Байдън с нов гаф: За секунди забрави, че е стиснал ръката на сенатор

Преди месец той се опита да се здрависа с въздуха
16 авг 2022 18:32, Нели Христова
112
Байдън с нов гаф: За секунди забрави, че е стиснал ръката на сенатор
Снимка: БГНЕС

Гафовете на американският президент Джо Байдън стават все повече и повече.

Видео, което се разпространява в социалните мрежи, показва как Байдън за секунди забравя, че е стиснал ръката на лидерът на мнозинството в Сената на САЩ Чък Шумър.

Шумър държа реч, след като президентът подписа нов закон, с който се отпускат над 50 млрд. долара за наука, за да може САЩ да стане конкурентен на Китай. След като приключи със словото си, той се обърна към Байдън, Нанси Пелоси, Джина Раймондо и Джош Авив, за да им стисне ръцете.

Разбира се, първи по ред беше Джо Байдън. Но само секунда след като Шумър стисна ръката му и се наведе към Авив, Байдън отново протегна ръка за здрависване. Сенаторът го подмина и се обърна към Нанси Пелоси, а Байдън бе видимо засегнат от "пренебрежението".

Този инцидент се случва само месец, след като други видеа показаха как президентът на САЩ два пъти се опитва да се здрависа с въздуха. 

Заради възрастта на Байдън и честите му гафове, като да обърка собствената си внучка със сина си, критиците на президента на САЩ спекулират, че той страда от деменция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
5
 
! Отговори
$$$$???? преди 1 година
Човека е уморен.Трябва да се пенсионира и да отиде на лечение.
78
1
 
11
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Байдън човечеца си е такъв, какъвто е, но интересното е, че САЩ не са способни на нищо по-добро защото единствената им надежда е свързана с него, щом още го държат на власт, още са му изчерпани възможностите. Може би чакат да видят как ще се посере направо на среща на високо равнище.
77
3
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Динев, ти дето си от Люксембург, виждаме, че никой не може да се мери с твоите 2000 евро, чиято равностойност, разбира се в рубли получава всеки менажер от ниско ниво в Русия,защото виждам, че за теб това е въпрос на чест да получаваш евро, живей си люксембургския животец и си Арчи вярата със здраве
76
1
 
6
 
! Отговори
Кукуруку преди 1 година
Ще му се подигравам до смъъърт на тоя хухавел. Хайахахаха, кукурукукукукукукууууууууууу. Вафла чудна пълна с течеен мааармалааад. ХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
75
4
 
1
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Да иронизираме и да се подиграваме няма да можем да се сравняваме с американците по никой показател същото и както северните аборигени носещи името на скандинавското племе ириси,с минимална заплата от 14 000 рубли 390 лева иначе с самочувствие на велика нация Люксембург е с една шепа народ но с над две хиляди евро минимална ,съвременният човек това го интерисува
74
5
 
13
 
! Отговори
Митев преди 1 година
Хайде да не се подиграваме, много от нас също ще остареят, човекът не е виновен в такава държава живее и системата го е поставила на тази позиция,а други дърпат конците, каквото и да се случи Байдън ще е виновен,а не политбюрото на САЩ.....,
73
2
 
21
 
! Отговори
Радек от Боктор преди 1 година
Ама вие сякаш от Марс падате!!! Всяко малко дете знае, президентите на говедата(Краварите) са кукли на конци, като Пинокио и Буратино! Те си ги подготвят и си ги слагат, за да изпълняват поръчките на господарите!!! В момента е ерата на Калвинистката секта в Кравария и сега ще се разцепят от войни! За жалост калтака Зеленски също е гушнал парици и си играе ролята!!! Разиграват ни Холивудски театър, но лошото е, че нашите актьори се оказаха КИРЦАТА и ИЗМАМНИКА АСАНЧО!!! Боко не се е продал!
72
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
87 то това не е нещо учудващо, даже и това скромно сайтче трябва да е сервилно към партньорите от НАТО и ЕС, няма как на това хоро сме се хванали. Има една *** Христова тя е най-зле, даже мисля че трябва да посети психолог бедната женица, заровила се е в някакви жълти сайтове и драска ли драска смехории. :)
71
4
 
20
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Няма газ, няма правителство, поредни безнадеждни избори, безконтролна инфлация. Но втората най-четена статия за българина е Джо Байдън. Този клет народ обречен на забвения никога няма да се оправи.
70
4
 
40
 
! Отговори
:) преди 1 година
Харесва ми..как изнасяте смехотворно и на шегичка за болестното състояние на Байдън, и как поднасяте това за здравното състояние на Путин....като се погледнат двете статии..не е нужно да си политолог или гео-анализатор, за да се разбере кой ви плаща:) Успех и много $ ви пожелавам.
69
1
 
42
 
! Отговори
Ммм преди 1 година
Този въобще знае ли,какво и кога подписва?Толкова милиарда наля в Украйна,дали помни?
68
0
 
44
 
! Отговори
ERA преди 1 година
на този само конциите не му се виждат. Смятайте за колко прости ни имат, а може би сме!
67
0
 
47
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Задкулисието няма жал! Дори да умре човека , недай си боже, пак ще го изправят отпред за да са на власт! За тях не се чудя! Чудя се на семейството му, как позволяват тази гавра! Но все пак говорим за американци, там парите са Бог!
66
2
 
49
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Абе тия нямат ли някой 60 годишен младеж да кандидатират за президент ами все дядовци около 80.
65
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е лидерът на свободния свят?! Жива да не бях!
64
13
 
7
 
! Отговори
2 преди 1 година
До Анонимен"Царят е гол, но никой няма да го признае хахаха"и това ти доставя удоволствие .... баси не мога да ви разбера такива само ако бръщолевиш за пари
63
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Царят е гол, но никой няма да го признае хахаха
62
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деменцията е болест, не гаф!
61
1
 
57
 
! Отговори
Големия памперс преди 1 година
Всъщност не е смешно, жалко е! Всичките тези изцепки всъщност показват особеностите на националната политика но САЩ според която, всеки ограничен, посредствен, слаб и малодушен, но удобен човечец, може да стане президент.
60
1
 
32
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
В нашият край от "развитият свят" новините пристигат с 2 дена закъснение.Към край на седмицата ще прочетете за поздрава на Пелоси :Хайл Байдън.Или пък няма да прочетете.