Русия може да удари електроцентрали в Украйна през зимата

Целта е народът да остане на тъмно и студено, смята проф. Станчев
7 окт 2022 18:00, Елка Василева
54
Русия може да удари електроцентрали в Украйна през зимата
Снимка: архив, БГНЕС

Възможно е през зимата Русия да удари украински електроцентрали, за да остане народът на тъмно и студено. Такава прогноза направи пред NovaNews проф. Михаил Станчев.

Още по темата
„Ако допуснем реално, че Путин може да използва ядрено оръжие, е достатъчно само да взриви един реактор в Запорожката атомна електроцентрала. Голяма част от територията ще бъде замърсена”, допълни професорът.

„Очакваше се, че Путин ще анексира и Запорожката електроцентрала. Основният персонал там е украински. Сега ги принуждават да работят, но трябва да вземат руски паспорт”, поясни той.

По думите му за момента в Харков има ток. Градът обаче бил празен, а хората се страхували да излязат заради набези на хулигани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този много *** ако си мисли, че някой ще му повярва. Може, ако са зомбирани. Русия си защитава рускоезичното и по самосъзнание население, а той ми пише, че шели били да взривят атомен реактор. Мозъка му е взривен на този самозван професор от няколко сребърнкка.
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господин професорът наистина ли счита, че целта на Путин е да прави мръсн0 на украинските граждани? Наистина само професор би стигнал до такъв извод.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** 46. Американците ударили югославските електроцентрали през пролетта. Това напълно променя нещата и говори за това колко добри сърца имат американците. Така ли да те разбирам? И ти считаш, че до зимата те могат да бъдат оправени? Могат. Но до коя точно зима?
38
1
 
1
 
! Отговори
Говедо преди 1 година
Е,има разлика ,Щатите удариха Югославските ел.централи през пролетта,друго си е,нали?
37
2
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Че време им е да ги приключва. Чакайте какви удари, сами си противоречите. Нали нямали ракети, губели войната, до края на есента щяла да молят за мир! Ще ги пишете тогаз тези врели накипели?!
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да може- нали това направи НАТО, когато нападна Югославия.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е Русия да спре тази СВО и да започне да воюва.
34
2
 
4
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Значи г-н ПРОФЕСОРА (по нещо си, не стана ясно какво) прави предположение какво евентуално може да се случи и разсъждава по него. Евала! Моля да публикувате повече мнения на такива ПРОФЕСОРИ. П.с: проверих го, някакъв украински професор е, т.е ясна е работата защо прави такива предсказания.
33
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бандеровците как бяха спряли водата на крим осем години...що да не . Илон Мъск иска гаранции за водоснабдяването на крим
32
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно е, те рашките с това плашат, един вид ще останете на тъмно ако не сте с нас...хахахахаха :)))
31
12
 
2
 
! Отговори
white star преди 1 година
До Ред стар: на русия може да й се наложи да се саморазпадне в опит избегне плащането репарациите и обезщетенията.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До white star 26 -----------Защо един АЕЦ да гръмне . Не може ли 5 , или 10 .После като свършат тези в Украйна , ще гърми из Европа , после ще отиде в САЩ , Азия . Така не е ли по-правдоподобно
29
1
 
4
 
! Отговори
Руския преди 1 година
Народ живее най-добре!
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде ги намират подобни хора , които да правят тези изказвания. От безумни по-бзумни неща говорят . Дали им плащат , дали наистина го мислят , ще си остане загадка
27
1
 
10
 
! Отговори
Ред стар преди 1 година
До white star Интересно какво правят наемници от запада и САЩ в Украйна. Всичките на по няколко хиляди километра от границите им? И защо така неистово искат Русия да се разпадне на малки републики? Дали пък крадците и убийците не идват от запад? Дали пък прехваления строй капитализма не буксува защото заграби целия Свят и за да не рухне сред народни протести, спешно му трябват нови територии за изсмукване? Остана само Русия, *** те не са кухи, сори!
26
10
 
2
 
! Отговори
white star преди 1 година
До До 26 Разбира се че ще обвини украйна! Иначе освен репарациите от войната ще трябва да плаща и обезщетения на целия свят заради радиационното заразяване. А Русия е способна на такива низости. Думна северните потоци с експозивите които е заложила още при стоежа им и обвини "запада".
25
7
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
Само че ще обвини Украйна, надявайки се да и се размина на Русия, западния отговор...
24
13
 
4
 
! Отговори
white star преди 1 година
Русия не е просто държава крадец. Русия е държава терорист. Каквото не може да открадна ще се опита да разруши. Гражданска инфраструктура, продукция, население. И не за да има русия, а украйна да няма. Така че нищо чудно да взриви атомна централа и то така че да нанесе колкото може повече щети. Има един важен момент, обаче! Нападение над ядрена централа е еквивалентно на нападение над страните до които радиацията евентуално може да стигне. Включително нато.
23
1
 
12
 
! Отговори
Ред стар преди 1 година
Скоро ще се навършат 33 години нео-капитализъм или сладникаво наречен "демокрация". Не знам колко умствено ораничен трябва да е човек за да продължава да им вярва на опашатите лъжи и словоблудство за хубав живот, като насреща имате само глад, бедност, инжекции, сертификати и като капак нео-нацизъм. Кой е виновен? Комунистите са виновни нали? За предходните 45 години не е имало и 1 ден такива сътресения. Чака ви и кулминацията- мобилизация!
22
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой трябва да ликвидира диктатора в Кремъл, за да се спре тази бeзyмна война...