Август започва лятно: Повече слънце, по-малко дъжд!

Уикендът ще е хубав и топъл, прогонзират синоптиците
2 авг 2018 09:52,
2

Времето в следващите дни ще се стабилизира. Валежите ще има на места, но те ще са кратки и малки по количество. Като цяло времето в цяла Югоизточна Европа ще се нормализира.

Това каза синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев в студиото на "България сутрин".

По думите му през днешния ден в Източна България облаците почти ще се изтеглят, а валежите са малко вероятни. В Западна България денят също се очертава да е слънчев, въпреки че вероятността за валежи по планинските райони е голяма.

"По Черноморието денят обещава да бъде хубав и слънчев - без валежи. Ще има условия за мъртво вълнение заради умерен вятър от североизток. С течение на времето вълните ще стават все по-големи", уточни синоптикът.

Времето през петък, събота и неделя се очертава да е хубаво, с много слънчеви часове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Гаши преди 5 години
Ние хората сами обърнахме природата срещу нас.Слънцето стана непоносимо. Няма го онова постепенно нагряване на земята. Сега всичко ИЗГАРЯ!!!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щяло да се стопли - абе то от май е такава жега - всеки ден - 30 ,че и нагоре - и с тая влажност от дъждовете - е направо непоносимо, ще ми разправят - топло... топло е 24-25 градуса , нормално, да не ползваш климатик... а стойте без климатик на тая жега - да ви видя