Денят започва с мъгли, но ще продължи със слънце

Не се очаква промяна на времето в следващите дни
7 ное 2018 08:40,
0
Денят започва с мъгли, но ще продължи със слънце
Снимка: БТА


Без особена промяна ще се задържи времето и днес. В равнинните части ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност, на отделни места в южните и източните райони ще преръми. Това съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев.

Над планинските райони ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 4° и 9°, в отделни котловини - до около 0°, максималните - между 13° и 18°.

Над Черноморието ще бъде с ниска облачност или мъгла и на места ще преръми. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 14°-16°. Температурата на морската вода е 17°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 6°, отбеляза още Матев.

През следващите три дни съществена промяна на времето не се очаква.

Повече слънце ще има в петък и събота, както и в планините. В събота от запад отново ще се появи висока облачност. Вятърът ще е от изток, по Черноморието – и от североизток, предимно слаб, в нощните часове и рано сутрин ще стихва. Максималните температури ще са между 13° и 18°, а минималните – между 2° и 7°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари