Какво всъщност се случи при атаката на флотилията

Разказите на активисти и командоси с уникални кадри от операцията
2 юни 2010 12:46,
341

 

Източник: Reuters

Израел започна експулсирането на близо 700 чуждестранни пропалестински активисти, задържани при завземането на флотилията, превозваща хуманитарна помощ.

Междувременно Израел започна да изтегля семействата на дипломатите си в Анкара. Израелско радио съобщава, че ще бъдат прибрани около 50 души, които са свързани с персонала на консулството и посолството на Израел в Анкара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ето, от такива българи, като теб трябва да се отървем.Кухи,*** комунисти, които ни дърпат назад. Мога само да се надявам, че времето наближава.
19
9
 
9
 
! Отговори
хах преди 13 години
Ядрена ракета могат да пуснат само Сверна Корея - само те са толкова уплашени. Ако Израел прибегнат до нещо такова, Европа трябва да е първата, която да им отвърне - и Франция и Англия имат с какво !!!
18
0
 
2
 
! Отговори
IND преди 13 години
До 16Анонимни и умни човече. Само да кажа, че изразяването на дадено мнение, което не е накърнява някого не е престъпление и не заслужава обиди, но щом се считаш за умен няма как да те разубедя.
17
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Израелската армия трябваше да потопи кораба в мястото където си се пръкнал ти
16
14
 
16
 
! Отговори
Тодор преди 13 години
Ядрена война ЩЕ ИМА. Въпрос на време е, защото някои държави като САЩ и Израел си позволяват да се правят на Богопомазани! Ама има Господ, и ще има наказание, като кулите в световния търговски център! Пък тия глезльовци нека пищят, че имало терористи...
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят."
14
11
 
18
 
! Отговори
Асен преди 13 години
Провокация си ти! Когато има убити хора, провокацията е само в твоята *** тиква!
13
7
 
25
 
! Отговори
SAPATA преди 13 години
Интересен детайл забелязах. Ханин Зуаби е ... депутат в израелския парламент. Това ще рече, че някой я е избрал, нали? Това ще рече, че някои подтиснати и унижавани имат право на глас и го упражняват. Хрумна ми една идея. Ако изпратим ДПС и Доган там и да основат ДППС - Движение за Палестински Права и Свободи. Ето как България ще стане световна сила.Изпращаме Станишев, Доган и Царя да основават партии и движения по белия свят и след 10 години ония няма да има и какво да ядат.
12
3
 
15
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Чялата работа е провокация- това е ясно. Не е ясно обаче, защо евреите не искат веднъж завинаги да си разрешат проблемит с Ливан, Сирия и Палестина. ДОсега имаха доста удачни предложения за край на размириците, но винаги в последния момент с помощта на САЩ в ООН блокират решенията и всичко си остава по старо му...
11
7
 
11
 
! Отговори
H8C0RE преди 13 години
Където има семити - само проблеми. Що веднъж не чухте някъде за индианец-терорист? Проклетите им лунни божества им промиха мозъка на всички семити.
10
8
 
11
 
! Отговори
лейди айДИ преди 13 години
Защото има проблем с помощите. Няма ясен списък какво е разрешено и какво не е разрешено да се изпрати в Газа. Евреите решават на място, и което сметнат за "незаконно", го конфискуват. Не го връщат, а го прибират.Затова е целият натиск да се пробие блокадата. Да решат какво може и какво не може и да спрат терора над населението там. Та те нападат и бомбандират, заради "планувани" нападения...Ама на чужд гръб и сто тояги са малко, нали?
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти да не си там бе братле?
8
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евреи прости в Газа сте на гости!!!
7
4
 
15
 
! Отговори
IND преди 13 години
До 3Ти още малко ще кажеш "И какво от това като Иран и Корея имат ядрени оръжия. ?! Ще почнат да стрелят с тях ли?"Точно Израел е в основата на множество конфликти, някои от които световни - именно поради това всякаква опастност не трябва да се пренебрегва!
6
24
 
20
 
! Отговори
rrrttt преди 13 години
Израелската армия трябваше да потопи кораба с фанатиците терористи !
5
11
 
17
 
! Отговори
+/- преди 13 години
Пропагандата на евреите ще им излезе доста скъпо.
4
14
 
19
 
! Отговори
ананимен преди 13 години
Тия изрелци са като ония дето го пуснеш под леглото па той иска на попадията в завивките да легне нагли и алчни
3
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си *** ***.Цялата история бе замислена като провокация от Хамаз.Помощи минават всеки ден за Газа през пунктовете определени за това и след щателна проверка.Същото е и от египетска страна. Защо тия "активисти" не опитаха да пробият египетската блокада??? Защо палестинците в другата територия нямат нужда от помощи?? Защо след "блокадата" Хамаз престанаха да стрелят с ракети??
2
7
 
21
 
! Отговори
IND преди 13 години
Това, че изтеглят хората си въобще не е добре...Знаем, че въпреки че не е "декларирано" официално - Израел притежава ядрено оръжие а като ги знам пък как Турция се поддава на провокации току виж е станала белята...
1
18
 
34
 
! Отговори
7777 преди 13 години
I kolko evrei sa zaginali?0tova video 6te go pyskat milioni pati.Tiq pirati i teroristi ybixa evropeici v svetovni vodi!!!Zatvor