Руснаци се напиха, отлагат полета

Самолет беше спрян, защото при проверка се оказа, че двама от членовете на екипажа са пияни
4 фев 2008 16:15,
31
Руснаци се напиха, отлагат полета
Снимка: photobucket.com

Руски транспортен самолет, който трябвало да излети от южния шведски град Малмьо за Москва, беше спрян, защото при проверка местните власти са установили, че двама от членовете на екипажа са пияни.

„Обслужващият персонал на летището получил указание, че екипажът на самолета може да е пиян, защото двама от тях са били забелязани да се веселят през нощта. При направения тест се оказало, че действително не са трезвени“, е заявил говорителят на полицията в Малмьо Ларс Фьорстел пред АФП.

Преди да излетят обратно за Москва, руските любители на чашката - радиооператора и бордния инженер на самолета, очакват нови тестове.

Самолетът, който по план е трябвало да излети в 7 ч. местно време, ще се забави поне с 8 ч., докато резултатите от тестовете не покажат, че руснаците са напълно трезвени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
lolli преди 16 години
от "v box7" e снимката
9
0
 
0
 
! Отговори
lolli преди 16 години
тази снимка съм я виждала още лятото 07 и не съм сигурна дали статията си отговаря. нещо не се връзва...а че са руснаци ..може би
8
0
 
0
 
! Отговори
Мирон преди 16 години
Нищо ново не ни се съобщава. Фигуриста Максим, който е убиец и отне живота на млад мъж, спортист, приведе в обезпаметено състояние девойка която бере душа и рани още няколко човека , наскоро бе оневинен.... от президента агент Гоце Първанов и осъден условно. Максим пияницата е руснак, неговата родина ражда само пияници и килари. Та тези от екипажа на въпросния ПУТИНОВ самелет че са били пияни, не раждат новина и не ме занимавайте с алкохолици!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Снимката kurti mifki :)))
6
0
 
0
 
! Отговори
Gold преди 16 години
Уважаеми пътници, добре дошли на борда на нашия самолет! В чест на Вашата безопасност двамата ни пилоти вдигат първата си наздравица!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
no 2, ei ne se pravi na jena, lichi ti, che ne si
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Еееех, Мими...как пък сме се разминали...да се бяхме скивали, да се пуснем по Моста-тунел към Дания...там, в копенхаген летището не е депресиращо, пък и града е хубав...а какви хотелчета имаа...хем с кроасани...
3
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Снимката е много яка.
2
0
 
0
 
! Отговори
мими преди 16 години
Ама защо така тези хубави момчета са се наквасили и то па в Малмьо на скъпотията. Между другото летището в Малмьо е доста депресиращо - има ужасни метлани пейки и като седнаха на едно закъснение на Уиз еър да чакам седнах по къса пола и ми залепнаха бедърцата за това желязо. И аз бих си пийнала тогава, беше ми студено и самотно..нямаше кой един кроасан да ми подаде.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
trezven rusnak nema :)