Студена сутрин, през деня слънчево с температури до 14°С

До обяд в низините и котловините ще има мъгла
11 ное 2021 08:00, Анисия Иванова
0
Студена сутрин, през деня слънчево с температури до 14°С
Снимка: БГНЕС

Минималните температури за днешния ден са от -4 до 2 градуса в Западна и Централна България, на изток - до 3-6 градуса. Денят ще започне със слънце на изток и мъгли и ниски облаци по поречията и по Черноморското ни крайбрежие.

До около обяд в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са предимно между 9° и 14°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Преди обяд в отделни райони ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 10°-11°. Температурата на морската вода е около 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 8°.

В събота ще се затопли, ще има сутрешни мъгли, а през деня ще бъде слънчево. По Черноморието ще се стелят ниски облаци. В неделя от запад облаците ще се уплътняват. От югозапад се задават дъждовни облаци.

В понеделник ще превалява, по-интензивно ще вали в западните и южните райони, с чувствително захлаждане. По планините ще вали мокър сняг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: прогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари