Киев: Русия продължава да прехвърля военна техника в Беларус

Бившата съветска република не се е включвала официално във войната на Русия
106
Киев: Русия продължава да прехвърля военна техника в Беларус
Снимка: БГНЕС

Украинският генерален щаб смята, че Русия продължава да прехвърля военна техника в съседна Беларус.

Генералният щаб съобщи днес, че на територията на Беларус, включително в района, граничещ с Волинска област в Западна Украйна, се разполагат допълнителни сили и оборудване за противовъздушна отбрана, предаде ДПА.

Агенция отбелязва, че за момента не може да провери информацията чрез независим източник.

Бившата съветска република Беларус не се е включвала официално във войната на Русия, но малко след началото на инвазията в края на февруари авторитарният президент Александър Лукашенко призна, че руски ракети са били изстреляни от беларуска територия към Украйна.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
3
 
! Отговори
Батьката преди 1 година
Е голяма работа.
37
4
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
ти да видиж, украинският ген щаб ... а на тях кой им шушне в ушенце - ЦРУ!
36
4
 
8
 
! Отговори
към 32 преди 1 година
така трябва да бъде, а у нас без казарма - всички са от женски пол!
35
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук някъв с много коментари повтаря ***, ***. Сигурно му е втълпено в психото! Кръщавам го ***!
34
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западната граница на Украйна ще бъде нападната от територията на Беларус от руски войски. Лукашенко е получил ултиматум, или се включва във войната, или Путин го сменя с друг Лукашенко. Лукашенко ще потърси политическо убежище на Запад. Лукашенко проваля специалната операция на Путин. Лукашенко е виновният за провала и за десетки хиляди убити руски жертви. Лукашенко е предател. Лукашенко е страхливец.
33
4
 
10
 
! Отговори
да преди 1 година
заграждане от всякъде! бандитска украйна изчезва....
32
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
подисан е нов указ. завършилите пълнолетие трябва да представят доказателство за завършена военна служба при издаването на задграничен паспорт. камунистическа история.
31
9
 
3
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Това си е чист подвиг на украинците, като знаем какъв ресурс има от едната и от другата страна, какви икономики имат , с каква военна машина разполагат едните и другите преди войната!И не си мислете , че ако във войната има вкарани активно биещи се 100 000 руски войници и офицери те правят голяма работа в Украйна, за щото зад тях стоят 150 милиона руснаци като тил, а само военните в тази война са към 1000 000 руснаци вкарани с екипи за поддръжка,логистика,техника,информация,анализ!Делауеър!ЦРУ!!
30
1
 
7
 
! Отговори
И кво преди 1 година
Ги касае кой на кого какво прехвърлял, ... наг лите!
29
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквито и да прави Русия, тя вече е обречена. С тъпата си упоритост Путин отлага собствената си кончина с броени дни.
28
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Морски защо не си намериш достойна работа и с честен труд да си вадиш хляба. Защото тогава ще трябва да работиш а не като сега да разпространяваш сорросоидни антируски лозунги и опорки. Това е недостойно. От сутрин до вечер пропаганда по форумите.
27
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не иска да е от губещата страна. ----///----- Освен българските бетонни русофили - Радев, Янев, Шив(з)иков, Боко Тьпигьоза, Гешев, Весела Лечева, Гълъб Закапичето, полуидйоттьт Димитър Соянов.
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щизик, МИ6 не ти ли написаха че руснаците свършили ракетите? Какво прехвърлят тогава?
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** и да се мяташ и премяташ като клоун с никове всеки знае че си ЕДИН. ***, Киев е нула, а ти си един, който се прави на нула.
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петербург е четвъртият по големина град в Европа . Проблем?
23
16
 
10
 
! Отговори
Morski преди 1 година
До Инфорбюрото-Оффф, Аман от ЗКПЧта и лозунгари! Апропо, какво стана с ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ, че я докараха до помощ от Северна Корея? И между другото вие имате един друг любим лозунг "Септември ще бъде май!" Е ще другарЮ, ще видиш септември как *** ще цъфнат като "майски рози"!!!
22
4
 
11
 
! Отговори
Андрий Баришполец преди 1 година
Поредната новина без реално съдържание. Покрай тази новина, обаче, днес.бг пропуска реални горещи новини като тази за избор на президент на ФИДЕ. Кандидати са били украинецът Андрий Баришполец и действащият президент Аркадий Дворкович от Русия. От други медии се вижда, че претендентът Баришполец е получил цели 16 гласа. Тези гласове, както изглежда, не са му позволили да измести действащия президент, въпреки че той е получил едва 157 гласа.
21
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще им се да стане Москва и Минск като Нирошима и Нагазаки, но ще ядат дръвцето първо те. Русия ще победи и тия нацисти ще изчезнат завинаги за благото на целия свят. Една шепа свръх богати и още малко *** към тях, които им лижат задниците няма как да възтържествуват вече. Ще бъдат поставени на точното място.
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** Лукашенко не го е еня за крайната. Батя иска ядрени оръжия да плаши твоите ингилизи. Смешното е че твоите спуснат глупости искат да скрият точно това.
19
13
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НАД 100 ГОДИШЕН РЕЖИМ!!! ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ ИЗКОРЕНЯВА ЛЕСНО! И СИНЕОКИЯ ПУТИН ПОДМЕНИХА С ФАЛШИВИЯ ЗЕЛЕНООК ПУТА-Н СЛЕД КАТО УМРЯ ОТ РАК ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА! ЛЮДМИЛА ПУТИНА Е ОБЯВИЛА ВСИЧКО ЗА ПОДМЯНАТА ИМА ИНТЕРВЮ С НЕЯ В НЕТА!