Още по-топло: Пореден есенен ден с летни градуси

Максималните температури ще са между 24° и 29°
Обновена: 30 окт 2018 08:42 | 30 окт 2018 08:12, Петя Славова
3

Днешният ден отново ще бъде топъл. Ще духа слаб, в планините и северно от тях, до силен южен вятър, облачността ще бъде предимно значителна - средна и висока. Валежи са малко вероятни. Минималните температури ще са между 10° и 15°, максималните между 24° и 29°, в София - около 22°. Това съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 22° и 25°. Температурата на морската вода е около 17°.

Над планините облачността ще е променлива, почти няма да има валежи. Ще духа умерен и силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 11°.

В сряда ще бъде предимно слънчево. Вятърът за кратко ще бъде от запад-северозапад, слаб до умерен. Дневните температури в Западна България слабо ще се понижат, на изток леко ще се повишат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
До Соня преди 5 години
Не крада, не лъжа, плащам си като поп. Точно топлофикация ме дере и прави всичко възможно да не си изпълнява задълженията към мен, именно защото не мамя. Да не си им от ЧСИ ***?
2
2
 
4
 
! Отговори
Соня преди 5 години
Да ни дере?! Ако си плащате сметките, без да крадете, без да лъжете и да се опитвате да мамите, може би те ще са нормални, както на всички останали! Вие сами се дерете, не топлофикация!
1
1
 
7
 
! Отговори
Ура преди 5 години
Радвам се, че топлофикация няма да ни дере скоро!