Времето днес: Застудяване и слаб снеговалеж на места

Максималните температури няма да надвишат 9-10 градуса
Обновена: 17 яну 2020 09:11 | 17 яну 2020 08:55, Ния Христова
3
Времето днес: Застудяване и слаб снеговалеж на места

Минималните температури днес се очаква да са от минус 5 до 0 градуса, по морското крайбрежие- до плюс 2-3, съобщи Bulgaria ON AIR. Над повечето низини и равнини през деня ще има значителна облачност. Преди обед ще е мъгливо.

Над Югозападна България следобед ще има разпокъсване на облаците. Слънчеви часове най- много ще има над планинските райони. Максималните температури днес ще са от 0 до 3 градуса на местата с мъгли и до 9-10 градуса в тези, където има повече слънце.

Над Черномориено ще има мъгли и ниски облаци. Възможно е да има ръмежи, а температурата на въздуха там ще е от 6 до 8 градуса. От североизток ще има умерен вятър. Вълнението ще се усили, но ще бъде умерено.

Очаква се в събота да се заоблачи в планинските райони. В Североизточна България, както и в Странджа ще превали слаб сняг. По Черноморието ще вали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток.

Облачността
в неделя и понеделник ще е значителна. Слаби снеговалежи се очакват в Северна България и около планините. Очаква се да има застудяване. Дневните температури ще са от 0 до 5 градуса. Във вторник облаците ще намалеят и ще се покажат слънчевите лъчи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено е да се очаква застудяване. Наближава Ивановден, когато камъкът се пука от студ по древни народни вярвания.
1
1
 
4
 
! Отговори
maca преди 4 години
"Рамежи" и "Челноморието" цепят мрака с правопис тцтцтц и това ми било журналист.