Варненец направи робота Желязко от вторични суровини

Машината може да си мърда ръцете и да тегли рикша
Обновена: 13 ное 2011 00:05 | 12 ное 2011 12:18, Екип на Dnes.bg
281

Светлозар Желязков мечтае да направи робот, откакто за първи път гледал "Междузвездни войни". За три години успял да сглоби от стари части машината, която може да си движи ръцете и да тегли рикша. Роботът тежи 86 килограма и в него са вложени около 3000 лева.
34517 гледания   |  Още видео


281
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
1
 
! Отговори
Мартин преди 7 години
Евала, страхотна машина! Хората трябва да са смели и да опитват всичко, за да има напредък!
278
1
 
6
 
! Отговори
Инна преди 7 години
"Тва ***", "Не се изкарват пари от него" Значи пръстенцата на ръчичките служат и за други неща освен за щракане, но на първо време трябва да се извадят от задниците, очевидно, устенцата - по-малко 'критика' да бълват, мозъчетата повече да щракат, щото онея дръпнатите така са се вторачили в оня малък, издегустиран, излъскан *** Хонда и "божеее ние никога няма да ги стигнем", ще ги стигнем точно когато такива като този човек не се интересуват от нищо друго освен от удоволствието да създават.
277
0
 
13
 
! Отговори
godzibg преди 7 години
мале уникален Желязко , браво браво бая труд и желание хвърлил :).
276
1
 
6
 
! Отговори
до 267 преди 7 години
Мистър предприемчив, кажи с какви проекти се занимаваш в момента? Та по въпроса дали такива дейности са от полза - естествено че да! По-добре е да жули ракии, салати, да ходи на кафета или да виси под стар голф 3-ка. Да не би гаражните гийкове в САЩ да са имали идея с техните усилия какво ще създадът преди 30-40 години? Хората са имали страст, хвърляли са си времето и средствата да майсторят, да пишат кодове и пр. Въпроса е ча са били много и организирани и системата е била благоприятна!
275
0
 
8
 
! Отговори
до 273 преди 7 години
Какъв бизнес трябва да има? Може човека да се е лишил от това онова - не мисля че това го е сглобил за 2 месеца. Ако му е отнело 3-4 години това са по 70-80 лева на месец. Повечето хора дават 2 пъти повече пари за цигари! Другото, от което е спестил със сигурност са ракийките и салатите! Не си търсете оправдания, че нямате пари за подобно нещо- иска се постоянство, саможертва (на личното свободно време) и любов за такава дейност - а този човек явно има и трите неща!
274
0
 
5
 
! Отговори
Емо преди 7 години
Браво, много по-добра инвестиция от това да си купи треторазряден немски таралясник и да хвърля гориво и масло по варненските улици. Щеше да е хубаво да има повече хора с подобни хобита! Ако намери съмишленици ще постигне и по-добри резултати! Браво, радвам се че има подобни хора в България!
273
0
 
13
 
! Отговори
браво преди 7 години
Това е искъл е можел е направил го е браво на човека дано има повече такива.А ти какво направи вечно недоволни драскачо.
272
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако човекът беше чужденец, кой знае как щяхте да му се прехласвате...
271
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля че е очевидно, че човека е изобретил нещо и това нещо му е хоби, между другото, явно той си има работа или бизнес и си печели пари човека, щом има пари да инвестира в хобито си 3000 лв., а това че изобретението му не ви се струва гениално или че нямало да му донесе пари, едва ли го интересува вашето мнение, щом той е удовлетворен от това, че е сбъднал една своя мечта.
270
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С aksesoaribg пазаруването е по-лесно, по-бързо и по-изгодно от всякога !
269
5
 
3
 
! Отговори
за 266 преди 7 години
Можеш да си търсиш реализацията като си бъркаш в носа и се правиш на много важен хахахаааа
268
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам "идеалистите" са умни колкото тоя робот дето уж може да тегли рикша хахахахахахаааааа изобщо не ме учудва, че в България е такава мизерия при толкова много заухави с червени кратуни.
267
0
 
1
 
! Отговори
до 267 преди 7 години
Оки
266
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този който вярва, че може да работи за без пари, лесно го постига. Такъв работи за без пари на хора, които работят за пари. И се утешава с идеализъм.
265
9
 
2
 
! Отговори
за 266 преди 7 години
Не ми трябва акъл от дървени философи. Ползата от него е нулева. Който не се интересува от пари и вярва, че ще успее, успява да си остане беден до края на живота. Това е истината.
264
1
 
13
 
! Отговори
до 261 преди 7 години
Личния каприз?Питах те какъв ти е проекта-ти пишеш лопата и канавки,за такъв проект и ти можеш сам да си работиш.
Мотивацията е нещо,за което си и нямаш понятие.Паричната мотивация,не е мотивация в истинския смисъл на думата.Мотивацията е когато търсиш релизация на себе си и вярваш,че накрая ще успееш,а парите после ще дойдат,когато си създал необходимия продукт.

Като работодател няма какво да ми предложиш,освен идеята ти за канавката.

263
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новоизлюпени капиталисти. Хах ахах ахха ха. Ми той работи за себе си. Значи ако искаш да изразиш труда му в пари требе да си земеш големото сметало. Ма тва глъвътъ ти не мож го разбра. Ти кат работиш за себе си нали си плащаш. Той си плаща в бъдещето. Те парите не са за такива като вас. Губят си смисъла.
262
1
 
6
 
! Отговори
до 249 преди 7 години
Казал е това за мъжа без пари,но прочети какво е казал за Алеко Констатинов и за Иван Вазов.
Как са се отнасяли към тях жените.Алеко без пари,Вазов с много голяма пенсия.

Ако разчиташ само на парите,винаги ще плащаш и сметката на още някой,но ще си спокоен че жената ще се прибира при теб.Чудничка семейна идилия.
261
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който одобрява да се работи без пари - огън да го гори!
260
3
 
1
 
! Отговори
за 260 преди 7 години
а за *** като тебе включва ли?

Спонсорирани публикации