Щъркел се завърна в хасковско село преди зимата

Хората се чудят дали е поличба, еколози мислят, че е стар
10 ное 2011 16:02, Екип на Dnes.bg
52

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
:))))))))))))))))))) преди 12 години
Идва лято посред зима!
47
1
 
12
 
! Отговори
щастлива баба преди 12 години
щъркела се е върнал,защото е разбрал,че чакаме бебе на 10-ти. а то взе че се роди на 11-ти !...т.е. щъркела се забави с 20 минути след полунощ.
46
1
 
14
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Ако и неговата щъркелица е като моята-само да му пили на главата-го разбирам защо е долетял тук...:)И аз ще взема да забегна на някъде...:)
45
0
 
21
 
! Отговори
S преди 12 години
Ако сега природозащитниците са си на мястото биха помогнали на тази прекрасна птица да преживее зимата в някой дом и на пролет нека да ни кажат, че е приживял успешно зимата!
44
0
 
5
 
! Отговори
g.n.Dinkov преди 12 години
Podkrepiam jelanieto na 45,zashtoto mnogo obicham tezi ptici.Makar i star,se nadiavam da chueme za nego i prez proletta.
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bih iskala nabliudatelite na tova neobichaino zavrashtane na shtarkela, da prodaljavat da ni informitrat za negovoto sastoianie. Viarvam, che dobri hora shte mu pomognat da ocelee v tezi zimni mrazoviti dni i noshti! Shte chakam informacia i v badeshte, reporteri na Dnes.bg. Leka nosht!Priatni pochivni dni!
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щъркелът се завърнал по-рано и те си помислили, че това е лоша поличба... Спомняте ли си Нане Стоичковата върба?
41
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
лястовичките и щъркелите са най прекрасните птици и предвестници на пролетта...сърцето ми се изпълва щом ги видя когато пристигнат..и се свива и ги гледам жадно и жално преди да отлетят..а с тяхното заминаване сякаш времето спира и е пусто някак си...дано оцелее този щъркел
40
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами какво да ви кажа... съседи не чакайте да замръзне, помогнете и да разбере желанието за помощ, животните добре разбират когато са в беда и променят поведението си по отношение на хората
39
2
 
7
 
! Отговори
до-39 преди 12 години
ако акъла ти е в долната глава няма да имаш проблем с мисленето
38
0
 
23
 
! Отговори
100% преди 12 години
Бог проверява душите и сърцата на хората. За да помогнеш на животинка нетрябват пари а сърце,
37
22
 
9
 
! Отговори
KURESTIA преди 12 години
V NASTO SELO SE ZAVARNA EDNA STARA *** NE ZNAEM KAKVO DA SI MISLIM
36
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Четейки тази статия си припомних приказката за лястовичето и майчината сълза на Ангел Каралийчев. Случаят не е точно такъв, защото явно птицата е болна и стара. Надявам се силно да се намерят добри хора в това село, които да стоплят последната и може би зима. Не мисля, че е поличба, а по-скоро проверка колко човещина е останала в сърцето на българина.
35
0
 
42
 
! Отговори
гого - продължение преди 12 години
Продължение на поста ми 33Прибрахме щъркела в едно топло помещение и го хрнехме всеки ден. Така свикна с нас животинката. За нас беше удоволствие да си играем и да го "дресираме".Странно поне за мен беше когато го галех- снежно бели пера, но много твърди( етествено за да не попиват вода, разбира се) Преместиха ме в друго поделение и така и не разбрах как продължи тази история.Дано този хубавец да има подобна съдба. Поздрави на всички!
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някои стари хора ,казват,че като се върнат на пролет другите щъркели,че ще го убият.
33
2
 
3
 
! Отговори
ханът преди 12 години
Върнал се е преди пролетта.Сега е зима.
32
0
 
23
 
! Отговори
ан преди 12 години
КЪДЕ СА СЕГА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЖИВОТНИТЕ И ПТИЦИТЕ? ТРЯБВА ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ТОЗИ ЩЪРКЕЛ ДА ПРЕЖИВЕЕ ЗИМАТА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ Е ОБРЕЧЕН НА ГЛАДНА СМЪРТ.
31
0
 
57
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Една далечна година когато бях в казармата, един щъркел не излетя с останалите.Ходеше си по поляната и не му пукаше. Но времето започна да се застудява и решихме да го приберем на топло за зимата. Отначало му давахме храна от разстояние. Естествено когато се приближавахме се плашеше, но постепенно започна да свиква с нашето присъствие.След известно време вече се доближавахме и дори ни разрешаваше да го галим.За първи път докоснах щъркел - горда и велика птица.
30
25
 
3
 
! Отговори
жоро преди 12 години
иха, коледна пуйка :))
29
6
 
3
 
! Отговори
до номер 13 преди 12 години
защо ще го убият?

Спонсорирани публикации