Горещо днес, температурите се вдигат до 36 градуса

Времето ще се задържи топло и през следващите дни
Обновена: 7 авг 2018 08:44 | 7 авг 2018 08:40, Петя Славова
2

Днес ще бъде горещо. Температурите стигат до 35-36 градуса. Най-накрая времето се стабилизира, но няма да бъде абсолютно слънчево. Над Стара планина и по-късно над Североизточна България ще се формира облачна маса. Това ще стане в късния следобед.

"В планините ще бъде предимно слънчево и тихо, като температурата на в. Мусала ще достигне 10 градуса. Условията са подходящи и за плаж", посочи климатологът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев.

Според неговата прогноза и през следващите дни времето ще остане спокойно и слънчево. "До края на седмицата ще става все по-лятно. Слънцето няма да се скрива. Очаква се топла събота", поясни още той в "България сутрин".

Във връзка с високите летни температури на 7 август, Столичната община организира раздаване на минерална вода. Гражданите ще получават бутилките безплатно от 13.30 ч. на площада при храма "Св. Неделя" и на "Орлов мост" - при езерото "Ариана".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 5 години
Тея па сини птици са тотално скарани с правописа ! Как може в едно изречение да имаш и сегашно и бъдеще време ?! Същото нещо е и в самия текст - едното изречени е в бъдеще - ,другото е в сегашно време! Да се чудиш събитието предстои ли или вече е настъпило ?!
1
2
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Пущам климатико ,дробим една шопска салата ,сипвам от лютата гроздова и ако сака и 46 да е...