Наоми Кембъл- изненадата на карнавала в Рио

Появяването на топ-манекенката Наоми Кембъл и разплакани участници от училището по самба Портела са двете събития, с които ще се запомни вторият, последен ден от карнавала в Рио де Жанейро
8 фев 2005 18:21,
Наоми Кембъл- изненадата на карнавала в Рио

Неочакваното появяване на топ-манекенката Наоми Кембъл и разплакани участници от училището по самба Портела са двете събития, с които ще се запомни вторият, последен ден от карнавала в Рио де Жанейро.

Участниците от училището Портела не могли да вкарат последната си богато украсената платформа на Самбодром – улицата, на която се провежда карнавалът.

Седем училища по самба- Понте де Педра, Капричозос,Вирадуро, Портела, Императрис Леополдинезе, Гранде Рио и Беиха Флор, представиха истинска експлозия от цветове, чувственост и танци.

Училище Портела, избрано от Обединените нации да представи целта на хилядолетието на Организацията “За по-добър свят”, беше голямата сензация на вечерта: участниците бяха подготвили изненадата с появяването на Наоми Кемпбъл,37 г., на една от тематичните платформи.

Не мога да танцувам самба, много съм притеснена”, споделила манекенката преди да измине 700-те метра на Самбодром пред 65 000 екзалтирани зрители.

Облечена в бански с бели и сини камъчета, цветовете на школата, и с корона от паунови пера, черната богиня изпя самба-песента на Портела “ Осем начина да променим света”. Тя дефилира върху платформата, която представяше правото на здравословно хранене на всички жители на Земята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание