Времето днес: Слънчево, в низините - мъгливо

Максималните температури до 12°С
25 ное 2020 08:30, Анисия Иванова
1

Днес ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове на места в низините по поречията на реките видимостта ще е намалена.

Минималните температури днес ще са от минус 2 до 0 градуса, по Черноморието - 3-4. Следобед над цялата страна облачността ще намалява до слънчево време. Валежи не се очакват, а вятърът ще бъде слаб от североизток - със скорости от 20 км/ч.

Максималните температури ще са между 7° и 12°. Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остане по-високо от средното за месеца.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура ще е 9°-11°.

В планините ще е слънчево. В сутрешните часове върховете в западната половина от страната ще са в мъгла, но видимостта бързо ще се подобри. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 0°.

В четвъртък и петък очакваме повече слънце и отрицателни сутрешни температури, напомнящи за настъпването на зимата. Сутрина по поречията ще има мъгли.

В събота и неделя облачността ще бъде значителна, като облаците ще закриват и планинските ни първенци. Над 2000 метра ще прехвърчат снежинки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: НИМХпрогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слънчево, но не и в мъгленика София. Пелена от мръсотия и мъгла цяла зима.