Русия твърди: Поразени са 500 украински цели за една нощ

Били убити и до 100 националисти
14 май 2022 11:43, Александър Попов
181
Русия твърди: Поразени са 500 украински цели за една нощ
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Ракетни войски и артилерия на Сухопътните войски са поразили през нощта над 500 обекта на въоръжените сили на Украйна. Това съобщи в събота говорителят на Министерството на отбраната генерал Игор Конашенков.

„Ракетните сили и артилерията поразиха 18 командни пункта, 543 района на концентрация на жива сила и военна техника, склад за боеприпаси в Херсонска област, както и 23 артилерийски подразделения на Украйна на огневи позиции“ в различни райони, каза той.

Той също заяви, че руски бомбардировачи са разбили 43 района на концентрация на украински войски, ударени са и пет командни пункта на украинската армия в ДНР.

По думите му въздушните сили са унищожили за една нощ до 100 националисти и са извадиха от строя 23 единици военна техника. Конашенков каза още, че руската ПВО е унищожила за една нощ 13 БПЛА и три снаряда от РСЗО "Смерч" в три населени пункта на Харковска област./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: войната в УКрайна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
8
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 94. С такива коментари ли си избиваш комплексите? Като не стана превземането на Киев за 48 часа и на цяла Украйна за 5 дни май това ви остана да драскате. Ха-ха-ха.
86
3
 
6
 
! Отговори
ЕС_LGBT_Зомби преди 1 година
До АнонименВ горна баня колко обекта има бе Кънтър Страйк Боец? 15 машини, 10 сгради, 5-6 постройки - ето ти 25-30 в най-малкото поделение! Рамбовци! 25 цели по 25-30 обекта в тях колко е? Зяпайте си Рамбо - там е Истината!
85
10
 
9
 
! Отговори
Японец преди 1 година
До 72, 74. Ама що така все на кравари обиждате всеки, който не е съгласен с вас бе, путински олигоффрени? Нещо комплекси ли имате от американците? Ами има и други държави на тази планета, които не харесват путинова русия, ако не сте разбрали.
84
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Само в едно поделение може да има 500 цели!" Верно е! Всяка бака в столовата е цел, така ако включим и столове в учебните корпусите може и до 1000 да ги докараме, зависи от поделението.
83
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден броя поразените фашистки цели нараства прогресивно. Така докато Русия дигне белият флаг.
82
12
 
6
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Ами те не останаха вече цели в Украйна бе, ***. Или удряте едни и същи по няколко пъти, така, за бройка. Както и Азовстал го превземахте окончателно 20-30 пъти.
81
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джефри Сакс:Безразсъдно е да се говори, за победата над Русия.
80
10
 
8
 
! Отговори
гост преди 1 година
Ччилища, болници и жилищни блокове?
79
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
500 вражески дървета!
78
7
 
11
 
! Отговори
Кривондел преди 1 година
500 вчера, 300 завчера...И си стоят на място - където не отстъпват.
77
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представяте ли си каква мазна лъжа е това? 500 украински цели са това не 10-20, а 500 и то само за една нощ!!>>>>при татарите това е непълно възможно, защото за тях цели са и б болниците и детските градини. Всеки болен - нацист, всяко дете - азовче.
76
10
 
6
 
! Отговори
Юда преди 1 година
До анти *** 70.не знам какво е взел путтю от укр но нещо много миришело из кремъл по повод Швеция и Финландия. На нааканооо. Ххх. А др което ще вземе отзад тепърва е интересното тези дни като падне и кримският мост.Със сигурност голям смях ке падне. Колкото до др-украинките поне на сила ги такова, а рускините идваха в БГ на крака и се молеха да ги заплодят та там да е бездетна мама и да *** *** и сега като ги няма ние по морето кво ще мърфулим не знам:)
75
15
 
12
 
! Отговори
Богомил преди 1 година
До БогомилНещастници, слагането на минуси не променя фактите! Опровергайте фактите, ако можете! Но копейки дават за да манипулирате хората.Затова ставате съучастници на убиеца нацист Путин. Защото целта и методите му са нацистки. Но свободният свят ще смаже Путинска Русия, както смаза Хитлер. Забелязахте ли, че даже Китай вече не подкрепя Русия и се обяви за териториалната цялост на Украйна отпреди 1991г- Ще видите, че Си Дзин Пин ще го свалят, защото той създаде Путин, който няма икономика!
74
10
 
19
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 година
НАКРАТКО: САЩ/Украйна печелят войната в медиите (пропаганда), а Русия печели войната на терен. Предстои СВЕТОВЕН глад и СВЕТОВНА инфлация. Войната с/у Русия е точно защото Западът НЕ МОЖЕ без руските ресурси, а не защото може без тях. Обаче Западът губи. Факт, а иначе мнения много...
73
3
 
8
 
! Отговори
КОЙ ТУЙ НЕЩУ преди 1 година
САМО ДА ПИТАМ КАК РАЗЛИЧАВАТ НАЦИСТИТЕ ЧЕ ГИ БРОЯТ ПОСТАВИЛИ СА ИМ СПЕЦИАЛНИ ЗНАЦИ И ТАКА ГЪРМЯТ ИЛИ УБИВАТ НАРЕД А ПОСЛЕ ПОСТАВЯТ ЕТИКЕТ- НАЦИСТ КАТО НА МЕСОТО В МАГАЗИНА, КАКТО Е ТРЪГНАЛО ...
72
5
 
11
 
! Отговори
Радо преди 1 година
С толкова много цели не само Украйна а и Полша трябва да падне Въх! Хахаха
71
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"500 украински цели са това не 10-20, а 500 и то само за една нощ!!" - Естествено, то няма толкова цели в цяла Украйна. Представяте ли си да има 500 военни цели, как тогава губят войната по дяволите??
70
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАШИТЕ СА УБИЙЦИ, НО.....КАКТО КАЗА ПУТИН БЛАГОРОДНИ УБИЙЦИ- И ДА ПИТАМ УБИВАЙКИ КАК РАЗЛИЧАВАТ НАЦИСТИ, ФАШИСТИ ОТ НЕ ТАКИВА И КАК РАЗЛИЧАВАТ УКРАИНЦИ ОТ РУСНАЦИ- НО ПЪК ХИТЛЕР СЕ ОКАЗА ПО БЛАГОРОДЕН ОТ ТЯХ ПРИБРА ГЕРМАНЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА- А ТО СЕГА МАСОВО БЛАГОРОДНО УБИЙСТВО.
69
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де, всеки ден руснаците обявяват стотици унищожени фашистки обекти, т.е. изкарват цялата страна нацисти. на нормалния Руснак не може ли да му светне лампичката че го лъготят... цяла украйна нацифизирана, до преди 1-2 години нямаше нищо и си бяха ОК ...
68
9
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
украйна става анклав, без излаз на море, смалява се и ще стане като косово....това са целите на путин