Без валежи, градусите продължават да са високи - до 12

Над планините ще има разкъсана значителна облачност
23 дек 2020 07:30, Петя Славова
1

Минималните температури за тази сутрин ще са от 1 до 5 градуса, в северозападните райони до -1. Предиобед от запад облаците ще намаляват.

Следобед ще има слънчеви часове над западните райони. Късно от запад ще се заоблачава. Валежи не се очакват.

Максималните температури ще са от 8 до 12 градуса. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Над планините ще има разкъсана значителна облачност. Максималните температури на 2500 м височина ще са около -3, -1 градуса, а на 1500 м до 2-4 градуса.

В четвъртък ще бъде облачно, но пък без валежи. В петък облаците ще се уплътняват и ще захладнее. В северозападните райони късно следобед ще вали мокър сняг.

В събота валежите от дъжд и сняг ще обхващат централните и източните райони. По-значителни по количество ще бъдат по планините в южните и в източните райони.

В неделя след временно спиране на валежите от дъжд и сняг  от запад облаците ще се увеличават. Ще се затопли, като новите валежи ще бъдат предимно от дъжд и има условия за поледици по пътните настилки. В планините ще вали мокър и тежък сняг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
СТЕФАН преди 3 години
И СЕГА СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО ЩЕ БЪДАТ ПО ВИСОКИ СПРЯМО МИНАЛАТА ГОДИНА,АЛЧНОСТА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ НЯМА КРАЙ,НАГЛИ,ЛЪЖЛИВИ,КРАДЛИВИ БЕЗУМНО ЦИНИЧНИ ЯРКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГЕРБЕРСКИЯТ РЕЖИМ В ЛИЦЕТО НА МУТРАТА БОРИСОВ!