Поредният слънчев ден! Хубавото време дължим на "Виктор" – циклон!

Температурите отново ще достигнат до 20-21 градуса
10 окт 2018 11:00,
6

Днес времето над страната ще е слънчево, но ще има повече облаци, особено в часовете преди обед. Те ще са разположени главно над Северозападна България, както и над източните райони.

Температурите ще достигнат около и над 20 градуса. Вятърът през деня ще бъде слаб. Така синоптикът Симеон Матев прогнозира времето пред Bulgaria ON AIR.

Такова време ни очаква и през следващите дни, но с повече облаци. Причината за златната есен е циклонът "Виктор", който продължава да стои над централните и източните части на Европа.

От утре облаците ще се разпространят из цялата страна и само крайните югозападни части ще могат да се радват на слънцето.

Преди обед в Югоизточна България, а следобед в Родопите ще превали и слаб дъжд.

През уикенда ще има ниска облачност без валежи. Следобед облаците ще се разкъсват и ще бъде слънчево. Температурите отново ще достигнат до 20-21 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
не познавате преди 5 години
Олачно е,не е слънево на места.
4
2
 
4
 
! Отговори
БС преди 5 години
Пак искам да поправя не достатъчно грамотните писачи на статии - Циклоните са в Индийския океан. В Европа бурите не се наричат така.
3
0
 
7
 
! Отговори
преди 5 години
Ако е хубаво времето значи не е хубаво заради глобалното затопляне !Ако е лошо, значи е много лошо заради глобалното затопляне !Единственият начин да се оправи времето е като ми спрат колата и започна да плащам скъпа енергия произведена от вятър и слънце !
2
1
 
2
 
! Отговори
г преди 5 години
АНТИЦИКЛОН , гений такъв ...
1
1
 
7
 
! Отговори
kvazi преди 5 години
И на *** го дължим, където те е учила на такива заглавия. *** такъв!