Есен ли е, зима ли? Градусите високи – още седмица ще е така!

От 15 ноември ни очаква понижение на температурите
9 ное 2018 11:15, Петя Славова
5

През днешния ден в по-голямата част от страната облаците ще се разкъсат и ще намалеят. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса. По Черноморието обаче почти през целия ден ще остане предимно облачно.

Още по темата

Това посочи синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев. Той отбеляза, че най-студено тази сутрин е в Горочевци, а най-топло - в Царево, където дори температурата на водата е 16 градуса.

"Високото атмосферно налягане малко отслабва и това позволява да имаме повече слънчеви часове през следващите дни. В събота и неделя по-плътни ще са облаците в Източна България. Очертват се прекрасни събота и неделя, като на места отново ще имаме температури от над 20 градуса", прогнозира Матев.

В началото на следващата седмица ще се спусне малко по-хладен въздух и температурите леко ще се понижат. В средата на месеца ще приключи и сравнително топлото време.

От 15 ноември ни очаква понижение на температурите, а след 17-18 ноември ще има стойности от минус 5 до минус 8 градуса. В самия край на месеца е възможно да има по-интензивни валежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колега #4, забравил сте да уточните, че нивото тук значително се вдигна и вече доближава нулата.
4
0
 
3
 
! Отговори
YES преди 5 години
До Анонимен: Поздравявам те за въпроса. Точно това щях да питам автора на заглавието! Нивото в днес.бг доближава нулата последно време!
3
2
 
18
 
! Отговори
МИЛОСТ преди 5 години
ТОВА Е БОЖИЯ МИЛОСТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ....ДЪЛГО И ТОПЛО СИРОМАШКО ЛЯТО....
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако погледнем назад във времето ще видим че природата се е променила сериозно. По това време в 60-те 70-те и 80-те години зимата беше в силата си. Ноември месец винаги е бил снежен през онези години. Като казвам снежен имам предвид че снега достигаше 25 см. Като паднеше първият сняг не се топеше а върху него трупаше нов. До месец април имаше сняг. Даже на 1-ви май на манифестацията за деня на труда валеше сняг примесен с дъжд. Но това беше в отминали времена когато всичко беше нормално.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че е есен, зимата идва през декември. Що за въпрос?