Сесилия не остава по-назад: тя ще се омъжи за мароканец

Сесилия Саркози ще се омъжи за рекламния бос Ришар Атиа
15 яну 2008 20:22,
26
Сесилия не остава по-назад: тя ще се омъжи за мароканец
Бившата първа дама на Франция ще се омъжи за рекламния бос Ришар Атиа. Снимка: lejdd.fr

Бившата съпруга на френския президент Никола Саркози – Сесилия, също не си губи времето и се готви тези дни да се омъжи за трети път.

Това съобщава италианското издание "Либеро".

Бившата първа дама на Франция ще се омъжи за рекламния бос Ришар Атиа в Женева или в Монте Карло.

Атиа е мароканец с швейцарско гражданство.

Сесилия и Ришар имат връзка още от 2005 година, когато експрезидентшата дори напусна Никола Саркози и избяга с любовника си в Ню Йорк, но после прекрати романса и се върна при съпруга си.

След развода с френския президент бившата първа дама възобновила сърдечната връзка с бизнесмена.

В понеделник  вестник "Ест репюбликен" написа, че Никола Саркози и бившата италианска манекенка Карла Бруни са се оженили миналата седмица в Елисейския дворец в Париж.

Запитани за това разкритие на вестника, говорителят на Елисейския дворец Давид Мартинон и ръководителят на пресслужбата на президентството Франк Луврие заявиха, че нямат коментар по въпроса.

Миналата седмица също така стана ясно, че френски съд отхвърли искането на бившата съпруга на Никола Саркози, Сесилия да забрани разпространението на посветена на нея книга, в която тя уж наричала френския президент неверен съпруг и не особено грижовен баща.

Адвокатът на Сесилия съобщи, че тя ще обжалва решението на съда.

В книга, посветена на нея се разказва, че охраната на Сесилия Саркози по нейно нареждане е разбила с огнестрелните си оръжия ключалките на килиите в затвора Джудейда, за да освободи българските медици.

По-късно от Елисейския дворец отрекоха това твърдение. Книгата се казва „Раздели“ и е написана от журналистите Дармон и Дере.

Същевременно почти не минава ден без някоя нова информация за най-известната в момента двойка в света Карла Бруни и френския президент Никола Саркози.

След историята с идентичните пръстени, които Саркози подарил и на бившата си съпруга, и на настоящата си приятелка, дойде и твърдението, че Карла Бруни е бременна.

Това съобщи всекидневникът “20 Minutes”, който базира твърдението си на неотдавнашното посещение на Карла Бруни в американската клиника в Neuilly.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
BORN преди 16 години
Дани,напълно споделям посоченото от теб. Явно този свят отива към пълен морален упадък, след като най-високопоставените люде в една от най-великите държави са без всякакви елементарни задръжки и се подчиняват единствено на нагона и на комплексите си.
4
0
 
0
 
! Отговори
dani преди 16 години
Що за президентска двойка са си избрали във Франция? Как е възможно държава като Франция да се ръководи от човек, чийто личен живот е на показ като на кинозвезда, а съпругата му е ***, която бяга с любовници, а той е мъжкия и вариант. Не мога да разбера накъде отива този свят, след като се ръководят от хора, за които семейството не е свято и може да се сменя през 10 години.
3
0
 
0
 
! Отговори
БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ преди 16 години
ЕВАЛЛА СЕСИЛИЯ........ЕВААЛЛЛАА САРКОЗИ....(НЕТИ ЗНАМ МОМИНСКОТО ИМЕщ..........
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Излиза че Саркози направи добре като се раздели със тази *** - Сесилия - след като тя се е плющяла с мароканеца - Ришар Атиа още от 2005 г. ....
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
На тея не им ли омръзна ту да се женят ту да се развеждат?Да ти омръзне от разнообразие...Какво стана с единствената и неповторима вечна любов?