Тръмп нарече "измама" причината за обиск на ФБР

Агенцията заяви, че са търсили документи за ядрени оръжия
12 авг 2022 22:51, Нели Христова
84
Тръмп нарече "измама" причината за обиск на ФБР
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп днес заяви в своя публикация в социалните медии, че въпросът за ядрените оръжия е измама. Това той направи в отговор на публикация във в. “Вашингтон пост”, според която при обиска на неговата резиденция във Флорида по-рано тази седмица федералните агенти са търсели документи, отнасящи се до ядрени оръжия, предаде Ройтерс.

Още по темата

Не е ясно дали подобни документи са били открити, се уточнява в статията на американското издание. Агенция Ройтерс отбелязва, че засега не е успяла да потвърди дали информацията, публикувана във “Вашингтон пост”, е достоверна, съобщава БТА.

Министерството на правосъдието на САЩ вчера поиска от съдия да разсекрети заповедта за обиск на имението Мар а Лаго, след като бившият президент републиканец представи претърсването като политическо мотивирано отмъщение. Тази сутрин Тръмп написа в своя профил в основаната от него социалната медийна платформа “Трут соушъл”, че “въпросът за ядрените оръжия е измама” и го сравни с полемиката дали е имало руска намеса в изборите в САЩ, с разследването на специалния съветник Робърт Мълър и с двата негови опита за импийчмънт. “В това участват същите непочтени хора”, заяви Тръмп. Той не предостави доказателства в подкрепа на своите твърдения за измама или за другото свое твърдение, че доказателствата може да са били подхвърлени. “Защо ФБР не позволи претърсването в Мар а Лаго да стане в присъствието на нашите адвокати или на други лица”, добави той в своята публикация в “Трут соушъл”.

Претърсването на неговата резиденция беше част от разследване дали Тръмп противозаконно е изнесъл документи от Белия дом след изтичането на неговия мандат през януари 2021 г., като за някои от тях министерството на правосъдието предполага, че са класифицирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Киро Х преди 1 година
Шаба гоя Тръмп е в леглото с юдеите ционисти. Затова удари Сирия, затова натискаше за експерименталните Ковид антиваксини. Циркове, зрелища, последвани от нови циркове и нови зрелища за джентилите да гледат и да се забавляват, докато юдите потъркват доволно ръчички, пускат им порно и им дават заеми с лихви.....
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля не ми трийте коментарите, никой не ми плаща. Мои мнения са те.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Управляващото в САЩ мнозинство отчаяно се опитва да задържи властта, но този ход в момента няма да им помогне. Те трябва да докажат че са по добрите, а не че Тръмп е по лош, защото за всеки честен човек е ясно че той не просто е по добър ами е най добрият в целия свят.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лайковете не са реални не са такива настроенията точно обратните са...
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видях че кода ми започва с едни и същи числа но какво да правя ако ме проследявате....Пиша каквото мисля. Код плийз..
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди да ми слагате минуси защо не направихте което ви посъветвах. Защото не ви изнася, защото минусите ги слага Козяк може би най вероятно. Истината боли и не ви е удобна нали.
55
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рушди и ти не си ходил в Русия но поне влез в Уикипедия и разгледай Панорамата на нейните големи градове. Има поне двайсемилионни града. Не те карам да гледаш само Москва нито дори Питер. Виж третия и четвъртия по големина да видиш красота и тогава говори Рушди който и да си ти...
54
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еврейския шил Тръмпович, който продаде дъщеря си на юдите, за да го направят президент ли? Същия, който през време на мандата си постоянно подкрепяше Израел? И какво ме интересува мен съдбата на тоя шабец гой?
53
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анон. Андрешко си ти.
52
5
 
12
 
! Отговори
Мара преди 1 година
Евтини ченгеджийски номера да вдигат рейтинга на Тръмп сред неговите избиратели павиани. И нашите родни ченгета от ДС ги правят същите - обработени записи, обработени снимки. И всички избори се фалшифицират. Например Възраждане завинаги ще си остане 8-*** политическа сила че иначе ще ни се смеят в Европа.
51
8
 
19
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Тръмп като се върне на власт ще обяви белите мъже в САЩ за граждани първо качество. Жените, чернокожите и гейовете ще са граждани 4-то и 5-то качество и ще ги пращат в концлагери в Айдахо.
50
7
 
16
 
! Отговори
Рушди преди 1 година
Който и да е президент на САЩ външната политика няма да се промени. Русия ще яде дървото, Китай също. САЩ извади тези две държави от каменната ера но може да ги върне пак там по всяко време. Който мисли че Русия е велика никога не е ходил в Русия да види разкошната мизерия.
49
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дъмпи тръмпи, # 25. А сегашният президент Бай дън да не е стока? Отиде със съпругата си на прием - загуби я, държа реч и сетне се обърна да се ръкува с духове. Хвана си един актьор в Украйна и сега Заленски осигурява млади хора да загиват, а държавата да оставя възрастните хора без жилища заради манията на Джо Байдън за величие : Ю Ес Ей , Ю Ес ЕЙ юбep ales! Накрая ще я докара до атомна война, дъртият му старец!
48
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Експрезидент Тръмп може да дойде (дай боже да дойде вместо 79 годишния склери Бай Дън) през есента т.г., преди президент Джо да е обявил война на целия свят. Чудя се защо в Камарата на представителите не са обявили попечителство над престарелия и грохнал настоящ президент. Но това не е всичко: председател на тази камара е вече навлязлата в 83-тата година Нанси Пелоси с - същата тази Пелоси, заради чието криминално кацане в Тайван патят цяла седмица гражданите на островната държава. Светът се уп
47
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп идва като президент отново през 2024.
46
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя се държи нагло досущ като Путин. Лъже за всичко, отрича всичко и винаги само той е прав.
45
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един по Долен форумец нещо жали за някаква демокрация в някаква Европа където бедните щели да страдат. Първо в Европа няма демокрация. Да хората ще страдат но не заради Тръмп а въпреки това понеже нали на власт са демокрадите те носят отговорността за страдащите. Няма как Тръмп да носи отговорността. Той като беше на власт нямаше война. Проксито води война сега демокритична.
44
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пет или шест задокеански mрола искат да се въведе цензура. Тя няма да ви помогне. Обречени сте. Лайковете ще ги броим след като се преодолее часовата разлика. Бай.
43
3
 
12
 
! Отговори
човекоподобно преди 1 година
като русофилЕте се цензурира.
42
10
 
22
 
! Отговори
дончУ белината преди 1 година
е едно *** недоразумение.