Студена сутрин, през деня температурите ще стигнат 15°С

Над Черноморието ще е облачно и мъгливо
26 окт 2021 08:22, Анисия Иванова
0
Студена сутрин, през деня температурите ще стигнат 15°С
Снимка: Bulgaria ON AIR

Денят ще започне с температури от 1 до 12 градуса, а в западните полета на места градусите ще паднат под 0.

Над Западна и Централна България днес ще преобладава слънчево време, преди обяд на отделни места с мъгла. Над източните райони ще има ниска облачност.

Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в София около 11°. Атмосферното налягане през деня ще се понижи, но ще се остане по-високо от средното за октомври.

Над Черноморието ще преобладава облачно и мъгливо време. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 12°-13°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 8°, на 2000 метра - около 3°.

В сряда се очакват сутрешни мъгли и ниски облаци над Горнотракийската низина. По Черноморското ни крайбрежие ще преръмява. В четвъртък над странната облачността ще бъде значителна, слаби дъждове ще валят в източните райони. В петък и събота ще има повече слънце, а по Черноморието отново ще се заоблачи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари