Топло, но ветровито. Докога остават горещините?

Температурите стигат до 35 градуса, от събота заоблачавания
15 авг 2018 08:50, Петя Славова
2

В голяма част от страната днес ще има разкъсана облачност, през която слънцето ще прозира. По-плътни ще са облаците над Югозападна България. В останалата част от страната няма да има валежи, ще има доста слънчеви часове.

Това посочи в своята сутрешна прогноза синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев. Той увери, че и по Черноморието денят също ще бъде нелош. Слънчево, с разкъсана облачност и температура на въздуа от 28-29 градуса. Температурата на водата ще бъде 26-27 градуса.

Вятърът по Южното Черноморие ще бъде по-силен и ще има вълни, които предполагат червен флаг. Времето по морето ще остане подходящо за плаж и в следващите десетина дни, стана ясно от прогнозата на Матев в "България сутрин".

В четвъртък и петък вероятността за валежи е почти нулева. Температурите остават от 28-29 до 34-35 градуса. В събота по-късно през деня ще има по-съществени заоблачавания в Северозападна България.

В неделя ще има повече области и кратки превалявания в Северна България. Ще настъпи и слабо понижение на температурите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ще има повече области и кратки превалявания"брей, кога ще имаме най-накрая повече ОБЛАСТИ? Да не сме анексирали Македония?
1
4
 
8
 
! Отговори
Въздух преди 5 години
под налягане сте! ....."температура на въздуа...."