Байдън заплаши със сурови санкции, ако Русия анексира територии на Украйна

Той нарече референдумите пародия
24 сеп 2022 08:03, Нели Христова
107
Байдън заплаши със сурови санкции, ако Русия анексира територии на Украйна
Снимка: БГНЕС

Съединените щати „ще работят със съюзниците си и партньорите си, за да въведат допълнителни санкции срещу Русия, които ще бъдат бързи и сурови”, ако Москва анексира украински територии. Това заяви президентът на САЩ Джо Байдън, предаде Франс прес.

Още по темата


„Референдумите, организирани от Русия, са пародия, лъжовен претекст, с който да бъде направен опит за насилственото анексиране на части от Украйна”, изтъкна Байдън.

Съединените щати вече въведоха няколко пакета с икономически и финансови санкции срещу Русия във връзка с конфликта в Украйна, отбелязва Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
2
 
! Отговори
Беззъбото куче преди 1 година
може само да лае!
91
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До чиста логика По добре на студ и у дома със семейството отколкото на воено поле на студ глад осакатен гниещ по полета тъка чъ трябва санкци до дупка да ги върнет векове на зад и да почнат да молят запада да свали санкци ок но само при положение чъ се оделят всички руски репоблики унищожи целия военон арсенал вклочително ядрените оружия и това така ще стане кой то е застанал срещу САЩ добро не е видял БОГ ДА ПАЗИ САЩ АМИН
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Суровите санкции ще включват 5-часово конско от Бай Дън, от което руските военни панически ще избягат.
89
0
 
6
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Е ще ги чуем след сряда след като териториите с референдумите станат част от Русия.Путин вече трепери.
88
3
 
9
 
! Отговори
Чиста логика ! преди 1 година
Тази ИСТЕРИЯ на Амрика трябва да спре , защото скоро идва зимата , проблемите в Европа ще се задълбочат и да не стане така , че Европа да Ви остави сами да си налагате санкциите , защото ще трябва да избира - Или КРАХ на ЕС или Икономически СРИВ , което ще доведе до първото ! Този дъртак , е толкова отчаян колкто и Зеленски , а и двамата разбират че Путин се оказа твърде голяма хапка за всички "мераклии" да му вземат държавата ! Загубата им е неизбежна - Байдън би ли жертвал цяла Америка ?!
87
0
 
5
 
! Отговори
Вол до Путин преди 1 година
Кикорчовците били "гениални". Тези двамата-единият е наричан "простоКиро" ,а другият е с лева резба назначил един измамник,който прехвърлил 1 млн. и кусур задължения на някакъв ***,за шеф на НАП. Е ,това е дебилизъм.
86
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези нови санкции най-много да вземат на босияцървулите.
85
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
.Фащ ще заповяда на Европа да налага санкции срещу Русия2.Европа ще се самоунищожи икономически чрез тези санкции3.Фащ воюва с Русия чрез Украйна,до последния украинец,4.Фащ изпраща оръжие и спонсорира война в държава на чужда територия5.Фащ воюва за да "защити" държава извън НАТО, като използва ресурсите и териториите на държавите от алианса6.Търговията с Русия продължава без проблем,но се забранява такава с Европа7.Фащ използва атомна бомба срещу Япония,но осъжда такова действие?!
84
1
 
16
 
! Отговори
туззеленски преди 1 година
Байдан не се мушкай ? гледай си твойта държава ? океяна е под носът ти?
83
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕТО КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ВИНОВКИ ЗА ВОЙНАТА!! Америка като беше в Иран,Иранк нима РУСИЯ казваше ще има санкций за тях защото нападат и избивате невинни .! Няма да се получи скоро Америка ще получи това което е чакала цял живот !
82
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отдавна никой в Русия не се интересува какво казва Бай Дрън. А да плашиш мокрия с дъжд е като да спориш с радио.
81
0
 
9
 
! Отговори
Разбирай: преди 1 година
1.Фащ ще заповяда на Европа да налага санкции срещу Русия2.Европа ще се самоунищожи икономически чрез тези санкции3.Фащ воюва с Русия чрез Украйна,до последния украинец,4.Фащ изпраща оръжие и спонсорира война в държава на чужда територия5.Фащ воюва за да "защити" държава извън НАТО, като използва ресурсите и териториите на държавите от алианса6.Търговията с Русия продължава без проблем,но се забранява такава с Европа7.Фащ използва атомна бомба срещу Япония,но осъжда такова действие?!?
80
0
 
12
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
Абе, Стана ли вече ДВА МИЛИАРДА търговския стокооборот между САЩ и Русия ? Миналия месец беше преминал милиарда .... и се увеличаваше . САЩ винаги са казвали че са БИЗНЕСМЕНИ които нямат приятели. Войната е идеален пример за това . Продават скъпо "помощи" на Украйна ... Купуват евтино от Русия ... Посредници между руските фирми и европейските купувачи ... Сал един бушон бай Гън баучи нещо по медиите за заблуда на русофобите .....
79
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как да налагаш санкции на по-силния военно бе глуппак изветрел.
78
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи пак ЕС ще плаща и тези санкции.
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво от това? Никой не е признал Керим например, или пък турската кипърска република. И какво от това??? Живеят си турците там, строят казина и барове и туй то. Дреме им на капкомерите...
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе кога ще застъпва Харис че тоя изкуфял дядка ще ни затрие всички с политиката си!
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен-Има.*** платени драскачи.
74
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички санкции са единствено на гърба на ЕС, америка е най - печеливша от този сценарий! Има ли все още не разбрали кой направи всичко това?
73
0
 
20
 
! Отговори
Алангле преди 1 година
Мобилизацията спря тотално контраофанзивата.