Времето днес: Слънчево, топло, температурите до 33°С

В събота и неделя ни очакват летни жеги
21 авг 2020 07:50, Анисия Иванова
1
Времето днес: Слънчево, топло, температурите до 33°С
Снимка: БГНЕС

Днес ще се радваме на слънчево време. Постепенно ще се затопля. Минималните температури ще са от 15 до 20 градуса. Денят ще започне с облаци, като по-плътни ще бъдат те на изток. Облачността ще се разкъсва и следобед ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде от север-североизток, слаб със скорости до 5 м/с. Максималните температури ще са от 29 до 34 градуса.

Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

По Черноморието сутринта ще има значителна облачност. Следобед облаците ще намаляват до слънчево. Вятърът ще бъде от североизток до 5 м/с, а по южното крайбрежие до 7 м/с. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 29 до 31 градуса.

Морската вода е с температура от 26 градуса по северното крайбрежие до 27-28 градуса по южното. Вълнението по северното крайбрежие ще бъде слабо,а по южното умерено, но с тенденция да отслабва.

В събота и неделя ни очакват летни жеги с температури от 34 до 38 градуса. Но в неделя късно следобед ще превали над западните райони. В понеделник бързо ще преминат дъждовни облаци, като ще вали и по Северното Черноморие. Ще захладнее. Във вторник ще бъде предимно слънчево, следобедни валежи ще има по планините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Пак е Август преди 3 години
Краят на лятото настъпва - студени нощи и задух през деня....