия Мандат, дано сте те Поучили и да не се подведете отново по ЮдеюСемитите!!
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бе Джо Бидон води, естествено, че Тръмп води това и венецуелските машини на пишман демократите ще го признаят. С опоненти като Кемъла и Джо Бидон толкоз.
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тея нямат ли някой нормален?Ни Tъn става,ни Бай Дрън.
1
2
 
14
 
! Отговори
Тръмпито е пич преди 1 година
Давай, Тромпет! Спри урките да се самоубиват за САЩ!