Хийт Леджър открит мъртъв в дома си

Инцидентът е станал в Манхатан, край тялото му са намерени хапчета
23 яну 2008 09:03,
120
Хийт Леджър открит мъртъв в дома си
Хийт Леджър имаше номинация за Оскар за участието си в "Планината Броукбек". Снимка: БГНЕС

Холивудската звезда и сърдечна тръпка на много жени Хийт Леджър бе открит мъртъв в дома си в Манхатан, съобщи ВВС.

„Открит е в дома си, лекарите са потвърдили смъртта му“, се казва в изявление на нюйоркската полиция. Край тялото му са намерени хапчета.

В момента властите разследват дали австралийският актьор – номиниран за Оскар за участието си в драмата „Планината Броукбек“, е починал от свръхдоза таблетки.
 
Бащата на Хийт – Ким Леджър, заяви, че смъртта на 28-годишния му син е „трагедия“ и „нещастен случай“.

Точната причина за инцидента ще бъде тепърва уточнявана, но не е изключено да става въпрос и за самоубийство. 

След като новината за смъртта му се разпространи, тълпи от полицаи, журналисти и фенове се събраха пред дома му на Брум Стрийт.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Rest in Peace, Heath.
79
0
 
0
 
! Отговори
Flo преди 16 години
Тежка загуба наистина :( Недоумявам само защо винаги, когато почине актьор или музикант от световната сцена, беднага го обявяват за наркоман. Мръстици!
78
0
 
0
 
! Отговори
горан преди 16 години
Най-вероятната версия е самоубийство.Не е трудно да се разбере и причината-скорошния развод с жена му.За съжаление още един мъж си отиде от този свят заради жена.Стотици са примерите са мъже които са сложили край на съществуването си заради любовта,докато за жена да се е самоубила заради мъж не съм чул.
77
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 16 години
за мъртвия или добро или нищо
76
0
 
0
 
! Отговори
ann преди 16 години
Aide leka mu pryst na choveka. Inache be6e golqm pi4. Spored men se e samoubil, ama kak taka e mogul da si ostavi deteto.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
eeee jalko toq pi4 radva6e okoto
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Стига сте говорили само за славата и парите му. Та тоя човек има и дете! Не знам...не мога да съм сигурна, че е друсал, но ако го е правил много е вероятно това да е било заради скорошния развод с жена му...Абе каквато и да е причината все си остава ужасен фактът, че го НЯМА вече ;( Rest In Peace!
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Наистина много тъжно. Да се чуди човек... На пръв поглед имат всичко - слава, пари, външен вид и т.н., но явно в един момент пак чувстват празнота, чувстват, че няма какво повече да постигнат и не знаят какъв е смисъла освен да се забавляват (което явно в един момент омръзва). Аз поне така си обяснявам нещата и не само за него конкретно, а за хората от тази среда.
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Този филм не може да бъде разбран в едно чалга общество! Затова няма коментари. Виж кои са идолите днес в България и кои предавания най-много се гледат-Горещо, Сигнално жълто, Шоуто на Слави! No coment!
71
0
 
0
 
! Отговори
zoro преди 16 години
Вече изказах веднъж, съжалението си още сутринта, когато отворих днес.бг... Смърта е нещо неизбежно, и винаги тъжно особено, когато настъпва толкова рано в живота на един действително талантлив мъж, който до колкото занам остава сираче след себе си...:( Пиша втория си коментар по скоро с молба към нормалните хора да спрът да обсъждат Хейтърските коментари поне не и тук, просто не им обръщаите внимение... все едно ги няма и толкова... Това е! Бъдете живи и здрави всички защото най - бързо идва лошото!!!!
70
0
 
0
 
! Отговори
Дел Мар преди 16 години
Може и да не съм чел както трябва, но недоумявам как никой не споменава феноменалната му ролята като Енис Дел Мар. Изключителният трагизъм в лентата, която някои наричаме ФИЛМЪТ,по някакъв начин е огледално моделиран в реалността. Този път "сам" остава Джейк Джиленхол... Свикнал съм да мисля за тях като за двойка, за пръв път имах любими актьори и сега ми е истински болно. Дори си поплаках.Бих перефразирал думите му в края на Филма "Кълна се, Джак Туист!" в "Кълна се Хийт Леджър!"...
69
0
 
0
 
! Отговори
Bobby преди 16 години
Голяма загуба!В Неделя гледах за пореден път "Патриотът" и много му се възхищавах в случая - ролята му на Гейбриъл Мартин!Чак не мога да повярвам...
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Както винаги *** гледат да ЛЪСНАТ с уж умни коментари! Като номер 66, ей заради такива ме е срам, че съм българин, щото няма по света такива гадини като тея български!Вървете си пишете доманшните *** хлапета не се мъчете да нищетете живота и незнам си какво, защотото нищо не знаете за него.
67
0
 
0
 
! Отговори
RIP преди 16 години
абе гробар ли си незнам, ама не тука е мястото да показваш коефициента си на интелигентнист. ОК?
66
0
 
0
 
! Отговори
един гробар преди 16 години
Какъв мир, какъв прах! На покойника тепърва му предстои аутопсия, после вкочаняване и послесмъртни петна, после погребение и след него започва разлагането! Прах не остава само торба кокали, и то за около 2-3 години, но това от научна гледна точка! Ако искате повече подробности за този физиологичен процес, пишете по-късно ще добавям още информация!
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tha Show Must Go On
64
0
 
0
 
! Отговори
ilar преди 16 години
и на мен ми е тъжно, защото хубаво, младо и талантливо момче си отиде, но не го оправдавам! на тези години да имаш всичко и да не го оцениш, а да се друсаш, не е за съжаление!
63
0
 
0
 
! Отговори
gothic преди 16 години
Чарли Чаплинов....много просто момченце си...нещастни смотан! Човека на 28 е велик актьор, а ти кой си ???
62
0
 
0
 
! Отговори
RIP преди 16 години
Уникален актьор. Един от най-характерните и лесно различими от множеството актьори, които бълва Hollywood. Наложи се много, макар че в началото се очакваше да тръгне като всички останали да снима само тийн филмчета. Показа с Патриота и Четирите пера, че иска да е различен и успя да го докаже с доста антикомерс роли. Тъжно е, че такива хора си отиват по подобен начин, а истината най-вероятно е някаде там...
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ти какво исках българските актьори живи да ги оплаче българския народ ли???? Това, че ти е мъчно за един велик актьор от друга държава не озаначава няма да го направиш за някой велик български, плитка ти е логиката. Много са ми отвратителни всичките тея така нар. Хейтъри! Дето все се изявяват по повот и безповод в Нета и плюят всичко и всечки, само щото са едни смешници дето и живота ги е заплюл! Вървете да хвърлите от някъде,че на целия български народ му писна от такива като вас! Дето само омраза и лицемерие излъчват. Как не ви е срам в такава тема пак намерихте да си ръсите простотийте.