Вземете чадър: Валежите продължават и днес

Температурите стигат до 19°
Обновена: 10 апр 2019 09:29 | 10 апр 2019 09:28, Петя Славова
6

И днес ще е предимно облачно. Ще има временни разкъсвания и намаления на облачността главно през деня над Западна България. Валежи ще има, в Южна и Източна България ще са на повече места, в отделни райони там - интензивни. В Северозападна България пък ще са на по-малко места и предимно слаби. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев.

Вятърът временно ще стихне. През деня ще се ориентира от север-североизток, но ще е слаб. Преобладаващите минимални температури ще са между 6° и 11°, максималните - между 14° и 19°. Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за април, съобщи още Матев.

Над Черноморието ще преобладава облачно време с валежи от дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са 12°-15°, температурата на морската вода е 11°-12°.

Над планините ще преобладава облачно време с временни разкъсвания и намаления на облачността над масивите в Югозападна България. На много места ще има валежи от дъжд, само по най-високите части - от сняг.

В отделни райони валежите ще са интензивни, след обяд в Рило-Родопската област - придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

От четвъртък до събота ще продължи да се развива купеста, в следобедните часове и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи, в отделни райони в Родопите и Източна България, придружени и с гръмотевична дейност.

По-голяма е вероятността за локални интензивни валежи в четвъртък и в събота, когато отново са възможни значителни количества. В по-голямата част от страната максималните температури ще останат под 20°, минималните най-често ще са между 4° и 9°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Гейнади преди 5 години
Ах какъв красив чадър е този на снимката, нали това е новата мода сред чадърите, приятели, хайде заедно с тези чадъри да се обичаме и любовта да цъфти
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В никакъв случай не ползвайте чадър като този показан на снимката!
2
2
 
7
 
! Отговори
Валежите продължават преди 5 години
Вземете чадър. Валежите от гербаджийски оставки продължават. Ето И Делянчо си отива, кой е следващият?А виновна за всичко е разбира се , опозицията.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама как мразя като почнете да ми казвате ко да прая... няма пък да си взема ай да видим!