Взрив унищожи сградата на областната администрация в Харков

Ужасяващият удар е заснет на видео
1 мар 2022 16:40, Нели Христова
126

Снимка: БГНЕС

 

Най-малко шестима души, сред които и дете, са били ранени, след като ракета унищожи сградата на областната администрация в Харков, съобщава CNN. Последвалият мощен взрив се вижда във видеоклип, споделен от кореспондента на Economist Оливър Карол в социалните мрежи.

Още по темата

"Масиран удар по централата на правителството в Харков преди около 30 минути. Толкова за "освобождаването" на този рускоезичен град. Шок и страх от капитулация", написа под видеото Карол.

Кметът на града Игор Терехов заяви, че руската армия е взривила електрически подстанции, което е довело до прекъсване на електроснабдяването и водоснабдяването, предаде БГНЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Накратко казано: Русия се бие срещу прокси държавата Украйна, зад която стоят САЩ и Великобритания, а наивните европейци (ЕС вкл. България) ще плащат сметката. Колко жалко! Войната трябва да спре, но трябва ако има здравомислещи хора да се подпишат ясни договори за един по-мирен и наистина свободен свят!
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Урките стрелят по сградите нарочно. Много пъти се доказа вече.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен А майката на Кличко ,каква е ? Нещо скромно се мълчи . Хазарка или сефарадка ?
70
9
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Към всички комунисти-социалисти и русофили в България: кога истината ще бъде само една,а тя е, че България няма и не е имала по-голям враг от Русия и покровителстваните от нея сърбия и северна македония? Военните престъпления нямат давност и един ден путин,в компанията на своето близко обкръжение и генералите-престъпници, ще бъдат осъдени в Хага на доживотен затвор без право на замяна.
69
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
обикновен Путинизъм
68
0
 
7
 
! Отговори
Zeitgeist преди 2 години
В сградата е имало биологична лаборатория на САЩ. Няма как да бъде оставена в ръцете на Русия. Потърсете в гугъл Registration card #2225-04
67
0
 
11
 
! Отговори
маестро преди 2 години
На сградата нищо й няма ама ние свикнахме да пишете лъжи и глупости всеки ден така или иначе. Ковида беше една от тях.
66
3
 
16
 
! Отговори
а преди 2 години
От записа се вижда, че някой е знаел предварително за взрива и спокойно е чакал 4-5 секунди да го заснеме. Украинците добре са усвоили американския начин за лъжа и настройване на обществено мнение (спомнете си 11 септември) против своите противници. Освен пропаганда сигурно са унищожавали и някои неудобни документи за дийствията на администрацията през миналото.
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това го доказаха че е фейк. Удара е нанесенот украинска система за залпов огън. Нанесен е защото се е обсъждало присъединяването на областта към новосъздаващата се Украинска Федерация от Независими Държави.
64
1
 
15
 
! Отговори
Хе хе преди 2 години
До Анонимен Ех урки ! Какви славни времена бяха ! Москаляку на гиляку ..Украйна це европа ,..Кремъл сринат ....най добрата армия в Европа ..а? Маскариха и пикаха по дупката на Мечката ....и Мечо стана . Как ще се върне Мечо ,ум не го побира ?
63
11
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Явно Русия не е унищожила фашизма.Пренесла е го в Русия и сега вече дава плодове.Жужака е решил да надмине "постиженията" на Хитлер.
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Укрите ще дадат фира до 2-3 март.
61
2
 
0
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До АнонименАнонимен, но истински специалист по военните дела и посоките, хаха
60
13
 
4
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Курт: Те нещата са ясни пич. Путин да си върне войските и готово :) Те какво правят в Украйна байдъуей ?
59
1
 
11
 
! Отговори
RJ преди 2 години
"Случайно" два дена след:Гражданите на Харков , начело с кмета и администрацията там, правят подписка пред Руското посолство с молба Путин да им изпрати Миротворците , да ги освободи от Нео нацистите на Украйна, така наречените " Мирни Граждани " ,онези с татуировките и свастиките! </body></html>
58
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хитлер по време на втората световна война почти разрушава Харков.Сега Путин и той е решил да го разруши.
57
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На записа се вижда, че ракетата идва от запад, там няма руски части. Също така, видеото със самото попадение моментално изчезна от всички западни медии. С оглед на мишената - най-вероятно са решили да комбинират провокация с унищожаване на информация.
56
7
 
24
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Ако беше руска ракета до сега да показали металните остатъци. Този модел не се ползва от руската армия.Просто нямаше да остане нищо от това което ти показват Сега е моментът да си отворим очите и да се замислим, КАДЕ е империята на злото.Омръзна ми да гледам фалшиви новини.
55
4
 
12
 
! Отговори
Курт преди 2 години
Задайте си въпроса кой има полза от атакуване с ракета Точка У пред Web камерата на площада и ще разберете кой стои зад удара!Всички видео кадри от Харков заснета от местното население показват ,че руснаците навлизат в Харков с лека бронирана техника- БМП,МТЛБ и тигри.Докато ВСУ са дислоцирали тежка бронева техника и системите град,ураган и смерч сред жилищните сгради.Днес с системата град бе унищожен чеченска колона в самият Харков, като ВСУ стрелба от жилищен комплекс срещу жилищен комплекс
54
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за жалост оба4е е от украинска ракета!!!