Бащата на футболиста Георги Йомов е стрелецът от Околовръстното

Спортистът е бил задържан за разпит снощи
Обновена: 17 май 2022 12:06 | 17 май 2022 09:53, Нели Христова
182
Бащата на футболиста Георги Йомов е стрелецът от Околовръстното
Снимка: Facebook

Бащата на футболста на ЦСКА Георги Йомов е прострелял двамата мъже при инцидента на Околовръстното шосе в София късно миналата вечер. Това е разкрил самият футболист, който беше задържан за разпит.

Още по темата
Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава брат му се обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял.

Футболистът заявил, че няма представа къде са брат му и баща му. Двамата все още се издирват.

Според "24 часа" футболистът е признал още, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан.

При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
гхгхг преди 1 година
Мутро-чалга-нарко-футбол... Мамини детенца живеещи за поредната оргия след продадения мач....
132
1
 
5
 
! Отговори
Калитко преди 1 година
Стойчо Стоилов навремето имаше и той някакъв такъв екщън с някакъв пенсионер,дето пенсията изкарала ливора и го изпразнил в червата на футболната звезда.Наистина имаше талант това момче,но за съжаление си прецака блестящата си кариера.А беше само в началото на своята известност.Та те така и тук.
131
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как къде е? Прелива от дамаджаната в джобната бутилка.
130
0
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е, ЧЕ ЛЪЖАТ ЗА ДА ПРИКРИЯТ ЕДИН ОТ СИНОВЕТЕ!!! НО И НАШАТА ПОЛИЦИЯ СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА НЕ СТАВА ПОЧТИ ЗА НИЩО ДА УСТАНОВИ КОЙ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯ! НА ТЯХ ИМ ДАЙ ДА ОТБИЯТ НОМЕРА И ДА МИНЕ ДА НЕ СИ СЪЗДАВАТ РАБОТА!
129
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Роми сър.
128
0
 
8
 
! Отговори
.. преди 1 година
стига сте писали глупости и филми.. става дума за лихвари които натискат брат му от доста време и сега са го хванали на бензиностанцията че е удобно там.. па чалга па футбол по нз си кво.. дано не опирате до лихвари докато ги има още
127
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ймов с целият негов клан е замесен в опит за убийстео и то на двама човека няма значение кой от клана е възпроизвел изстрелите всички в този случай са виновни не му прави чест да се измъкне като страхлив плъх като лъже че нямал нищо общо със случая и по това време си бил в къщи за мене това е още едно престъпление жалко за червените и тяхната декларация отново лъжи
126
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е то като се омешат футболо-чалга-муутро гниилочиите.
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Барутните натривки ще разкрият стрелеца.
124
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе къде е Бойко Чашков, или по прякор Дон Дамаджани?! Къде се покри този агент?? Държавата се тресе от престъпност, него го няма. Нали до скоро колеше и бесеше наред?? Жив ли е, здрав ли е, пиян ли е, трезвен ли е... в кой от всичките 19 имота се намира?? Няма ли да арестува някой по късни доби???
123
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевадно е,че на това момче няма никой в главата му
122
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е тоз Лютер ? :)))
121
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Футбола в България си е кървав спорт. Срещате се по стадионите , бомбички, димки , ножчета и стъклени шишета. За разлика от този в ЕС
120
0
 
30
 
! Отговори
Каквито са ни футбол преди 1 година
истите,такъва ни е и футбола!?!Тоя *** ни прави на "***"!Първата му версия беше,че бил дал колата на брат си, /фолкаджийката пътувала с градски транспорт/!?!Това е втората му версия,че баща му бил стрелял?!?Очаква се и трета версия,при която баба му била на покрива,а прабаба му зад комина на бензиностанцията,заели позиция за кръгова отбрана!?!Стрелецът най-вероятно е Дядо Боже,горе в небесата,откъдето раздава правда на земята?!?Типични микренско-селски обяснения,опрацдания и извинения!
119
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Аз незнам за Вас...Заблуждаваш хората, навярно си комунист. Беше пълно с пистолети, много повече от сега, всеки милиционер, всеки военнослужещ, всеки партиен секретар, и се стреляше, не по-малко, ама сводките на МВР бяха секретни. Ще ти припомня за 16 застреляни студенти в общежитията, от един младеж, получил пистолет за 18г. подарък от бащата шеф в МВР.
118
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предател си беше и предател си остана! След като предаде дядо си, как няма да предаде баща си и брат си! Истински Павлик Морозов! Хвала!
117
0
 
9
 
! Отговори
ни са знай преди 1 година
Произхожда от мутренско борческите среди, всеки от нас има двама дядовци....
116
0
 
29
 
! Отговори
Дани преди 1 година
Чалгата не прощава ...
115
1
 
32
 
! Отговори
ABCD преди 1 година
Да си обличаме ли бронежилетките, когато ходим да зареждам на бензиностанции? Питам за един познат, защото аз кола нямам.
114
6
 
17
 
! Отговори
Аз незнам за Вас... преди 1 година
...но от това, което виждам, съм вече убеден, че настигаме, а в някои аспекти дори надминаваме американците ;) . Истината също така понякога е и горчива - ето Ви свободия, демокрация и ценности. Кога едно време можеше човек и да помисли да вади пистолет. Само да те хванат с пистолет и си вътре за 20 години..... Ех правила, закони и най-вече свободия... Да живй, абе НАРОДНЯШКА мила, родна действителност!!!