ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Качи видео Виж правилата
Мигновенно възмездие за агресивен шофьор
Материалът е изпратен от Диди Качи видео Виж правилата
16
9187
12
4
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Опелист преди 10 години
Само не разбрах къде е "агресията"?И постъра на оригиналното видео, и този дето го е качил тук малко сеирджии си падат.Че не се огледа си е на БМВ шофера вината, но че са запушили улицата си е много прав човека да се сърди. А той дори не беше агресивен.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха много яко го нацепи - жалко за последния, че не е виновен ... ама трябваше от другата страна да го понацепи, та да полежи няколко дена в болница .
10
12
 
7
 
! Отговори
bev преди 10 години
Доста комлексарско заглавия - къде видяхте агресор??? Или понеже е с БМВ - дай да похулим малко! Аман от хейтъри!
9
1
 
4
 
! Отговори
ioz преди 10 години
btw tva e v Germaniq
8
8
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
И от кога трябва да се чака пред пешеходна пътека по която НЕ минават пешеходци ? Ти си комплексиран батка, което момче.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това "бтрка" е явно комплимент в твоя речник, нещо внушително?? Защото бил "батка".... В твоята паланка това е нещо като "мутра", може би, или "тарикат"??? Каквото и да значи на диалектния ти език, логиката ти куца яко.
6
6
 
5
 
! Отговори
Go преди 10 години
До АнонименХахахахаххахах много си наблюдателен :) И как пресичат хората, като в другата лента хвърчат коли? Или пресичат само до средата, пред корсата и чакат спокойно:) Аман от ***...
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука сте писали същите ***, естествено искате и вие да сте като тоя с бмв-то батки. Отсреща се вижда че бмв-то е на път без предимство, а тези двамата са спрели защото има пешоходна пътека. Да минат върху пешоходците ли?? та да мине тоя с бумеро?? Като е без предимство чака с тая кошара. И после щот е батка го изяде, кат негледа.
4
0
 
30
 
! Отговори
бавар преди 10 години
Ок, може да е прав донякъде - кофти е да те блокират така.Но после тръгна като безсмъртен, без да има видимост, така че беше виновен за ПТП-то в крайна сметка.
3
17
 
26
 
! Отговори
Go преди 10 години
Абсолютно! Другите коли блокират пътя му и за това правилно се ядосва. Не виждам нищо агресивно в поведението му, просто отива да каже на другия шофьор, че е смотан (какъвто е). Вие вече като видите човек с БМВ и айде - агресор бил, не-знам-си-какъв-си бил, че и възмездие получил...
2
11
 
38
 
! Отговори
/// преди 10 години
Ако някой е в нарушение то това са форда и ситроена - намират се по средата на кръстовище и го блокират без видима основателна причина, но то и няма основателна причина за блокиране на кръстовище. Всъщност шофьора на бавареца е сравнително цивилизован с реакцията си, тукашните джигити, които карат пълнолетни мерцедеси и bmw-та щяха да изскочат директно с бухалката/пистолета
1
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** sa tezi koito sedyat na putya na bmw too..