Варненец направи робота Желязко от вторични суровини

Машината може да си мърда ръцете и да тегли рикша
Обновена: 13 ное 2011 00:05 | 12 ное 2011 12:18, Екип на Dnes.bg
281

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
1
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
Евала, страхотна машина! Хората трябва да са смели и да опитват всичко, за да има напредък!
278
2
 
7
 
! Отговори
Инна преди 12 години
"Тва ***", "Не се изкарват пари от него" Значи пръстенцата на ръчичките служат и за други неща освен за щракане, но на първо време трябва да се извадят от задниците, очевидно, устенцата - по-малко 'критика' да бълват, мозъчетата повече да щракат, щото онея дръпнатите така са се вторачили в оня малък, издегустиран, излъскан *** Хонда и "божеее ние никога няма да ги стигнем", ще ги стигнем точно когато такива като този човек не се интересуват от нищо друго освен от удоволствието да създават.
277
1
 
14
 
! Отговори
godzibg преди 12 години
мале уникален Желязко , браво браво бая труд и желание хвърлил :).
276
2
 
7
 
! Отговори
до 267 преди 12 години
Мистър предприемчив, кажи с какви проекти се занимаваш в момента? Та по въпроса дали такива дейности са от полза - естествено че да! По-добре е да жули ракии, салати, да ходи на кафета или да виси под стар голф 3-ка. Да не би гаражните гийкове в САЩ да са имали идея с техните усилия какво ще създадът преди 30-40 години? Хората са имали страст, хвърляли са си времето и средствата да майсторят, да пишат кодове и пр. Въпроса е ча са били много и организирани и системата е била благоприятна!
275
1
 
9
 
! Отговори
до 273 преди 12 години
Какъв бизнес трябва да има? Може човека да се е лишил от това онова - не мисля че това го е сглобил за 2 месеца. Ако му е отнело 3-4 години това са по 70-80 лева на месец. Повечето хора дават 2 пъти повече пари за цигари! Другото, от което е спестил със сигурност са ракийките и салатите! Не си търсете оправдания, че нямате пари за подобно нещо- иска се постоянство, саможертва (на личното свободно време) и любов за такава дейност - а този човек явно има и трите неща!
274
1
 
6
 
! Отговори
Емо преди 12 години
Браво, много по-добра инвестиция от това да си купи треторазряден немски таралясник и да хвърля гориво и масло по варненските улици. Щеше да е хубаво да има повече хора с подобни хобита! Ако намери съмишленици ще постигне и по-добри резултати! Браво, радвам се че има подобни хора в България!
273
1
 
14
 
! Отговори
браво преди 12 години
Това е искъл е можел е направил го е браво на човека дано има повече такива.А ти какво направи вечно недоволни драскачо.
272
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако човекът беше чужденец, кой знае как щяхте да му се прехласвате...
271
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля че е очевидно, че човека е изобретил нещо и това нещо му е хоби, между другото, явно той си има работа или бизнес и си печели пари човека, щом има пари да инвестира в хобито си 3000 лв., а това че изобретението му не ви се струва гениално или че нямало да му донесе пари, едва ли го интересува вашето мнение, щом той е удовлетворен от това, че е сбъднал една своя мечта.
270
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С aksesoaribg пазаруването е по-лесно, по-бързо и по-изгодно от всякога !
269
6
 
4
 
! Отговори
за 266 преди 12 години
Можеш да си търсиш реализацията като си бъркаш в носа и се правиш на много важен хахахаааа
268
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам "идеалистите" са умни колкото тоя робот дето уж може да тегли рикша хахахахахахаааааа изобщо не ме учудва, че в България е такава мизерия при толкова много заухави с червени кратуни.
267
1
 
2
 
! Отговори
до 267 преди 12 години
Оки
266
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този който вярва, че може да работи за без пари, лесно го постига. Такъв работи за без пари на хора, които работят за пари. И се утешава с идеализъм.
265
10
 
3
 
! Отговори
за 266 преди 12 години
Не ми трябва акъл от дървени философи. Ползата от него е нулева. Който не се интересува от пари и вярва, че ще успее, успява да си остане беден до края на живота. Това е истината.
264
2
 
14
 
! Отговори
до 261 преди 12 години
Личния каприз?Питах те какъв ти е проекта-ти пишеш лопата и канавки,за такъв проект и ти можеш сам да си работиш.Мотивацията е нещо,за което си и нямаш понятие.Паричната мотивация,не е мотивация в истинския смисъл на думата.Мотивацията е когато търсиш релизация на себе си и вярваш,че накрая ще успееш,а парите после ще дойдат,когато си създал необходимия продукт.Като работодател няма какво да ми предложиш,освен идеята ти за канавката.
263
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новоизлюпени капиталисти. Хах ахах ахха ха. Ми той работи за себе си. Значи ако искаш да изразиш труда му в пари требе да си земеш големото сметало. *** тва глъвътъ ти не мож го разбра. Ти кат работиш за себе си нали си плащаш. Той си плаща в бъдещето. Те парите не са за такива като вас. Губят си смисъла.
262
2
 
7
 
! Отговори
до 249 преди 12 години
Казал е това за мъжа без пари,но прочети какво е казал за Алеко Констатинов и за Иван Вазов.Как са се отнасяли към тях жените.Алеко без пари,Вазов с много голяма пенсия.Ако разчиташ само на парите,винаги ще плащаш и сметката на още някой,но ще си спокоен че жената ще се прибира при теб.Чудничка семейна идилия.
261
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който одобрява да се работи без пари - огън да го гори!
260
4
 
2
 
! Отговори
за 260 преди 12 години
а за *** като тебе включва ли?

Спонсорирани публикации