След дъждовния петък ще ни зарадва слънчев уикенд

Термометърът на места ще удари до 13-14°C
Обновена: 8 фев 2019 09:20 | 8 фев 2019 08:30, Камелия Цветанова
1

Разкъсване на облачността и слънчево време - това ни очаква през днешния петъчен ден. Въпреки това петъкът започва над по-голямата част в страната с облачно време. Над западните райони ще има доста слънчеви часове, на изток обаче няма да е точно така. По Черноморието ще е сравнително облачно през целия ден, а даже ще превали дъжд.

Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев в студиото на "България сутрин".

Матев допълни, че днешните температури ще са нормални за месец февруари - от минус 1 до положителните 8 градуса през деня.

Днес в планините времето ще е слънчево, облаците ще са на по-ниска надморска височина. В по-ниските части ще има мъгли.

През уикенда пък ни очаква слънчево време с доста високи температури. В събота и неделя се очаква термометърът на места да удари до 13-14 градуса. Сутрините обаче очаквайте да са доста мразовити. Очакват се и мъгли.

В началото на другата седмица ще се появи вятър, който ще донесе още по-голямо затопляне. Въпреки това обаче от вторник нататък се очаква лошото време пак да се завърне. В някои части на страната дори ще има нови снеговалежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете поведението на тези на екрана. Егото е страхотно, надуват се и някак си не е човешко. Комунизмът направи така, че хората тук са някакво огромно его. По Света не е така, хората са много по-спокойни.