90-годишна хит в нета – танцува в памет на Уитни

Бабата отдаде почит на поп дивата с впечатляващ танц
20 фев 2012 18:30, Красимир Ангелов
88



Баба Джийни е страстна почитателка на Уитни и нейното любимо занимание е да слуша с часове песните на певицата, съобщава електронното издание Радар.

Новината за смъртта на Хюстън я шокирала и възрастната дама решила да й отдаде почит по необичаен начин - като се впусне в бурен танц на фона на парчето "I Wanna Dance with Somebody".

Танцът на елегантно облечената баба бил заснет от внука й, който веднага го качил в YouTube, където само за броени часове клипът се превърна в хит.

В края на видеото Джийни казва, че танцува в памет на Уитни, докато внукът й отбелязва, че подкрепя идеята.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този клип ни показва как добрия живот, хубавата храна и качествените медицински услуги удължават живота на възрастните хора в нормалните държави, там да доживееш до 90 години и да си подвижен е нещо нормално, познавам една такава баба на 93 години ,пътува с влак, ползва компютър, пише стихове и не се нуждае от съжаление, а от възхищение с борбения си дух.
45
3
 
12
 
! Отговори
Извънземен преди 12 години
Покрай цялата тази дандания около смъртта на тази прекрасна певица, както се случва често и с други известни личности, някой се облагодетелстват наистина солидно, дали материално или с цел печелене на популярност. Не пиша конкретно за този случай, но нещата обикновено ескалират в тази насока: да изстискаме до последно популярността на тази женица и да дръпнем с някой лев отгоре. Така мислят онези чичковци с тлъстите пачки.
44
23
 
9
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
С чувството на неудобство и срам ме изпълни това "клипче". Комерсиални хора са се опитали да направят сензация, а тя горката не може да се завърти, макар и бавно, защото губи равновесие и ще падне. Превита като стара върба кърши плавно ръце... Някои хора си нямат срам и уважение към възрастта на хората! А и на колко години е, не се знае. Някой да не й е гледал документите?
43
5
 
45
 
! Отговори
taka e преди 12 години
Ми добре и е на жената, няма да гледа турски сериали по цял ден , като нашите бабки , я .
42
31
 
13
 
! Отговори
RedmoonZ преди 12 години
Бабе, което се излага с такъв "танц" пред целия свят, предизвиква умиление у публиката, която си умира за поредния обект на съжаление. Питам се дали бабето има по-належаща нужда от пожелание за живот и здраве (психическо) или възхищаващите му се.Знам, че един ден ще остарея и затова уважавам старите хора, но се надявам на стари години да предизвиквам уважение вместо съжаление. Иначе по-добре да си ходя по-рано, във всеки служай преди внука да ме качи в ютюб как се боря с ритъма и гравитацията.
41
6
 
74
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Никога няма да стигнем американците - Н И К О Г А. Защото под това клипче има плюещи, които ще предадат злобата в гените и възпитанието на своето поколение. А това клипче е положително от всяка страна. Показва уважение към починалите, показва силата на духа, показва здраве и пълноценен живот. Дано всички имаме това щастие да танцуваме на 90. Страхотна бабиера, изпълни ми вечерта. :) И ще ви кажа - че българските пенсионери са същите, един комшия дядо танцува и се смее, внуците им обаче са лоши!!
40
25
 
11
 
! Отговори
RedmoonZ преди 12 години
Да, българските пенсионери умират много преди да изкуфеят колкото американските.
39
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
забелязвате ли разликата между български и американски пенсионер!?!?!? а ?
38
1
 
48
 
! Отговори
SISI преди 12 години
BRAVO, BAB4E!!!!DA SE MOLIM I NIE DA GI DOJIVEEM TIJA 90...
37
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да е жива и здрава! :)
36
2
 
74
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Да е жива и здрава тази жена! Пожелавам на всички тук на 90 години да са толкова жизнени, в добро здраве и в час с всичко, което се случва в света и най-важното- заобиколени от обичащи ги внуци и правнуци, които с такава любов да танцуват с тях!
35
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що пък да не си танцува жената.Евала.
34
4
 
70
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
браво на бабата !Моите уважения за постъпката.
33
57
 
3
 
! Отговори
Зевзек преди 12 години
На тва му се вика скелет на батерии. Тоя бабиер си носи некролога в джоба хаха
32
58
 
4
 
! Отговори
Граф Дракул преди 12 години
Къв е тоя вампир бре?
31
4
 
74
 
! Отговори
jj преди 12 години
Негативните коментари под този клип могат да са само от хора, които не са наясно защо са се родили и до края на живота си няма да намерят обяснение...Това клипче ме усмихна.
30
3
 
70
 
! Отговори
bolka преди 12 години
Гледах клипчето и си помечтах такива достойни и изпълнени с жизненост старини.Мисля, че критиките са безсмислени, защото внукът е записал клипчето за собствено и на баба си удоволствие, споделил го е в YouTube и то е станало хит благодарение на това, че се харесало на много хора.
29
0
 
6
 
! Отговори
Vbox77 преди 12 години
h t t p://vbox7/play:822cfccd43 originalnoto video na babata
28
2
 
17
 
! Отговори
поклон преди 12 години
one moment in time.Уитни почивай в мир!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
h t t p://vbox7/user:suntrip?p=allvideos Originalnoto video na babata